Magyar Válogatott
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Wáááá! Ádi! 

- Kardi
- Capitá del Barça
szerintem nem számolnak ők kevesebbel, elvégre 2játékos profi csak az egész san marino-i keretből...L.Messi 10 írta:Kezdem sajnálni szegény San Marinoi nézőket

.:El Barça es Mes Que un Club!:.
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Kezdem sajnálni szegény San Marinoi nézőket 

ezmekkora gól

- Kardi
- Capitá del Barça
Ilyen gólokat is régen láttam a magyar válogatottól, főleg ennyit!...szép-szép! 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kardi 2010.10.08. 19:31:44-kor.

.:El Barça es Mes Que un Club!:.
aztakurv@
szalai
4-0
szalai
4-0
Ádám tud ám 

szépszép
rudolf
3-0
rudolf
3-0
nah Ádám bemutatkozott 
ma elvileg baj már nem lehet

ma elvileg baj már nem lehet

szöglet után szalai/y
2-0
2-0
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Rudolf gól.még vagy 4et 

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
gól!
rudolf
döcögött, de bent van...
rudolf
döcögött, de bent van...
ezt akár el is lőhette volna dzsudzsák
szégyen, h egy vanczákvilike 50x-es válogatott lehet... Vermes, Elek... szép kilátások...
győzni fogunk, ebben nem kételkedem (legalábbis ennél rosszabb eredmény nem vagyok hajlandó elfogadni!), de egy 3-5-2-nek jobban örültem volna egy ilyen szintű ellenfél ellen... (ugyanis kp-n több emberünk van, akik képesek lehetnének rendes produkciót nyújtani)
Hajrá Magyarok!

győzni fogunk, ebben nem kételkedem (legalábbis ennél rosszabb eredmény nem vagyok hajlandó elfogadni!), de egy 3-5-2-nek jobban örültem volna egy ilyen szintű ellenfél ellen... (ugyanis kp-n több emberünk van, akik képesek lehetnének rendes produkciót nyújtani)
Hajrá Magyarok!
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Alapelvárás azt hiszem hogy ne csak nyerjük a meccset, hanem jó játékot lássunk és ne egy szenvedős, nyögvenyelős focit. Nem lebecsülve őket, de itt a lehetőség hogy a csapat önbizalmat merítsen, és végre játssza is a focit, ne csak művelje a sportot!
HAJRÁ MAGYAROK

HAJRÁ MAGYAROK

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
-
- Capitá del Barça
mikor játszunk?

Més qué un Club!!!
-
- aka Game90
Védelem megint gázos (Vanczáááák), kp és a csatársor bejövős, kár, hogy csak San Marino ellen játszunk 2 csatárral.
2-3 góllal illene nyerni.
2-3 góllal illene nyerni.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
hát igen ez a védelem nagyon nagyon bajos. nem h a vanczák ott van de még a vermes is. nekem ő az aki teljesen kilóg ebből a csapatból. nem látom h bármiben is kiemelkedő, válogatott képeségű lenne. bár sajnos a szélső hátvéd poszt nagyon üres, nagyon kritikus pontja a válogatottnak manapság.
az védelem előtti rendszerre is kíváncsi leszek, kicsit kevésnek érzem a balső középpályát. figyelembe véve h gerának nagyon nem ez a posztja. ő ennél előrébb érzi jól magát. dzsudzsák biztosan nem segít védekezésben, de sztem koman sem sokat. eleken kívól nincs aki labdát szerezzen. persze ha végig nálaunk lesz akkor nincs semmi baj. és az is igaz h san marino ellen ez el is várható.
mégis úgy gondolom, h koman segít majd be középre és rudolfnak vissza kell húzódnia a jobb oldalra. ez lesz egervári igazi taktikája sztem és nem a kt csatár. így masszívabbnak is tűnik a csapat.
az védelem előtti rendszerre is kíváncsi leszek, kicsit kevésnek érzem a balső középpályát. figyelembe véve h gerának nagyon nem ez a posztja. ő ennél előrébb érzi jól magát. dzsudzsák biztosan nem segít védekezésben, de sztem koman sem sokat. eleken kívól nincs aki labdát szerezzen. persze ha végig nálaunk lesz akkor nincs semmi baj. és az is igaz h san marino ellen ez el is várható.
mégis úgy gondolom, h koman segít majd be középre és rudolfnak vissza kell húzódnia a jobb oldalra. ez lesz egervári igazi taktikája sztem és nem a kt csatár. így masszívabbnak is tűnik a csapat.
vancák még itt lehet?
ennél csak az lesz nagyobb szégyen, ha nem küldjük haza őket minimum egy hatossal..
ennél csak az lesz nagyobb szégyen, ha nem küldjük haza őket minimum egy hatossal..
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nemrossz a kezdő, de a védelemben azért... Lehet hazabeszélek, de Lázár és Lipták nekem már most hiányzik.
Nem beszélve arról a Horváth Gabiról, aki a Bredában játszik, nem kicsit jól újabban !
De a középpályától már tetszik a csapat, Komannak őszintén örülök, s a két csatárnak sem kevésbé.
Győzni fogunk !
Nem beszélve arról a Horváth Gabiról, aki a Bredában játszik, nem kicsit jól újabban !
De a középpályától már tetszik a csapat, Komannak őszintén örülök, s a két csatárnak sem kevésbé.
Győzni fogunk !

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- sjay
- Entrenador del Barça
Vanczák helyett jobban örülnék Horváth-nak, de ez Szubjektív vélemény.socio66 írta:Király Gábor – Vermes Krisztián, Juhász Roland, Vanczák Vilmos, Laczkó Zsolt – Koman Vladimir, Gera Zoltán, Elek Ákos, Dzsudzsák Balázs – Rudolf Gergely, Szalai Ádám
itt a mai kezdőnk.
hátul gyengék leszünk nagyon,bár valószínűleg nem is fog próbára tenni minket az ellenfél,de akkor is,vanczákvili még mindig ott van és ez már az 50. meccse lesz,hihetetlen..
a többi viszont rendben van,végre két csatárral játszunk,Szalai megérdemli a lehetőséget,bár most majd mindenki csodát vár tőle,lehet hogy ez teher lesz neki.
meglátjuk,nekünk már senkit nem szabad lebecsülni,de jó lenne egy élvezetes,felszabadult meccs így a Finnek elleni szenvedés előtt.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nekem nagyon tetszik ez a kezdő. Most jó San Marino... vágunk nekik egy 4-est, de elnézném egy Hollandia ellen is, mert ez azért izmos. Koman, Gera, Dzsudzsi, Szalai, Rudolf. Nem rossz. Bár Rudolf helyén inkább játszatnék egy Tiszatibit, de ez én vagyok. 

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)