socio66 írta:megérdemelten vezetnek,egy fokozattal gyorsabban játszanak mint a milanos öregfiúk.
akik hiába jók elöl,ha nem jut el odáig a labda..
szóval egyértelműen jobb a madrid és általában a jobb csapatnak van szerencséje is.
amúgy ronaldo az akit nem értek. egyértelműen erősebb és gyorsabb minden ellenfelénél,mégis nyomja ezeket a gagyi műeséseket,ahelyett hogy megcsinálná a helyzeteket. annyira fölösleges elem a játékában,nem igaz hogy nem veszi észre. de amúgy egy vadállat,én bírom.
ez szerintem nem egy fokozat,hanem legalább 4

És még nem is ez a legnagyobb baj,de ehhez a milan középpályásai még buták is,nem fogják fel,hogy nem érnek vissza,akkor talán nem kéne felfutkorászni.
Ronaldot személyesen tudnám megkínozni,és nevetni a halálán...mindenkinél visszataszítóbb játékos Egyébként meg tipikusan az az ember,aki ha lehetne klónozni,11szer klónoztatná magát, aztán alapítana egy Ronaldo FC-t.
WÁÁÁÁ

Miért kínzom magam,most is,levegőben repül de közben már a bírót nézi...

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."