Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A BetClic-el nem hiszem hogy sokat tudnak kezdeni Andrisék.Fernando írta:Nem tudtok valamit kezdeni ezzel az ugráló jobboldallal? Ráakarok kattintani valamelyik gyorstopicra, richtig elugrik. A szemem is bánja. Esetleg, hogy ritkábban váltson?
Igen, ráadásul nem elírás, mert mindannyiszor rosszul van. Kéretik sürgősen javítani!Lionel85 írta:Tamás, azt hiszem Larsson két s és nem két r.
18:30kor kezdődik a derbi,uh gondolom majd át lesz javítva.9Dave írta:A Tippjátékban azt írják hogy a barca meccs 18:30 -kor kezdődik, de a következő meccsek -ben viszont 20:45 szerepel.
Értem én ezt, meg minden, sőt nevet se akarok válatni, tökéletes nekem ez. Csak azt nem értem, ha nekem be kell érnem a regisztrált nikkemmel (ami mellesleg teljesen mindegy hogy mi...) akkor neked mi volt például az az egetrengetően fontos, illetve életbe vágó dolog ami miatt meg kellett változtatni? Vagy a többi illetékesnek.Enrique írta:Pontosan így van, ezt kérjük, mindenki fogadja el.Andris írta:Sanama: fogalmazzunk úgy, ahogy mindig ebben a kérdésben:
Azoknak megcsináljuk, akik viszonylag rendszeresen dolgoznak az oldalon, így belefért már Tamásnak, vagy Nekem sok év és munka után. Akár csak régebben Sharkinak, szintén nemrég Kovinak, vagy épp Varga Tamásnak.
És még arról sincs szó, hogy megtartanánk magunknak a "kiváltságot", avagy hogy lusták vagyunk, csak gondoljatok bele, mennyire lenne átlátható egy viszonylag megszokott társaság által használt fórum, ha bárki bármikor megváltoztathatná a nevét. Vagy akár csak egyszer, de 50en mondjuk.
Szóval ez már így marad, akinek nemstimmel a név, az ne ragaszkodjon annyira az accjához, és regisztráljon újra, ezt tudom mondani.![]()
Én egyébként is csak azért húztam nagyonnagyon sokáig az enyém, mert névváltásnál többször veszett már el acc, egyszerűen törlődött. De aztán egyszer már úgyvoltam hogy nemérdekel, s belefér a "kockázat".
Jaaaaa, nem az, dehogyisFecooo írta:mi a baj a megszólítással?
bocs, h nem írtam oda, h tisztelt, kedves stb![]()
MegszólításFecooo írta:Tamás! a Newvillager-ről szóló cikkben nem hiszem, h a "visszataszító erő" lenne a helyes kifejezés, inkább elrettentő erőre gondoltál, nem?
A nagy felháborodásban és ijedtségben egyszerre annyi oldal lekérdezés volt, hogy ez megfeküdte a szerver gyomrát és egy idő után automatikusan letiltotta őket. Tehát lényegében mi szurkolók "támadtuk" meg az oldalt.Fecooo írta:honnan tudod biztosra?ziipp írta:Újfalusinak hála szép kis DDoS-t kapott ma az oldal.
Mert már az oldalnak is sok volt amit Messi kapottFecooo írta:honnan tudod biztosra?ziipp írta:Újfalusinak hála szép kis DDoS-t kapott ma az oldal.