David Villa
- albicelesteX
- A Vadász
Minden igaz amit leírsz Lionel85,itt most nem erről van szó,hanem arról,ha tavaly Ibra így kezd mint most idén Villa megölték volna,meg így is kapta rendesen.Villa felé mindenki bizalommal van/én is/,de ez mi,ha nem "pofára osztályozás"???

Igy van,es az is durva hogy nincsen formaban sem o sem Pedro Messi es meg csak most jott vissza, es igy is nyerunk hogy nincsenek formaban,mi lesz akkor ha formaba lesz mindenkiLionel85 írta:Azt hiszem azt még számokkal sem lehet alátámasztani, amit a pályán láttunk. Márpedig a vak is látta, hogy hátráltatta a játékot a svéd, amikor a pályán volt. Sokszor volt olyan, hogy lecserélése után élénkült meg a játék. Szerintem ziipp erre gondolt, amikor azt írta, hogy Villában nagyobb a potenciál. És én ezzel egyetértek. Villa lehet, hogy nem lő gólokat most, mert gyenge időszakot él meg, de legalább alázattal van a játékhoz és abszolút a játékban benne van. Jöhettek statisztikákkal, gólokkal, meg mittudomén mikkel, amikkel Ibrahimovicsot hozzátok ki győztesen Villával szemben (ami azért nem fair, mert nem két egyforma játékosról van szó, hanem két egyéniségről), és magyarázhatjátok, hogy persze csak Villa a szimpibb a szemünkben, de ez nem helytálló. Egyszerűen tény, hogy a svéd nem volt idevaló, rúgótt akárhány gólt is az előző szezonban.

A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak!
FC Barcelona,Arsenal FC
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Azt hiszem azt még számokkal sem lehet alátámasztani, amit a pályán láttunk. Márpedig a vak is látta, hogy hátráltatta a játékot a svéd, amikor a pályán volt. Sokszor volt olyan, hogy lecserélése után élénkült meg a játék. Szerintem ziipp erre gondolt, amikor azt írta, hogy Villában nagyobb a potenciál. És én ezzel egyetértek. Villa lehet, hogy nem lő gólokat most, mert gyenge időszakot él meg, de legalább alázattal van a játékhoz és abszolút a játékban benne van. Jöhettek statisztikákkal, gólokkal, meg mittudomén mikkel, amikkel Ibrahimovicsot hozzátok ki győztesen Villával szemben (ami azért nem fair, mert nem két egyforma játékosról van szó, hanem két egyéniségről), és magyarázhatjátok, hogy persze csak Villa a szimpibb a szemünkben, de ez nem helytálló. Egyszerűen tény, hogy a svéd nem volt idevaló, rúgótt akárhány gólt is az előző szezonban.

- albicelesteX
- A Vadász
Én is ezeket akartam írni!Nem a teljesítményről szól itt a legjobban,hanem arról,hogy Villat jobban kedvelik mint a Svédet!Ami nem baj,de azért,ha a számokat nézzük akkor a nem ide való Svéd egyenlőre az idepasszoló David Villa előtt jár!LG írta:Sztem meg csak arról van szó, h itt az emberek nagy részének Villa szimpatikusabb, mint Ibra. Ibra sokkal jobban kezdett tavaly, még is több kritikát kapott, mint most Villa. Nem mondom, h nincs potenciál benne, mert tudom, h van, de amit eddig mutat, az nagyon-nagyon kevés. Ibrával meg az volt a baj, h egyszerűen a meccsek nagy részén nem volt kedve játszani.ziipp írta:Villában hatalmas potenciál van. Ibrában sose volt ekkora. Meg kell hagyni, nagy játékos az utóbbi is, nem kisebbíteni akarom, de ha összehasonlítjuk a csapat játékát Ibrával majd Villával a pályán, szerintem látható, hogy a spanyollal sokkal gördülékenyebben mennek a dolgok. Ha annak a temérdek ziccernek legalább a felét belőtte volna, már 10 felett is lehetne.Az baj, h Villánál ez már most megvolt.Akkor már nem is emlékszel arra, hogy tavasszal kinek kellett szánalom tizenegyest átadni, hogy végre gólt lőjjön.

ja, csakha messi jobbról indul, villa meg középről, akkor ki marad bal oldalon? (és ugye akkor még arról nem is beszéltünk milyen laikus hozzáállás az, hogy ő középcsatárként meglövi az x gólját. aha, a barca játéka nyilván ugyanúgy a kontrára megy, mint a valenciáé az utóbbi években. mindegy, ég és föld.) üresen hagyjuk, aztán megint lehet féloldalas csapatunk? tényleg marha jó lenne, vagy berakjuk a formán kívüli bojant, akinek full nem az a posztja vagy pedrót a középpályára rovására? az még esetleg lehetne, hogy pedro, aztán ő ugyebár visszajárna védekezni is, és a középpályáról indulva nem is rossz, de így mégiscsak kevésbé lenne stabilabb a csapat, mint egy másik középpályással. plusz én azt mondom ami egyszerűen megy, azon ne változtassunk. egyszer bemennek ezek a helyzetek, és akkor max azon lehet majd siránkozni, hogy hiába nyertünk, hát eladta a vezetőség a kedvenceimet. így mégse az igaziBlauGranaGroc írta:A "válogatottban jól tolta szélen" ajánlólevél nehogy már elég legyen a Barcahoz. A valenciában és korábbi csapataiban csatárként nyújtott maradandót ezért igazoltuk le. Legalábbis nagyon remélem, hogy ezért igazoltuk le. Vannak olyan játékosaink akik jobbak szélen, de olyan nincs aki jobb középen. Messi persze jó középen, de nem jobb Villanal, de még ha jobb is lenne az biztos, hogy Villa sokkal rosszabb szélen, mint Messi. Akkor járunk a legjobban, ha mindenki a saját posztján játszik.
Messi szélről -indulva- is meglövi a maga 20+ gólját, ráadásul ha ott játszik több gólpasszt is kioszt és még Alves is hatványozottan jobb teljesítményre képes. Villa 25 körül tud középen, szélről -szerintem!- kb a felét vagy még annyit se. nem értem miért vállalunk felesleges rizikót ezekkel a variálásokkal. Nem a 2 játékos "felcserélétől" lesz változatosabb, kevésbé kiismerhető a játékunk.

-
- Jugador del Barça
azt hogy nem túl sportszerű, arra értettem, hogy a másik topkiban nem jelezted, hogy ide rakod, vagyis ha éppen nem nézek át ide, akkor ehhez nem tudok hozzászólni, pedig szeretnékBlauGranaGroc írta:semmilyen kiragadásról nincs szó, mivel nem maradt le semmi amivel az más értelmet kapnaszbalint88 írta: Nem túl sportszerű kiragadni egy mondatot, és áthozni egy másik topikba, még ha ide is illik![]()
sokan példálóznak ezzel azért is reagáltam rá és emeltem át ide, hogy leírjam róla a véleményem
Messi sokat volt tavaly középen, de nem mindig ott játszott és góljai többségét se center pozícióból szerezte. 47góljából 18 volt tipikus center gól, a többi bünti, szabad, kiugratás(félpályás), szélről becselezős, távoli lövés után született.szbalint88 írta:Elmagyarázom a dolgot neked:
Minden csapat a legjobb opciójára próbálja építeni a játékát....Nekünk a legjobb opciónk az, ha Messi középen van, tavaly láthattuk is, hogy miért, ki is lett tárgyalva, itt nem részletezném. Szóval ez a legjobb opciónk, erre kell játszanunk. És meg is tehetjük, ugyanis Villa közel ugyanolyan jó teljesítményre képes a szélen is. Hogy ezt honnan veszem? Igen, a válogatottól veszem, amely válogatott nagyon nagy részben a Barca játékosaira és játékára épít, egész pontosan 8 világbajnokunk van, amiből 7-en kezdők voltak. Szóval a "válogatottban jól tolta szélen" ajánlólevél igenis elég a Barcához...
Villa az életbe nem fog 20 gól körül vagy az felett termelni szélről, már pedig ha ez így van/lesz akkor csak veszítünk azzal, hogy nem ő a center.
Villa 1 gólt szerzett szélről a vb-n, a többi góljának semmi köze nem volt(értsd.: nem azért lőtte, mert a szélen játszott) a szélső poszthoz.
Az meg marhára mindegy kik voltak a vb-n a csapattársai, mert nincs közük ahhoz, hogyan cselez Villa szélen és hogyan ad be onnan.
Sokan vannak akik a válogatottban jól játszanak, de az alapján nem lehet következtetni. Klose rendszeresen jó a válogatottban, klubjában meg semmi. GDS nagyon jól játszott a vébén mégis süllyesztő. Marquez szintén kiváló volt, mégis mennie kellett a csapattól. és még lehetne sorolni
Villa center, mindig is az volt

Nem fogom megszámolgatni ezt a 18 gólt, nem ez a lényege a mondandómnak. Nyilván, mivel gyakorlatilag a tavasz közepéig Ibrát erőltettük középcsatárnak, ezért arányában kevesebb gólt lőtt középről Messi, de ez nem jelenti azt, hogy ne ez lenne a legjobb pozíció a számára.
"Villa az életbe nem fog 20 gól körül vagy az felett termelni szélről, már pedig ha ez így van/lesz akkor csak veszítünk azzal, hogy nem ő a center."
ezt a varázsgömbödből olvastad ki, vagy honnan?

Egyébként ha nem is lő annyit, attól még nyerhetünk ugyanannyit, vagy többet azzal, hogy Leo meg középen van.
"Villa 1 gólt szerzett szélről a vb-n, a többi góljának semmi köze nem volt(értsd.: nem azért lőtte, mert a szélen játszott) a szélső poszthoz."
miért? a 4-ből legalább 2, de inkább 3 a szélről indult szerintem... és eleve, ha nézted a meccseket, láthattad, hogy mennyivel jobban mozgott balról indulva, mint amikor középen volt. Jól cselez, robbanékony, és amikor lendületben van akkor nagyon nehéz megállítani.
Messinek pedig tökéletes a középső poszt: gyorsan fordul le, 1 embert szinte bármikor kicselez és tökéletes befejező.
"Az meg marhára mindegy kik voltak a vb-n a csapattársai" - nem mindegy mert ugyanazok szinte most is
"nincs közük ahhoz, hogyan cselez Villa szélen és hogyan ad be onnan." - nem is kell beadnia, befelé kell törnie (egyébként nem ad be olyan rosszul szerintem, és jó ütemérzéke van az ilyesmihez is)
"Klose rendszeresen jó a válogatottban, klubjában meg semmi."
ez így van, de semmi köze Villához, ő ugyanis a válogatottban és a klubcsapataiban is kiemelkedően eredményes...
A spanyol válogatottnak egy meghatározó játékosa most és a jövőben is szerintem, de nálatok szerintem nem lesz annyira jó, bár remélem megcáfol engem, mert nem tinektek szurkolok, de alapvetően a játékát, meg a magát a srácot is nagyon bírom.
AC MILAN and REAL MADRID fan.
-
- Jugador d'estrella
semmilyen kiragadásról nincs szó, mivel nem maradt le semmi amivel az más értelmet kapnaszbalint88 írta: Nem túl sportszerű kiragadni egy mondatot, és áthozni egy másik topikba, még ha ide is illik![]()
sokan példálóznak ezzel azért is reagáltam rá és emeltem át ide, hogy leírjam róla a véleményem
Messi sokat volt tavaly középen, de nem mindig ott játszott és góljai többségét se center pozícióból szerezte. 47góljából 18 volt tipikus center gól, a többi bünti, szabad, kiugratás(félpályás), szélről becselezős, távoli lövés után született.szbalint88 írta:Elmagyarázom a dolgot neked:
Minden csapat a legjobb opciójára próbálja építeni a játékát....Nekünk a legjobb opciónk az, ha Messi középen van, tavaly láthattuk is, hogy miért, ki is lett tárgyalva, itt nem részletezném. Szóval ez a legjobb opciónk, erre kell játszanunk. És meg is tehetjük, ugyanis Villa közel ugyanolyan jó teljesítményre képes a szélen is. Hogy ezt honnan veszem? Igen, a válogatottól veszem, amely válogatott nagyon nagy részben a Barca játékosaira és játékára épít, egész pontosan 8 világbajnokunk van, amiből 7-en kezdők voltak. Szóval a "válogatottban jól tolta szélen" ajánlólevél igenis elég a Barcához...
Villa az életbe nem fog 20 gól körül vagy az felett termelni szélről, már pedig ha ez így van/lesz akkor csak veszítünk azzal, hogy nem ő a center.
Villa 1 gólt szerzett szélről a vb-n, a többi góljának semmi köze nem volt(értsd.: nem azért lőtte, mert a szélen játszott) a szélső poszthoz.
Az meg marhára mindegy kik voltak a vb-n a csapattársai, mert nincs közük ahhoz, hogyan cselez Villa szélen és hogyan ad be onnan.
Sokan vannak akik a válogatottban jól játszanak, de az alapján nem lehet következtetni. Klose rendszeresen jó a válogatottban, klubjában meg semmi. GDS nagyon jól játszott a vébén mégis süllyesztő. Marquez szintén kiváló volt, mégis mennie kellett a csapattól. és még lehetne sorolni
Villa center, mindig is az volt
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
-
- Jugador del Barça
Nem túl sportszerű kiragadni egy mondatot, és áthozni egy másik topikba, még ha ide is illikBlauGranaGroc írta:A "válogatottban jól tolta szélen" ajánlólevél nehogy már elég legyen a Barcahoz. A valenciában és korábbi csapataiban csatárként nyújtott maradandót ezért igazoltuk le. Legalábbis nagyon remélem, hogy ezért igazoltuk le. Vannak olyan játékosaink akik jobbak szélen, de olyan nincs aki jobb középen. Messi persze jó középen, de nem jobb Villanal, de még ha jobb is lenne az biztos, hogy Villa sokkal rosszabb szélen, mint Messi. Akkor járunk a legjobban, ha mindenki a saját posztján játszik.szbalint88 Samuel Eto'o topik írta:..Villa meg kifejezetten jól tolta a válogatottban a balszélen, itt ugyanerre van szükség, az más kérdés, hogy játékba még nem lendült, ez idővel változni fog. A helyzetei így is megvannak, előbb-utóbb elkezdi gyártani a gólokat..
Messi szélről -indulva- is meglövi a maga 20+ gólját, ráadásul ha ott játszik több gólpasszt is kioszt és még Alves is hatványozottan jobb teljesítményre képes. Villa 25 körül tud középen, szélről -szerintem!- kb a felét vagy még annyit se. nem értem miért vállalunk felesleges rizikót ezekkel a variálásokkal. Nem a 2 játékos "felcserélétől" lesz változatosabb, kevésbé kiismerhető a játékunk.

Elmagyarázom a dolgot neked:
Minden csapat a legjobb opciójára próbálja építeni a játékát. Ezt egy csomó csapatnál megfigyelhettük, nem akarok példákat felhozni, elég mondjuk a Cével felálló MU-t vagy a Kaka-ra épülő Milant megemlíteni. Nekünk a legjobb opciónk az, ha Messi középen van, tavaly láthattuk is, hogy miért, ki is lett tárgyalva, itt nem részletezném. Szóval ez a legjobb opciónk, erre kell játszanunk. És meg is tehetjük, ugyanis Villa közel ugyanolyan jó teljesítményre képes a szélen is. Hogy ezt honnan veszem? Igen, a válogatottól veszem, amely válogatott nagyon nagy részben a Barca játékosaira és játékára épít, egész pontosan 8 világbajnokunk van, amiből 7-en kezdők voltak. Szóval a "válogatottban jól tolta szélen" ajánlólevél igenis elég a Barcához.
Az más kérdés, hogy ez a felállás meccs közben gyakran változik, mint ahogy (nem tudom észrevetted-e) nem mindig 4-3-3-ban játszunk.
-
- Jugador d'estrella
A "válogatottban jól tolta szélen" ajánlólevél nehogy már elég legyen a Barcahoz. A valenciában és korábbi csapataiban csatárként nyújtott maradandót ezért igazoltuk le. Legalábbis nagyon remélem, hogy ezért igazoltuk le. Vannak olyan játékosaink akik jobbak szélen, de olyan nincs aki jobb középen. Messi persze jó középen, de nem jobb Villanal, de még ha jobb is lenne az biztos, hogy Villa sokkal rosszabb szélen, mint Messi. Akkor járunk a legjobban, ha mindenki a saját posztján játszik.szbalint88 Samuel Eto'o topik írta:..Villa meg kifejezetten jól tolta a válogatottban a balszélen, itt ugyanerre van szükség, az más kérdés, hogy játékba még nem lendült, ez idővel változni fog. A helyzetei így is megvannak, előbb-utóbb elkezdi gyártani a gólokat..
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
És te is emlékehetsz arra,hogy szánalomgólt lövetett Henryval,szintén tavasszal.Akkor már nem is emlékszel arra, hogy tavasszal kinek kellett szánalom tizenegyest átadni, hogy végre gólt lőjjön.

Villa egyelőre gyengébb,mint Ibra volt ekkor. Érdekes , mégsem kap még fele annyi kritikát sem .
Majd év végén kiderül,hogy mi lesz, de Villatól ez édes kevés,eddig egy 2es alá a produkciója.
ui: Ettől függetlenül a tavasza lehet zseniális és nyerhetünk 3kupát akár miatta is,szóval nem temetem,mert tisztában vagyok a képességeivel,de most nem az igazi.
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
A Nike reklámban tényleg zseniális...az üres pályánbali 15 írta:de senki se mondja azt hogy jobb mint a Svéd.
Ha csak a felére volna képes amit Ibra művel a labdával.....
Nem elsősorban erre kell kihegyezni a dolgot, a többieken is látszik, hogy könnyebben, nagyobb kedvvel veszik be a játékba, mint Ibrát. Csak ismételném önmagam, ezért nem is teszem, idővel mindenki elégedett lesz vele.
Sztem meg csak arról van szó, h itt az emberek nagy részének Villa szimpatikusabb, mint Ibra. Ibra sokkal jobban kezdett tavaly, még is több kritikát kapott, mint most Villa. Nem mondom, h nincs potenciál benne, mert tudom, h van, de amit eddig mutat, az nagyon-nagyon kevés. Ibrával meg az volt a baj, h egyszerűen a meccsek nagy részén nem volt kedve játszani.ziipp írta:Villában hatalmas potenciál van. Ibrában sose volt ekkora. Meg kell hagyni, nagy játékos az utóbbi is, nem kisebbíteni akarom, de ha összehasonlítjuk a csapat játékát Ibrával majd Villával a pályán, szerintem látható, hogy a spanyollal sokkal gördülékenyebben mennek a dolgok. Ha annak a temérdek ziccernek legalább a felét belőtte volna, már 10 felett is lehetne.
Az baj, h Villánál ez már most megvolt.Akkor már nem is emlékszel arra, hogy tavasszal kinek kellett szánalom tizenegyest átadni, hogy végre gólt lőjjön.
- barcamania88
- Barça B
- Kapcsolat:
minden tisztelet villaert...sajnos nem megy be,ez van...csapat nagyon vele van(nezd alvest a kihagyot helyzet utan,mikor lecsereltek xavi csak biztatta)ott van mindenki vele...en szerintem 1-2 gol kellene neki s utana nem madridi lesz a gollista vezeto!!!!amugy az is sokat elárul hogy puyol rugta(fejelte)a golt:D
lenyeg a lenyeg...visca el barca,és kitomni copenhagat(itt van az oriasi esely villanak)..hajra fiuk
lenyeg a lenyeg...visca el barca,és kitomni copenhagat(itt van az oriasi esely villanak)..hajra fiuk
Villában hatalmas potenciál van. Ibrában sose volt ekkora. Meg kell hagyni, nagy játékos az utóbbi is, nem kisebbíteni akarom, de ha összehasonlítjuk a csapat játékát Ibrával majd Villával a pályán, szerintem látható, hogy a spanyollal sokkal gördülékenyebben mennek a dolgok. Ha annak a temérdek ziccernek legalább a felét belőtte volna, már 10 felett is lehetne.
- thierryhenry
- Jugador del Barça
Ne mentse már fel Villát az, hogy nagyon akar és görcsösen játszik...
Ibránál már 2 meccs után mindenki következtetéseket vont le. Villa jobban illik a játékunkba, de senki se mondja azt hogy jobb mint a Svéd.ne vonjunk már le messze menő következtetéseket 7 meccsből Villával kapcsolatban.
Ha csak a felére volna képes amit Ibra művel a labdával.....
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
albicelesteX
Akkor már nem is emlékszel arra, hogy tavasszal kinek kellett szánalom tizenegyest átadni, hogy végre gólt lőjjön. Én bírtam Ibrát, de nem illett bele a csapat játékába, ne vonjunk már le messze menő következtetéseket 7 meccsből Villával kapcsolatban. LÁtszik, hogy érti a játékot, megérti magát Iniékkel, a tegnapi fejese lehet, hogy a Liga 18 másik kapusánál gól lett volna, békén kell hagyni, azt csókolom, gondolom ott is ba..ogatják az újságírók, és jóhogy görcsössé válik. De vak, aki nem látja, hogy játékban többet tud hozzátenni a meccshez, mint Ibra. A svéd egyszerűen nem a spanyol fociba való, a csizmában jól elvan, jól is játszik. Türelem...
Akkor már nem is emlékszel arra, hogy tavasszal kinek kellett szánalom tizenegyest átadni, hogy végre gólt lőjjön. Én bírtam Ibrát, de nem illett bele a csapat játékába, ne vonjunk már le messze menő következtetéseket 7 meccsből Villával kapcsolatban. LÁtszik, hogy érti a játékot, megérti magát Iniékkel, a tegnapi fejese lehet, hogy a Liga 18 másik kapusánál gól lett volna, békén kell hagyni, azt csókolom, gondolom ott is ba..ogatják az újságírók, és jóhogy görcsössé válik. De vak, aki nem látja, hogy játékban többet tud hozzátenni a meccshez, mint Ibra. A svéd egyszerűen nem a spanyol fociba való, a csizmában jól elvan, jól is játszik. Türelem...
- albicelesteX
- A Vadász
Akkor most várom azok jelentkezését is akik azt harsogták anno,hogy Ibra nem tud gólt lőni.Kis kérdés tavaly ilyenkor Ibra mennyinél járt és most az idepasszoló Villa mennyinél jár?!Én csípem Villat és nem is benne látom legfőképpen a hibát,de azért Ibra megérdemelte volna ezt az évet.Villa ki bal szélre Ibra középen Messi mögöttük vagy középen vagy jobb szélen,szerintem ez nagyon nagy fegyver lehetett volna.Megmondom őszintén bízom a csapat sikerességében,de remélem Guardiola vagy változtat ezen a filozófiáján vagy elmegy egy rövid idő múlva helyet adva ezzel pl. Enriquének!

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
De viszont most azért akar bizonyítani, hogy megérte azt a 40 millát, amit rááldoztak. Az látszik, hogy megértik egymást a társakkal. Csak rá kell nézni a 2. félidőre. Az összjátékban nagyon benne van, csak a kapu előtt olyan, mintha most hozták vna fel az ifiből, és lámpalázas lenne...L.Messi 10 írta:
De ez az új csapat csak féligazság, mert a válogatott egy "fél Barca". Ott érdekes hogy milyen jól ment neki. De a focit nem "fél csapatok" hanem egészek játszák! Lesz még gondja vele Lionak hogy melyikőjük nyerje az aranycipőt

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Ez azért elég fura.Most milyen hsz. vannak most és akkor milyenek voltak amikor Ibrának nem ment.De m1. Ő a jövő Ibra a múlt.
Fejben van gond vele. Ez tipikusan a "nagy akarásnak nyögés a vége" izú dolog. Kicsit lazább kellene legyen s akkor szerintem nem hibázna ennyit a kapu előtt.
DE biztos vagyok abban, h formába fog lendülni.

DE biztos vagyok abban, h formába fog lendülni.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Persze rémes, mennyi helyzetet kihagy, de hát istenem, rossz passzban van (egyébként a válogatottban is). Viszont idegesítő az állandó lesre futása, és gyakran teljesen bután fut lesre, amivel az egész támadást megakasztja, mert aztán egyáltalán nincs kinek passzolni.
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
De ez az új csapat csak féligazság, mert a válogatott egy "fél Barca". Ott érdekes hogy milyen jól ment neki. De a focit nem "fél csapatok" hanem egészek játszák! Lesz még gondja vele Lionak hogy melyikőjük nyerje az aranycipőttorrentkiller írta:Ott nem egy új csapatban volt, nem kellett senkinek sem bizonyítania...BlauGranaGroc írta: érdekes a vb-n ez nem zavarta a válogatottban
vagy ott nem akart ennyire?

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Ott nem egy új csapatban volt, nem kellett senkinek sem bizonyítania...BlauGranaGroc írta: érdekes a vb-n ez nem zavarta a válogatottban
vagy ott nem akart ennyire?

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti