Ide még nem írtam mióta végleges volt h elmegy, tehát majd most.
Először is, az igazolás okairól némi okfejtés. Logikus döntésnek tartom h elment, hiszen az utóbbi időben már nem bírta a tempót. Egyszerűen lasús volt a spanyol bajnoksághoz, amikor játszott, a társának mindig 2x annyit kellett futnia h az egész területet befussa. Most van több tehetséges fiatal védőnk(Fontas,Muniesa), de még Caceres is itt van. Bevallom, én elsősorban a 2 fitalban bízom, láttam őket többször játszani és a korukhoz képest nagyon érett játékot mutattak.Tehát szakmailag ezért hagytuk elmenni. Arról pedig h miért mehetett ingyen: sokat tett a klubért. Nem valószínű h elkerülhetett volna egy igazi nagycsapathoz, ha mégis, úgyis csak a padot koptatta volna, tehát kapott egy utolsó ajándékot a klubtól.
MOst pedig róla.
Mindenképp pozitív emlékeket hagy maga után. Sokáig alapember volt Puyollal a védelem tengelyében. Nagyon fontos szerepe volt elsősorban a Rijkaard érában, ugyanolyan fontos, mint Puyolnak. Az utóbbi 2 évben már nagyon meglátszott a kora, talán ha Milito nem ilyen magas szinten tért vissza, akkor még maradt volna, de így már legjobb esetben is csak 4. védő lett volna.
Sok szerencsét Marquez, várunk vissza!