Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nekem is volt mostanában ilyen. Egy ideig napról napra nagyon lelassult, majd teljesen el is ment, majd megint gyenge jel volt csak. Én olyankor a routert és a modemet is áramtalanítottam, majd visszadugtam, akkor kicsit jobb lett. (Vmi ip töredezettség vagy mi a halál lehetősége állt fenn, mivel pingelésnél nagyon lassú válasz érkezett a Domain Name Server-ekről és egy rendre elveszett.) De mostanában már megint gyors.Andris írta:CSongor kérdi, hogy nem tud-e segíteni valaki.
Nagyon belassult az internet neki egy XP alatt futó gépen. Gondolom az evidens problémák csekkolásán túl van már, ha ez a kérdés.
Köszönjük a segítséget előre!
lui1698 írta:Srácok, ha valaki tudja, hogy a tesco-ban normál esetben (tehát nem akciós) mennyi egy üveg Jim Beam, Jameson az ossza már meg velem.
hm, az 5-6-7 évados sorozatokat kiadhatják rajta HD minőséggel 1lemezen... sok más értelmét nem látomLionel85 írta:Bemutatták az egy terás DVD-lemezt
http://www.origo.hu/techbazis/hightech/ ... -dvdt.html
Ezek után egy lemezre is ráfér egy csomó film, csak az átlagos asztali lejátszók is vigyék.

Év hsz-e jelöltTaibi írta:Akkor lehet hogy lassan le kellene váltanom a 128MB-os pendrive-om?L.Messi 10 írta: Nemsokára jön az 1 PETA-s winyó is!
(1 PETA = 1024 TB )
Akkor lehet hogy lassan le kellene váltanom a 128MB-os pendrive-om?L.Messi 10 írta:Lionel85 írta:Bemutatták az egy terás DVD-lemezt...
...Ezek után egy lemezre is ráfér egy csomó film, csak az átlagos asztali lejátszók is vigyék."de baba"
![]()
Nemsokára jön az 1 PETA-s winyó is!
(1 PETA = 1024 TB )
Lionel85 írta:Bemutatták az egy terás DVD-lemezt
http://www.origo.hu/techbazis/hightech/ ... -dvdt.html
Ezek után egy lemezre is ráfér egy csomó film, csak az átlagos asztali lejátszók is vigyék.

A zenéről vagy a szexről hallottál csak eddigBányász írta:
Egyébként az Ananász Expressben fogalmazták meg jól:
"Minden jobb tőle.Jobb a zene,jobb a szex..."
Persze én ezt nem tudom megerősíteni csak hallottam róla...

Fiatal vagy mégS.Agüero írta:Én se szoktam cigizni meg piálni se.![]()

Abszolút így van! Most még nem sok az a napi 5-6 szál,de egy idő után több fog kelleni.És az egyetlen jó dolog benne,hogy kitölti azt az űrt amit a hiánya okoz.Bár ezt már csak utólag fogjátok belátni ha sikerül róla leszoknotok.jelwaz írta: Cigaretta. Én 4 éve cigizem, nem éri meg! és akárki akármit mond, ez így van. Az elején valóban áldásos, mennyei érzés, de aztán ez elmúlik, nő az adag, már nem is azért szívod, mert akarod, hanem mert unatkozol.

Hát néha már erős hiányát érzem az értelemnek magamnál, de még annyi eszem van, hogy azt az 5-600 ft-ot/x nap ne költsem (számomra) felesleges dologra.messideco írta:Akkor te is úgy vagy Lui, mint én. Ne is kezzd el, amíg az eszed meg van