Egyébként idén rontott tizit a Panathinaikosz ellen...csak a 2 gólja és 2 gólpassza mellett elévült

Pontos adatot nem tudok,de az biztos,hogy a Pana ellen kihagyott egyet,illetve a 2008-2009-es szezonban a Recreativo ellen,illetve a Spanyol Kupában már nem emlékszem ki ellen,de ott a kipattanót belőtte utána.MessiFan írta:Egyébként tudja valaki hogy hány tiziből hányat lőtt be? Mert én 1 kihagyott tizenegyeséről sem tudok.
Hát igen nem olyan mint CR ami nem baj de ha ő is úgy lőné a szabadokat akkor lenne nemulassP.U.Y.O.L. írta:Bocsánat, hogy nem a kérdésedre válaszolok, de ha felvetődik a 11-es téma, mindig az jut eszembe, hogy a tavalyi 47 góljából csak 1 volt tizenegyesből (és még 2-3 szabadrúgásból) a többi mind akció gól. Embertelen...
Bocsánat, hogy nem a kérdésedre válaszolok, de ha felvetődik a 11-es téma, mindig az jut eszembe, hogy a tavalyi 47 góljából csak 1 volt tizenegyesből (és még 2-3 szabadrúgásból) a többi mind akció gól. Embertelen...MessiFan írta:Elég nagy az esély rá hogy majd ő lesz a klub legjobb góllövője.
Egyébként tudja valaki hogy hány tiziből hányat lőtt be? Mert én 1 kihagyott tizenegyeséről sem tudok.
Elég nagy az esély rá hogy majd ő lesz a klub legjobb góllövője.P.U.Y.O.L. írta:Bizony. Jó esetben az a 94 gól 2 év alatt is összejöhet...
Bizony. Jó esetben az a 94 gól 2 év alatt is összejöhet...LG írta:Ne feledjük, h az utolsó két szezonját leszámítva rengeteget volt sérült, ezért nem fényes annyira az évenkénti átlaga, persze a 23 gól is nagyon korrekt, de azért tudjuk, h Messi ennél jóval többet tud, amit az utóbbi két évben bizonyított, és nagyon úgy néz ki, h idén is bizonyítani fogja.MessiFan írta:Hmm.
6 év alatt eddig 141 gól vagyis évente 23 gólt lő. Igaz hogy tavaly 2x ennyit lőtt de ez csak az arány
Ha még 6 év alatt minimum 94 gólt lő akkor beéri Cesart. Amire lássuk be nagy esély van még akkor is ha már nem Pep lesz az edző.
Én nagyon bízom benne hogy sikerülni fog neki.
Ne feledjük, h az utolsó két szezonját leszámítva rengeteget volt sérült, ezért nem fényes annyira az évenkénti átlaga, persze a 23 gól is nagyon korrekt, de azért tudjuk, h Messi ennél jóval többet tud, amit az utóbbi két évben bizonyított, és nagyon úgy néz ki, h idén is bizonyítani fogja.MessiFan írta:Hmm.
6 év alatt eddig 141 gól vagyis évente 23 gólt lő. Igaz hogy tavaly 2x ennyit lőtt de ez csak az arány
Ha még 6 év alatt minimum 94 gólt lő akkor beéri Cesart. Amire lássuk be nagy esély van még akkor is ha már nem Pep lesz az edző.
Én nagyon bízom benne hogy sikerülni fog neki.
Milyen lesz amikor csucsformaba kerul?.........UNSTOPABLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vagy elbeszélünk egymás mellett, vagy ennyire értetlen vagy. Lionel85 belinkelte. Akit Messi megüt az EGYIK segédedző.mr. írta:Gratulálok máskor igazán utánaolvashatnál a dolgoknak. Ha vicc volt akkor bocsi, de nem úgy jött le.menczel írta: Mondom, hogy nem Vilanova, hanem egy segédedző.
Ez Tito
Nem, arra mégcsak nem is hasonlít.
Gratulálok máskor igazán utánaolvashatnál a dolgoknak. Ha vicc volt akkor bocsi, de nem úgy jött le.menczel írta: Mondom, hogy nem Vilanova, hanem egy segédedző.
Ez Tito
Mondom, hogy nem Vilanova, hanem egy segédedző.Fernando írta:Hátrébb már volt ez.Charlie írta:Másik fórumon találtam ezt a gifet. Utána könnyen rátaláltam erre a youtuben: KaTT
C.És igen Vilanova volt akkor is.
Biztos, hogy nem Ő. Amúgy már 1 éve is volt vita erről.messideco írta:Nekem elsőre Tito Villanovának tűntDe lehet, hogy nem ő
Hátrébb már volt ez.Charlie írta:Másik fórumon találtam ezt a gifet. Utána könnyen rátaláltam erre a youtuben: KaTT
C.