Én tudom, van.Luxus írta:Hali!
Nem tudjátok...
Pro Evolution Soccer
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hali!
Nem tudjátok,hogy van-e már olyan patch,ami beteszi a Premier League mezeit,meg a Palermoét,és a Primere Divisónból hiányzókat?
A címereket már betettem,a Bundesliga is megvan már.
A csapatnevek kellenek még (bár ezt át is lehet írni könnyen) és a mezek.
A patch 0.1et próbáltam de feltűnő változásként az nekem csak a dt04.img-vel csinálta meg a címereket.
Nem tudjátok,hogy van-e már olyan patch,ami beteszi a Premier League mezeit,meg a Palermoét,és a Primere Divisónból hiányzókat?
A címereket már betettem,a Bundesliga is megvan már.
A csapatnevek kellenek még (bár ezt át is lehet írni könnyen) és a mezek.
A patch 0.1et próbáltam de feltűnő változásként az nekem csak a dt04.img-vel csinálta meg a címereket.
-
- Entrenador del Barça
Én már a '08 óta angol kommentárral nyomtam, és amikor kijött a német verzió, leszedtem. Gondoltam megnézem milyen. Szóval felraktam és azt kell, hogy mondjam, hogy iszonyat jó. Aztán letöröltem, és gondoltam felrakom az angolt. Mikor meghallottam a kommentátort, a hideg kirázott, és egyszerűen nem tudtam elviselni a hangját, így ment fel újra a német verzió, ami marad is véglegesen!barca6 írta:én németül tolom és nagyon király. A kommentátorok beleélik magukatIgy jobb a hangulata mint a Fifának, vagy akár az angol verziónak.
A beállításokba(settings)be van kapcsolva a coach mode na azt szedd ki és jó lesz!fanbarca írta:Ezt már tegnap is kerestem, de azért köszPuyol05 írta:Valami olyasmit keress, hogy Autosub OFF/ON. Rakd OFF-ra, és jó leszfanbarca írta:Sziasztok, folyamatosan cserél a csapatom magától meccs közben, hogyan lehet ezt megszüntetni ?![]()
Igaz most csak a hasamra ütöttem, de más nem igen lehet.
Megjelenés előtt 3 nappal sokkal többre nem lehet számítani, ha nem lett vna fenn majomparádén, akkor azt mondom h nincs is mégmessibarca írta:és teljesen igazad van, de én amikor beírom a googleba akkor nekem csak demot add ki meg néhány orosz vagy német nyelvű teljes verziót add ki
- messibarca
- Jugador d'estrella
köszönömsjd írta:Én ezt nem értem. Olyan nehéz beütni a Google-be h pes 2011 torrent?messibarca írta:üdv mindenkinek
valaki nem tudna dobni egy angol nyelvű 2011 torrent linket
előre is köszönöm
Aztán a 3.-4. ilyen után hamar rájössz, h vannak olyan faja oldalak, mint a btjunkie.org vagy a thepiratebay.org v isohunt.com, ahol direktbe meg tudod keresni. Aztán a kapcsolatrendszered révén kapsz egy meghívót valamelyik magyar torrentoldalra, és ennek köszönhetően pontosan tudni fogod, h mi mikor elérhető és az működő verzió-e.
Azért szemét nem vok szal ment a link PMbe
és teljesen igazad van, de én amikor beírom a googleba akkor nekem csak demot add ki meg néhány orosz vagy német nyelvű teljes verziót add ki de mindegy nem akarok vitázni

és még egyszer nagyon szépenköszönöm

a siget készítette Victor (vuvu)
Én ezt nem értem. Olyan nehéz beütni a Google-be h pes 2011 torrent?messibarca írta:üdv mindenkinek
előre is köszönöm
Aztán a 3.-4. ilyen után hamar rájössz, h vannak olyan faja oldalak, mint a btjunkie.org vagy a thepiratebay.org v isohunt.com, ahol direktbe meg tudod keresni. Aztán a kapcsolatrendszered révén kapsz egy meghívót valamelyik magyar torrentoldalra, és ennek köszönhetően pontosan tudni fogod, h mi mikor elérhető és az működő verzió-e.
Azért szemét nem vok szal ment a link PMbe
- messibarca
- Jugador d'estrella
üdv mindenkinek
előre is köszönöm
előre is köszönöm

a siget készítette Victor (vuvu)
Köszönöm!Barrano írta:Lövést megnyomod nem túl erősen, utána vmelyik irányt, ha kicsit hosszabban nyomod akkor jobban sarokra megy. Ezután ha röviden rányomsz a felfelé gombra akkor meg is emeli. Am elég érzékeny, én trainingben próbálgattam, ha rájössz elég biztosan be lehet lőni.ZS10 írta:Megmondaná valaki, hogy hogyan lehet tizenegyest rúgni a Pes 11-ben?
(Mert eddig akárhogyan is csináltam mindig fölé ment)

Mikor egy meccs előtt beállítod a csapatod felajánlja azt a lehetőséget h mindent a gép csináljon tehát cserék alakzat stb. Ott lesz valami olyan h egyéni beállítás. Nincs meg a Pes azt hszem volt valami ilyesmi.fanbarca írta:Sziasztok, folyamatosan cserél a csapatom magától meccs közben, hogyan lehet ezt megszüntetni ?

- Barrano
- Jugador del Barça
Lövést megnyomod nem túl erősen, utána vmelyik irányt, ha kicsit hosszabban nyomod akkor jobban sarokra megy. Ezután ha röviden rányomsz a felfelé gombra akkor meg is emeli. Am elég érzékeny, én trainingben próbálgattam, ha rájössz elég biztosan be lehet lőni.ZS10 írta:Megmondaná valaki, hogy hogyan lehet tizenegyest rúgni a Pes 11-ben?
Catalonia is not Spain
Megmondaná valaki, hogy hogyan lehet tizenegyest rúgni a Pes 11-ben?

- fanbarca
- Entrenador del Barça
Ezt már tegnap is kerestem, de azért köszPuyol05 írta:Valami olyasmit keress, hogy Autosub OFF/ON. Rakd OFF-ra, és jó leszfanbarca írta:Sziasztok, folyamatosan cserél a csapatom magától meccs közben, hogyan lehet ezt megszüntetni ?![]()

més que un club
-
- Entrenador del Barça
Valami olyasmit keress, hogy Autosub OFF/ON. Rakd OFF-ra, és jó leszfanbarca írta:Sziasztok, folyamatosan cserél a csapatom magától meccs közben, hogyan lehet ezt megszüntetni ?

- barca_bome
- Jugador d'estrella
Nem tudom honnan vették sokan, hogy magyar lesz a PES, de szerintem ez hülyeség, én legalábbis nem hallottam róla, csak torrent oldalakon volt nfo-ban, hogy magyar, de az mind átverés volt.L.Messi 10 írta:ÁAkkora várhatok magyarositásra... Azért kössz!
Mindenesetre én egy angol nyelvű Xbox360-as PES 2011-nek is nagyon örülnék...

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Ábarca_bome írta:Én úgy tudom, hogy nem lesz magyar PES... Beloadról leszedtem Xbox360-ra, az volt kiírva a torrentnél, hogy magyar nyelvű, erre csak olasz és görög nyelvek voltak benne.L.Messi 10 írta:Nem tudjátok mikorra lehet kb számítani arra hogy felteszik a PES11-et magyarul? Mert most nézem, akkora a gépigénye mint a FIFA10-nek (ami simán ment).
Tehát most dobhatom ki a kétrétegű dvd-met, mert konzolra tudtommal nem lehet patcheket rakni.
Valaki linkelne ide egy angol nyelvet tartalmazó PES 2011-et Xbox360-ra?
Előre is köszi!

- barca_bome
- Jugador d'estrella
Én úgy tudom, hogy nem lesz magyar PES... Beloadról leszedtem Xbox360-ra, az volt kiírva a torrentnél, hogy magyar nyelvű, erre csak olasz és görög nyelvek voltak benne.L.Messi 10 írta:Nem tudjátok mikorra lehet kb számítani arra hogy felteszik a PES11-et magyarul? Mert most nézem, akkora a gépigénye mint a FIFA10-nek (ami simán ment).
Tehát most dobhatom ki a kétrétegű dvd-met, mert konzolra tudtommal nem lehet patcheket rakni.
Valaki linkelne ide egy angol nyelvet tartalmazó PES 2011-et Xbox360-ra?
Előre is köszi!

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Nem tudjátok mikorra lehet kb számítani arra hogy felteszik a PES11-et magyarul? Mert most nézem, akkora a gépigénye mint a FIFA10-nek (ami simán ment).

-
- Barça B
HelO!
Nem tudja vkihonan tudnám leszedni a Pes 11-et ps2-re??Elöre is kösz
Nem tudja vkihonan tudnám leszedni a Pes 11-et ps2-re??Elöre is kösz
- fanbarca
- Entrenador del Barça
BarcaBaku írta:fanbarca írta:Bob_Marley írta: Importálni kell a bin file-kat a dt0c.img, dt02.img, dt04.img dt07.img és dt09.img mappából ezt úgy tudod meg tenni, hogy:
Le kell tölteni egy AFS EXPLORER 3.7-es verziójú programot, majd 1; LÉPÉSBEN a dt02.img fájlt nyisd meg vele 2; LÉPÉSBEN a menű sorban AZ ACTION/IMPORT FOLDER parancsra kell kattintani és kiválasztani a kicsomagolt mappák között a dt02.img mappát 2; LÉPÉSBEN megkérdezi, hogy írjon új adatbázist (valami rebuilde kérdés lesz, látatlanban nem tudom) és ott a YESre kell kattintani és a keletkezett dt02.img fájlt elmenteni valahova (célszerű asztalra, hogy ne keveredjen el)
Hogyan?Nekem Nem sikerül bemásolni .... nem találja ....
Nekem is ez volt a problémám de nekemsikerült megoldani.
A lényeg h játék mappájából kell megnyitni a fájlokat.
Jobb klikk társítás AFS explorer 3.7 aztán tesz egy kérdést ott YES-re kell kattintani,kijelölöd hova írja felül és megteszi.(PL asztal tényleg célszerű)
A kapott fájlt meg visszamásolod ahonnan elkezdted az egészet-ahova telepítetted a cuccost.az exe. fájlokat bemásolod a játék mappájába.
A 3. mappa tartalmát meg my documents Konami saves és oda..
Nekem működik tényleg megvan minden friss igazolás rem neked iws jólesz
Angolul is elmagyarázva ..... Lehetséges?
més que un club
fanbarca írta:Bob_Marley írta: Importálni kell a bin file-kat a dt0c.img, dt02.img, dt04.img dt07.img és dt09.img mappából ezt úgy tudod meg tenni, hogy:
Le kell tölteni egy AFS EXPLORER 3.7-es verziójú programot, majd 1; LÉPÉSBEN a dt02.img fájlt nyisd meg vele 2; LÉPÉSBEN a menű sorban AZ ACTION/IMPORT FOLDER parancsra kell kattintani és kiválasztani a kicsomagolt mappák között a dt02.img mappát 2; LÉPÉSBEN megkérdezi, hogy írjon új adatbázist (valami rebuilde kérdés lesz, látatlanban nem tudom) és ott a YESre kell kattintani és a keletkezett dt02.img fájlt elmenteni valahova (célszerű asztalra, hogy ne keveredjen el)
Nekem is ez volt a problémám de nekemsikerült megoldani.
A lényeg h játék mappájából kell megnyitni a fájlokat.
Jobb klikk társítás AFS explorer 3.7 aztán tesz egy kérdést ott YES-re kell kattintani,kijelölöd hova írja felül és megteszi.(PL asztal tényleg célszerű)
A kapott fájlt meg visszamásolod ahonnan elkezdted az egészet-ahova telepítetted a cuccost.az exe. fájlokat bemásolod a játék mappájába.
A 3. mappa tartalmát meg my documents Konami saves és oda..
Nekem működik tényleg megvan minden friss igazolás rem neked iws jólesz

- fanbarca
- Entrenador del Barça
Bob_Marley írta: Importálni kell a bin file-kat a dt0c.img, dt02.img, dt04.img dt07.img és dt09.img mappából ezt úgy tudod meg tenni, hogy:
més que un club