Rinku írta:
Soha nem leszel katalán és soha nem leszel igazi Barca drukker, mert a valódi Barcelona drukkerek a katalán drukkerek. Övék a csapat, mások számára, számunkra nem jelent annyit, mint nekik és soha nem is fog jelenteni.
Cáfolnom kell, amit írsz. Az oka elsőre lehet, rém' ostobán fog hangzani, de így van: ott van ugyebár a Facebook.
Regelve vagyok én is és úgy, mint Barca drukkernek, elég sok Barcás ismerősöm van a világ minden tájáról, közük nagyon sok katalán, akikről csakis a legnagyobb ódákat tudom zengeni, mert arról, amiről te fentebb beszélsz, szó sincs náluk! Olyan szeretettel fogadnak bárkit, akin látják, hogy imádja a Barcát és szívből szorít a csapatért és energiát feketet bele, hogy napi szinten tájékozott legyen a csapat dolgai felől...stb.
Nagyon sok pozitív élményem van velük kapcsolatban és most nem taknyos kölykökől beszélek, hanem meglett családos nőkről és férfiakról 25 éves kortól és afelett, akik szinte napi szinten keresnek és kérik a véleményemet még aktuálpolitikai kérdésekben is, holott tudják, hogy magyar vagyok, de komolyan - annyira csak hozzáállás kérdése az egész és máris befogadnak a katalánok. Ha arról van szó, hogy mi vagyunk a culék - egyből hívnak engem is, jelölnek a Barcás versekben meg minden, nah...
Abszolút nem dicsekvésként mondom és fenntartom, hogy leírva az egész dedósan veheti ki magát, de nem az.
Nem másolok be magánbeszélgetéseket inkább csak, hogy lássátok miről is beszélek, mert nem... Aki akarja hiszi, aki nem - az szintén megpróbálhatja megcsinálni...
Akinek egy katalán is azt fogja visszaírni, hogy magyarként kevesebb vagy Barca drukkerként, mint az, aki katalán, az a következő klubtalin vendégem egy italra!
Tetoválás: Nekem vannak és Barcás is lesz, ha valaki megrajzolja az elképzelésemnek megfelelőt. Nagyon meg kell gondolni, hogy ki-mit varrat magára és a kétség legkisebb szikrájánál már nem szabad megcsináltatni, mert ez nem piercing, hogy megunom-kiveszem és a lyuk meg összenő egy idő után.