LG írta:Talán azért sírnak(ok) még mindig sokan Etoo után, mert egyszerűen azóta gyengébb a csapat, és nincs megfelelő csatárunk. Ezek a tények. Majd ha lesz vki, aki játékban és gólokban hozza majd azt a szintet, amit ő, akkor már nem fogok siránkozni utána.
Én akkor még nagyon csíptem Guardiolát. Eto'o-val nem volt komoly bajom (idegesítettek a távoli lövései pl.), és igazából nem sok pályán kívüli eseményt hallottam (én nem nagyon szoktam ezekben tájékozódni, nem szeretem, hogy már ők is celebesednek a média miatt), nekem elég az, amit a pályán látok, ha nem összeférhető, akkor az az edző és a csapat dolga, hogy ezt "szankcionálja". Ez az én véleményem. És akkor most jön, amit igazából akartam (

):
Szerintem nem személyes indokokból is szükséges lehetett Samu távozása. Én mindig abban a hitben éltem (amíg azt láttam, hogy Guardiola nem picázza ki Yaya-t meg Ibrát), hogy csak azt akarja elkerülni, amibe Rijkaard beleesett. A Chelsea elleni meccsen egyértelművé vált, hogy van az a játék, amivel le lehet gyilkolni a játékunkat, valamilyen elem hiányzik, ami Ibra magasságával és fizikumával meg lehetett volna (gondoltuk akkor). Egy bevált csapatot kiismernek és én a változtatást indokoltnak tartottam, és úgy gondoltam, hogy igen, ezt a csatároknál kell megtenni. Szóval én örültem neki, attól függetlenül, hogy nem volt roppant szimpatikus egyikük sem.
Az én bajom Guardiola részéről van. Azért szerintem nem ilyen formán kell megválni egy játékostól, aki oszlopos tagja volt a történelem egyik legerősebb Barcájának. De attól sem, aki nem. Ha elmondta volna diplomatikusan, de egyértelműen, hogy miért küldi el, akkor nem lenne ekkora paláver ebből sem.