Puyol05 írta:Az utóbbi 3 meccsemet elég rendesen elvesztettem. Kaptam 21 gólt! és rúgtam 1-et!! Ez azért kemény... Igaz, hogy 2szer játszottam a listavezetővel, aki az 5-ödből esett vissza, meg egyszer a másodikkal, de akkor is sok. + 3 hete nem jöttek hozzám szurkolók, meg nem is mentek el... Ilyen sem történt még
A védelmem iszonyatosan gyenge, úgy hogy arra kell most gyúrnom. A mostani meccsem nyerhető lesz Mots-sal szerintem, plusz még otthon is játszok.
6. helyen állok, de nem félek a kieséstől, mert ha ezt megnyerem, vagy x-elek, akkor már biztos a bent maradásom ismét, mert a két utolsó csapat igen csak harmatos.
Ti hogy álltok? Mi lesz hétvégén?
Én már felkészültem a kiesésre, ami nem is feltétlen baj, mert szerintem eladom mindkét kapusomat (az egyiket biztos) keresve 250-400.000 e forintot, amiből elkezdek csapatot építeni.
Sajna az idei igazolásaim eddig nem jöttek be, talán egy játékos hozta azt a szintet, amit én elvártam egy rakat pénz kifizetése után.
Ha a kapusaim meglépték szintjüket, asszem, nekiállok szélsőket edzeni, a kövektező szezonban szinte csak középpályát fogok fejleszteni. Aztán újra megpróbáljuk a 6. osztályt, ha sikerül.