Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2010.10.16. 20:35:09

P.U.Y.O.L. írta:A Montyból kihagytátok az Erik, a vikinget, amúgy természetesen én is oda vagyok az összesért, de szerintem a Gyalog galopp mindent vinsz!
A legjobb jelenet a Fekete lovaggal való találkozás: "Átmegyek itt még ha addig élek is!" -válasz- "Márpedig csak addig élsz!"
Kéz és láb nélkül még mindig megy :lol:
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.10.16. 20:34:10

A Montyból kihagytátok az Erik, a vikinget, amúgy természetesen én is oda vagyok az összesért, de szerintem a Gyalog galopp mindent visz!
A legjobb jelenet a Fekete lovaggal való találkozás: "Átmegyek itt még ha addig élek is!" -válasz- "Márpedig csak addig élsz!"
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.10.16. 19:49:12

Majd nézzétek az X-faktorban a Mimi nevű csajt (bár felvételről lesem majd meg, ugye Barca meccs lesz :) ), szerintem nagyon hasonlít a Heroesos Claire-re azaz Hayden Panettiere-re, íme:

http://www.imdb.com/name/nm0659363/

csak fekete hajjal...

http://www.youtube.com/watch?v=_Sx40tKB9xs

de főleg az előző heti adásban vettem észre,meglátjuk ma...

nem mellesleg mindkettő nagyon szép 8)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
kurdt
Megmentő :)

2010.10.16. 13:45:39

El fanático írta:
messideco írta:... tegnap este kezdtem nézni a Brian életét. Kinek tetszett?
A Brian élete, a Gyalog galopp és az Élet értelme a Monty Python-tól
A Gyalog galopp zseniális, a Brian élete nagyon jó, az Élet értelme nekem annyira már nem tetszett, de még az is elég jó (az hatalmas, amikor Terry Gilliam a film közepén leveszi a négerjelmezt és azt mondja: "Jó estét és üdvözlöm önöket a film közepén!").
Viszont akinek ezek bejöttek, annak gyakorlatilag kötelező a Monty Python Repülő Cirkusza!!! Egyik kedvenc sorozatom, egész egyszerűen zseniális. Ráadásul (illetve sajnos) nem is túl hosszú, 4 évad, 45 rész. De aki nem biztos a dolgában, annak jó hír, hogy az első két évadból készült egy válogatásfilm. Az másfél óra, az alapján el lehetet dönteni, hogy valakinek bejön-e ez vagy nem. És ha igen, akkor vágjon bele a sorozatba!!!

Egy kis ízelítő
1
2
3
4
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
El fanático
Entrenador del Barça

2010.10.16. 13:15:42

messideco írta:... tegnap este kezdtem nézni a Brian életét. Kinek tetszett?
A Brian élete, a Gyalog galopp és az Élet értelme a Monty Python-tól, a Folytassa - sorozat összes része, a H'allo, h'allo sorozat - most újra a comedy Centralon! - és a Csengetett, MyLord? sorozat - ezek mind alap, ha valaki szereti az angol humort.
Sőt, a comedy most újra ismétli az Angolkák című sorozatot is - az már a perverzebbik fajta angol humor, de jó! :P
Kép
messideco
Presidente del Barça

2010.10.16. 12:19:52

Akkor jó...
Igaz, még csak az elejét láttam, de nagyon szakadtam, amikor a három napkeleti bölcs összetévesztette út Jézussal... :lol:
Kép
"And my heart will leave you never."
messideco
Presidente del Barça

2010.10.16. 11:55:48

A két kopper nem jó... :P A Másnaposokat szerintem láttad, jó a Rumlis vakáció is. A tegnap este kezdtem nézni a Brian életét. Kinek tetszett?
Kép
"And my heart will leave you never."
miihii
KHAL

2010.10.16. 11:05:54

kanty írta:Valami jó vigjátékot ha valaki tud ajánlani azt megköszönném. :)
:wink:
Nagyfiúk
Két kopper
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
kanty
Llegenda del Barça

2010.10.16. 10:58:45

Valami jó vigjátékot ha valaki tud ajánlani azt megköszönném. :)
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.10.15. 23:38:02

visca el barca írta:
ozsimiki írta: Rúzsa Magdi,és Caramel azt hiszem nem okozhatott csalódást,de Tóth Vera is elismert, legalábbis Magyarországon.
nem akarok vitába szállni senkivel, egy bugyuta műsor miatt, de nekem az elismert sztár nem itt kezdodik. ahhoz több kell mint egy megasztár győzelem meg 1-2 album. nem akarok itt koncz zsuzsával meg katona klárival előhozakodni (:D pedig istennő mindkettő), de ha a mai fiataloknak az 5 év mulva sehol nem lévő tóth vera meg gáspár laci meg brasch bence kell akkor hajrá!
látom sikeresen elbeszélsz mellettem, szóval:

az előző postomat arra írtam,h te még tehetséget se vélsz felfedezni, erre is írtam,hogy azért Rúzsa és a többiek csak megállják e téren a helyüket. Természetesen az általad említett Koncz Zsuzsa vagy hasonló művésznő, nálam sem ugyanaz :) anno ki mit tudok-ból jöttek óriási egyéniségek,és későbbi művészek, most ha nem is akkorák (azért várjunk még pár évet-évtizedet ezzel),de a megasztárokból jönnek és az ehhez hasonló műsorok ennek a "tere". úgymond ezek az eladható showk váltották fel azokat.

szóval kicsit figyeld már meg mire reagáltam, a tehetségen volt a hangsúly, e tekintetben meg találsz a mostani ,és régebbi mezőnyben is bőven. Az meg,h pl Rúzsának alig van még albuma elég nagy baj, nem feltétlen Ő a hibás,de azt hallhattuk,h bárki slágerét elénekli hasonló színvonalon, ebben azért csak megmutatkozik az "ereje". Talán a szövegírók sem tudnak mindig olyan slágereket gyártani mint anno. Ezek is kellenek ahhoz,hogy sokáig valaki fent maradjon.

nah de részemről ennyi, bár van sok olyan ami nekem se tetszik, viszont NAGY tehetség minden egyes szériában volt,és nem is vallanak kudarcot...
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.10.15. 23:32:22

visca el barca írta:z 5 év mulva sehol nem lévő tóth vera meg gáspár laci meg brasch bence kell akkor hajrá!
Mondjuk az első kettő, már 8 éve "fent van". :) Bencéről nem tudok nyilatkozni, mert fogalmam sincs, hogy ő ki. :D Most én is megnéztem a csillagokat, hát... Kökény Attila tényleg vaddisznó, de nekem a többi nem igazán tetszett (talán még Ivett). A két fiatal srác volt a legborzasztóbb, de hát őket a 11-17 éves lányok sokáig juttatják.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Charlie
Öreg Harcos

2010.10.15. 23:16:50

Caramel-féle izétől nekem minden bajom volt anno, egy stílusban elnyomott mindent azt kalap. Ennyi volt az ember. Idővel most már megtanult énekelni, mondjuk ez elvárható ennyi idő után. A legnagyobb probléma a műsorral ott van, hogy a nézők szavazzák az embereket tovább a következő fordulókba. Remélem ez az Adams Comedy meg a kiscsaj kiesik a francba, mert borzalmasak. Mondjuk nem sok szimpatikus énekes van számomra ebben a műsorban. Kökény Attila, Fivérek akikkel ki vagyok békülve körülbelül.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.10.15. 23:09:14

Az országnak egy eladható ember kell, ezek a műsorok ezért jönnek létre. Nem a művészet miatt. Olyan ember kerül ki győztesen belőle, akit valamilyen külső, vagy belső tulajdonság, vagy bármi miatt el lehet adni, és pár évig az újságok címlapján szerepelhet emiatt. A zenei része másodlagos, sőt harmadlagos csak ezekben a műsorokban. Szvsz. :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
visca el barca
Presidente del Barça

2010.10.15. 23:05:29

ozsimiki írta: Rúzsa Magdi,és Caramel azt hiszem nem okozhatott csalódást,de Tóth Vera is elismert, legalábbis Magyarországon.
nem akarok vitába szállni senkivel, egy bugyuta műsor miatt, de nekem az elismert sztár nem itt kezdodik. ahhoz több kell mint egy megasztár győzelem meg 1-2 album. nem akarok itt koncz zsuzsával meg katona klárival előhozakodni (:D pedig istennő mindkettő), de ha a mai fiataloknak az 5 év mulva sehol nem lévő tóth vera meg gáspár laci meg brasch bence kell akkor hajrá!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
faithnomore
Entrenador del Barça

2010.10.15. 22:56:46

sjd írta:Azért az király h az egész országban nem találnak olyat, aki el tudja játszani a Sweet Child 'O Mine szólóját, ezért inkább széegyenszemre kiállítják a ritmusgitárost a színpad közepére. :roll: :roll: (azon már meg se lepődöm h a tényleges szólót kihagyták, hozzá vok szokva)
valószínűleg az is benne lehet hogy megközelítőleg 2 perces számot adhatnak elő és ha a szóló benne lenne akkor az énekesre jutna kb 1 perc :oops:
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
sjd
Llegenda del Barça

2010.10.15. 22:36:50

Azért az király h az egész országban nem találnak olyat, aki el tudja játszani a Sweet Child 'O Mine szólóját, ezért inkább széegyenszemre kiállítják a ritmusgitárost a színpad közepére. :roll: :roll: (azon már meg se lepődöm h a tényleges szólót kihagyták, hozzá vok szokva)
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.10.15. 22:31:48

visca el barca írta:idén először belenéztem a megasztárba. a régieket se nagyon néztem (bele-bele kukkantottam), de tehetség nem sok van, csak egy pár tulsztarolt tini. pföj.
azok is vannak, rosszkor kapcsolhattál el, pl Kökény Attilát aki nem tartja tehetségnek, (én pl késznek tartom már elég sok mindenre) azt valami nagyon elbutította :)

régieknél meg szintén volt jó pár és szerencsére többnyire ők is nyerték meg, Rúzsa Magdi,és Caramel azt hiszem nem okozhatott csalódást,de Tóth Vera is elismert, legalábbis Magyarországon.
Kép
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.10.15. 22:14:21

miihii írta:Pancser police

Fájt.Nem kicsit,nagyon.
Több szót nem is érdemel... :?
Pancser police nem bírtam végig nézni, annyira retardált volt 10/-
Get Him To The Greek ezt se bírtam végig nézni. Lehet csak számomra nem vicces, hogy egy józan életvitelű ember, megiszik fél üveg whisky-t meg felszív akármennyi kokót nem áll fejre, meg feldug a sejhajába egy zacsi port... na itt kapcsoltam ki 10/-
A bolond egy napjakicsit jobbra számítottam, de egy két jelent ismerős volt... :) 10/5

Bibliothéque Pascal-t már kerekecske fél éve szeretném megnézni, de 1-2hétig vetítették nálunk és sajnos nem CC-be így le is maradtam róla :( esetleg valaki tud egy várható DVD megjelenést vagy akár linket tudna adni h ne kelljen tovább vegetálnom?
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Xanthor
Capitá del Barça

2010.10.15. 22:11:32

http://www.artofthetitle.com/2010/09/27/dexter/
Cikk a Dexter főcíméről, annak készüléséről. Korábbi tervek, illetve változatok és egy interjú is! Aki szereti, annak érdemes belenéznie szerintem.
visca el barca
Presidente del Barça

2010.10.15. 22:07:29

idén először belenéztem a megasztárba. a régieket se nagyon néztem (bele-bele kukkantottam), de tehetség nem sok van, csak egy pár tulsztarolt tini. pföj.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.10.15. 20:41:34

Aki szokta,akarja nézni,és otthon lesz, figyeljen mert most kezdődött a Megasztár, gondolom Fridi elintézte, hogy ne egy időpontban legyen az X-faktorral. Szóval aki nem akar,ne maradjon le. Most kezdődött.
Kép
Deus
Boixos Nois

2010.10.15. 20:15:14

Lionel85 írta:Ma megnéztem a Csúf igazságot.
8/10
8 pontot adtál neki? :o én lazán adtam neki 10 pontot...

Igaz, ízlések és pofonok.
KépKép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.10.15. 20:02:24

Na elvileg okt 14.én kijött a Törvénytisztelő polgár HUN DVD-be. ideje...óriási film,alig várom,hogy megnézhessem így is. (TV :D )

eredeti is tetszett,de feliratos filmeket rosszul kezeli a jelenlegi dvd lejátszóm (konkrétan a felirat beleolvad a háttérbe sajna) így csak 1x néztem meg gépen.
Kép
Válasz küldése