Eddig nagyjából elkerültem az ilyen tehetségkutató műsorokat.Semmilyen megaénekes,gigatáncos születik cuccot nem követtem rendszeresen,de ez az X faktor egy igen kedves hölgyismerősöm jóvoltából felkeltette az érdeklődésemet.Miatta nézegettem bele,aztán mostmár tőle függetlenül is belekukkantok

A Norbit igen bírom,meg a Summer csajokat is,főleg Editet
Mondjuk a zsűris rész az nem begyere.Már a múltkori külön-külön zsűrizést sem értettem igazán.Közösen kéne eldönteniük a továbbjutókat,nem pedig úgy,h kettő az egyik feléből választ,kettő a másikból

(Különösen úgy,h előfordulhat,h az egyik csoportból mondjuk egy kivételével mindenki megérdemelné a továbbjutást,a másik eresztésben meg jó,ha kettő van,ami megüti a másik csoport mércéjét,mégis ugyanannyi távozónak kell lennie...)Remélem jól vágtam a menetét,mert azért nem oda figyeltem teljesen,uh nem biztos,h jól értettem a zsűrizést,de nekem ez jött le...
Most meg ez a mentorkodás,pff.Milyen már,h ha van egy ilyen összehasonlításban az a mérvadó,h ki kit készít fel.Pölö a végén a szétlövésnél a jobbat kellene benntartani,nem?Lehet,h így is ő jutott tovább,de akkor sem fain,h a saját mentor tulajdonképpen a hallottaktól függetlenül a saját bárányára szavazzon.Pártatlannak kéne mutatkozniuk,mert ez így ebben a formában elég meredek sztem.Később majd ott tépik egymás haját a zsűripultban,h de az enyém volt a jobb,te meg béna vagy a felkészítetteddel együtt...?Nekem ez elég visszatetsző...
Ozsi!
Egy rugóra járunk ismét
Ezt a Mimi lányt tegnap láttam először és nekem is az ugrott be,h tiszta Claire.Mondtam is a többieknek...Aztán később láttam a postodat,vigyorogtam is,mint a vadalma