Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Többek között ezért sem vagyok fent egyik ilyen portálon sem. MySpace-em van. Ennyi. Tökre egyet értek veled. Amúgy nem hinném, hogy hasznos lesz ez a cucc.Bob_Marley írta:Érdekes egy ötlet, de legalább hátha kicsi erkölcsösségre neveli a fiatalkoat, bár nem csak őket kellene!Hihetetlen mértékben "elbúrjánzott" az internetes kultúra!Olyan képek kerülnek fel, valamint kommentek Facebookra iwiwre és társai, hogy az felfoghatatlan!Vagy ez csak engem zavar, s lep meg?
Nyugi, én sem tudok már 2 hete, sőt: videókat sem, amíg a külföldiek vígan nyomják fel a sok képet és videót.Victor_Valdes írta:Miért nem tudok fb-re már egy hónapja kb képet feltölteni?
Nekem is volt mostanában ilyen. Egy ideig napról napra nagyon lelassult, majd teljesen el is ment, majd megint gyenge jel volt csak. Én olyankor a routert és a modemet is áramtalanítottam, majd visszadugtam, akkor kicsit jobb lett. (Vmi ip töredezettség vagy mi a halál lehetősége állt fenn, mivel pingelésnél nagyon lassú válasz érkezett a Domain Name Server-ekről és egy rendre elveszett.) De mostanában már megint gyors.Andris írta:CSongor kérdi, hogy nem tud-e segíteni valaki.
Nagyon belassult az internet neki egy XP alatt futó gépen. Gondolom az evidens problémák csekkolásán túl van már, ha ez a kérdés.
Köszönjük a segítséget előre!
lui1698 írta:Srácok, ha valaki tudja, hogy a tesco-ban normál esetben (tehát nem akciós) mennyi egy üveg Jim Beam, Jameson az ossza már meg velem.
hm, az 5-6-7 évados sorozatokat kiadhatják rajta HD minőséggel 1lemezen... sok más értelmét nem látomLionel85 írta:Bemutatták az egy terás DVD-lemezt
http://www.origo.hu/techbazis/hightech/ ... -dvdt.html
Ezek után egy lemezre is ráfér egy csomó film, csak az átlagos asztali lejátszók is vigyék.
Év hsz-e jelöltTaibi írta:Akkor lehet hogy lassan le kellene váltanom a 128MB-os pendrive-om?L.Messi 10 írta: Nemsokára jön az 1 PETA-s winyó is!
(1 PETA = 1024 TB )
Akkor lehet hogy lassan le kellene váltanom a 128MB-os pendrive-om?L.Messi 10 írta:Lionel85 írta:Bemutatták az egy terás DVD-lemezt...
...Ezek után egy lemezre is ráfér egy csomó film, csak az átlagos asztali lejátszók is vigyék."de baba"
![]()
Nemsokára jön az 1 PETA-s winyó is!
(1 PETA = 1024 TB )
Lionel85 írta:Bemutatták az egy terás DVD-lemezt
http://www.origo.hu/techbazis/hightech/ ... -dvdt.html
Ezek után egy lemezre is ráfér egy csomó film, csak az átlagos asztali lejátszók is vigyék.
A zenéről vagy a szexről hallottál csak eddigBányász írta:
Egyébként az Ananász Expressben fogalmazták meg jól:
"Minden jobb tőle.Jobb a zene,jobb a szex..."
Persze én ezt nem tudom megerősíteni csak hallottam róla...
Fiatal vagy mégS.Agüero írta:Én se szoktam cigizni meg piálni se.![]()