Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Maradni fog tavasszal is, mert jelen állás szerint a PSV versenyben van a bajnoki címért és Afellayon kívül össze akarják tartani a keretet. Aztán a nyáron vissza lehet térni erre az átigazolás-dologra. Az NSO szerint az ügynöke már minden előkészített egy váltásra.Barcaman14 írta:Szerintem nem kell már sokat várnia az előrelépésre. De én bitosan maradnék a helyében tavasszal. Itt bztos a helye. Most hogy elment Affelay talán ő lehet a csapat vezéregyénisége, és ha a tavaszt is ilyen formában tudja végig játszni, vagy legalább a tavaszi idény háromnegyedét, akkor a nyáron biztos hogy sorakoznának a kérők.
Plusz a bajnoki cím és akár az EL is zsebben lehet!Így tovább Duzsudzsák!
Ők nem vettek már valami brazilt?socio66 írta:simao ugye most lelép az atletico-ból,korábban lehetett hallani hogy figyelgetik balázst,meg ugye ő is azt mondta hogy spanyolországba jönne legszívesebben.
tökéletes választás lenne szerintem mindkét fél részéről.
Helyesbítek. 2-t. Rúgott egy óriási bombát a hosszúba az odavágón. A visszavágón pedig miután 3 embert lefutott labdával, a kijövő kapus fölött, amolyan Messisen bepöccintette.lui1698 írta:Balázs a Roda elleni kupa meccsen is vert egyet.
Így az idei szezonban már 16 gólnár jár 28 meccsen, és még kiosztott elég sok gólpasszt is.
Így tovább!
Nemtudom mennyit keres Eindhovenbe, de szerintem ott sem kukázik. Ott biztos helye van, megy neki a játék, jól érzi magát. Kívánom, hogy maradjon ott és legyen a csapata vezére 36 éves koráig.socio66 írta:balázs újabb kérője.
gondolom mindenki kapásból rámondja(én is),hogy áh,oda ne,süllyesztő,nincs szem előtt stb.
de azért gondoljunk bele,három millió euró évente. hetven millió forint havonta.
elképesztő összeg,gyakorlatilag az öt éves fizujából vígan élhetne élete végéig,28 évesen nyugdíjba mehetne.
úgy hogy elindult anno nyírlugosról,egyszerű falusi srácként.
persze remélem hogy ha dönthet,akkor nem a pénz mellett fog dönteni,csak tényleg fura így beleképzelnem magam a helyzetébe,mikor megkap egy ilyen ajánlatot. az emberek kb. hülyének néznék ha elmenne a kijevbe,ugyanakkor legtöbben a fél karukat odaadnák ennyi pénzért.
azért irigylem a gondjait.
Ha jól játszana és hamar felvenné a bajnokság ritmusát, mindenhol még egy nagyobb csapatban is betudná verekedni magát a kezdőbe.MessiFan írta:Ha jól tudom nemsokára meglesz Dzsudzsi századik mérkőzése a PSV-ben. Vagy már megvolt? Nem vagyok teljesen képben.
Egyébként én Dzsudzsák helyében addig maradnék PSV-ben ameddig csak lehet. Akár pályafutása végéig is. Jó helyen van ott és megy is neki. Szeretik is. Nem tudnék olyan bajnokságot mondani ahol olyan szinten lenne kezdő mint a PSV-ben.
így vélem én is.skadi írta:én nem tartom egy okos ötletnek,
szerintem jobb egy holland élcsapat,
mint egy olasz (alsó)közép...
a milan, a roma, a juve vagy az inter ellen
találkozhat a bl-ben, el-ben...
De talán pont a nagycsapatok nagy játékosai ellen tud fejlődni. Hollandiában van 3-4 kiemelkedő csapat (PSV, Ajax, Twente és az AZ), őket gyorsan be lehet mérni és készülni ellenük. De azért a két milánói csapat, a két római csapat, a szicíliai rangadón a Catania, illetve a Juventus azért más tészta.skadi írta:én nem tartom egy okos ötletnek,
szerintem jobb egy holland élcsapat,
mint egy olasz (alsó)közép...
a milan, a roma, a juve vagy az inter ellen
találkozhat a bl-ben, el-ben...
Sztem az egyik lehetőség h elszúrja vele a karrierjét, ha meg a PSVben mutatott játéka alapján nem vitte el egy nagycsapat, akkor ezután se fogja, hiába bizonyít mondjuk a Milan ellenPerrero írta: igen, de így bizonyíthatna nagyobbak ellen. engem pl érdekelne h mit tudna egy inter/milan/roma ellen