Eazzy írta:Nah ehhez mit szólnak a felsőoktatás kedves résztvevői:
http://index.hu/belfold/2010/10/22/uj_f ... i_torveny/
Ha bevezetik, engem biztos kivágnak, mert van egy tárgyam amit most veszek fel másodjára, de megint meg fognak vágni, már látom, mivel első zh-n elkapáltak. (aki VIK-es, biztos ismerős lesz neki: elektromágneses terek...)
Ez iszonyat nagy baromság, és azt a fajta oktatást erősíti, ami rohadtul nem működik! A vasszigornak a szocializmus idején volt létjogosultsága, de szerintem akkor legalább korrektek voltak a tanárok. Nekem van egy tárgyam, amit ötödjére veszek fel. Első félévben valóban nagyon link voltam, megérdemeltem. Másodjára esélyem se volt, annyira béna volt a tanár (70-ből 3-an mehettek vizsgázni, szerintem ez a tanárt minősíti), 3. félévben menstruált a tanárnő, aki a vizsgámat javította, 28 pont kellett volna, nekem lett 31, csak nem vette észre 5 pontot (a tanszék főfejesének a javítása alapján), és azt mondta, hogy nem érdekli, 4. félévben meg egy olyan csávó állította össze a vizsgát, aki meg olyan zseni volt, hogy nem bírta felfogni, hogy az milyen magas, amit felír, volt benne olyan, amit nem is tanultunk... Na ezek után, akkor vezessék be ezt a törvényt, de a tanárokat is ellenőrizzék és szankcionálják valahogy! Szerintem minden BME-snek ismerős, hogy kvóta van róla, hogy hány embert kell meghúzni... Kivéve GTK XD Ja és én így is fél év csúszással simán befejezhetem az egyetemet.