Mikoir vennénk meg?Én még Di Nataléről hallottam az Udinéséből hogy idejönne.Badi írta:Udinese, fiatal (23 kb), csatár.....
azért ez elég alap
Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
in to exile
Udinese, fiatal (23 kb), csatár.....
azért ez elég alap
azért ez elég alap
Nem ismered?? Az Udinesebe jáccik, talán 24 éves, csatár...Kitfisto írta:Ki az a Iaquienta?Hol játszik?Hány éves?Posztja?fcjoc írta:Hi!! Azt hallottátok hogy Iaquinta legszívesebben a barca színeiben lőne gólt........
Hát szerintem ő a BARCA-ba való!!
![]()
(gólerős)....

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ki az a Iaquinta?Hol játszik?Hány éves?Posztja?fcjoc írta:Hi!! Azt hallottátok hogy Iaquinta legszívesebben a barca színeiben lőne gólt........
![]()
in to exile
Hi!! Azt hallottátok hogy Iaquinta legszívesebben a barca színeiben lőne gólt........

-
- Jugador d'estrella
Mostanában Belletti nincs jó formában!kennyke írta:velemenyem szerint presasnak csak bele kell jonnie...csinal hulyesegeket, de nem annyit mint belletti

imadom a spanyol jatekvezetest (L)
- Subinho
- Director del Fútbol
igen, sajnos nem valószínű, hogy rafa, vagy edmilson hátra megy, pedig nagyon jók lennének ott! bármelyikük! oleguertől tuti jobbak!
de oleguer olyan technikás, gyors, erőszakos, hogy ezt a 2 vacak játékost kiszorítja ezek szerint...
de oleguer olyan technikás, gyors, erőszakos, hogy ezt a 2 vacak játékost kiszorítja ezek szerint...

-
- Director del Fútbol

-
- Llegenda del Barça
rijkaard ha valamit a fejébe vesz, akkor nyom még hozzá pár köbméter betont is a biztonság kedvéért. ezt eljátszotta már a nyúllal kapcsolatban is, és sztem a világon egyedül csak ő nem tudja elképzelni edmilsont hátvédként. de ő a főnök, övé a felelősség is. ha megvannak az eredmények, senki sem fogja kétségbe vonni a döntései jogosságát.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Director del Fútbol
Szerintem Gallas nem jobb sem Rafánál, sem Edmilsonnál. Csak rijkaard barátunknak be kellene tennie valamelyiküket hátra. Ilyen egyszerű lenne...
Egy külföldi oldalon olvastam, hogy Gallas iránt az Arsenal érdeklődik...

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Hát én azt mondom,hogy Gallas nagy fogás lenne.
és akkor talán még abba is belemennék,hogy Puyol ki menjen jobboldalra.de csakis akkor ha Gallas,vagy egy mégjobb védő érkezne.De inkább mindkettőt középen játszatnám szívem szerint......
és akkor talán még abba is belemennék,hogy Puyol ki menjen jobboldalra.de csakis akkor ha Gallas,vagy egy mégjobb védő érkezne.De inkább mindkettőt középen játszatnám szívem szerint......

-
- Llegenda del Barça
ez lehet, hogy nem is kérdés, mert Frank állandóan Presas-t játszatja ott, szal, akkor helyette.Subinho írta:de ki helyére veszed meg??? középső védő posztra vannak 4-en. max oleguer helyett lehetne (KÉNE!) megvenni, de a padra luxus lenne egy Gallas!
ha a köv. fordulóktól esetleg Rafa-t tenné Presas helyére és Rafa jól teljesítene, akkor nem kell.
viszont úgy gondolom, h megint Presas fut ki a kezdőkkel...
- Barcelona 4ever
- Barça B
Egyet értek barcafan
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
ezt már egszer megtárgyaltuk,hogy az a jutu két tagja volt.Morminho írta:nem tudom ki gondolta, azt, h Simao meg ilyesmi... ők 1értelműen Luis Enrique és Guardiola... ezen ennyit szarakodni