visca el barca írta:ozsimiki írta: Rúzsa Magdi,és Caramel azt hiszem nem okozhatott csalódást,de Tóth Vera is elismert, legalábbis Magyarországon.
nem akarok vitába szállni senkivel, egy bugyuta műsor miatt, de nekem az elismert sztár nem itt kezdodik. ahhoz több kell mint egy megasztár győzelem meg 1-2 album. nem akarok itt koncz zsuzsával meg katona klárival előhozakodni (:D pedig istennő mindkettő), de ha a mai fiataloknak az 5 év mulva sehol nem lévő tóth vera meg gáspár laci meg brasch bence kell akkor hajrá!
látom sikeresen elbeszélsz mellettem, szóval:
az előző postomat arra írtam,h te még tehetséget se vélsz felfedezni, erre is írtam,hogy azért Rúzsa és a többiek csak megállják e téren a helyüket. Természetesen az általad említett Koncz Zsuzsa vagy hasonló művésznő, nálam sem ugyanaz

anno ki mit tudok-ból jöttek óriási egyéniségek,és későbbi művészek, most ha nem is akkorák (azért várjunk még pár évet-évtizedet ezzel),de a megasztárokból jönnek és az ehhez hasonló műsorok ennek a "tere". úgymond ezek az eladható showk váltották fel azokat.
szóval kicsit figyeld már meg mire reagáltam, a tehetségen volt a hangsúly, e tekintetben meg találsz a mostani ,és régebbi mezőnyben is bőven. Az meg,h pl Rúzsának alig van még albuma elég nagy baj, nem feltétlen Ő a hibás,de azt hallhattuk,h bárki slágerét elénekli hasonló színvonalon, ebben azért csak megmutatkozik az "ereje". Talán a szövegírók sem tudnak mindig olyan slágereket gyártani mint anno. Ezek is kellenek ahhoz,hogy sokáig valaki fent maradjon.
nah de részemről ennyi, bár van sok olyan ami nekem se tetszik, viszont NAGY tehetség minden egyes szériában volt,és nem is vallanak kudarcot...