Ede72 írta:először is bocs de nem megyek..te imádhatod Bojant, (nem irigyellek érte) én nem csipázom, és szerencsére nem vagyok vele egyedül, ha neked kedvenced akkor örülhetsz, mert most hogy a fél csapatot eladták és a másik fele sérült, sajnos elég sokat fogjuk látni a meccseken, de ha te szereted az alibi focit nézd bátran, és szurkolj neki hátha lő végre egy gólt.
Én is azt teszem
ja ha nem tetszik a hsz, ne olvasd

Nem imádom Bojant, de nem szeretem, ha valaki kikezd egy Barca játékost, főleg akkor nem, ha az a játékos saját nevelés.
Persze kritikát lehet mondani, de a stílus nem mindegy, illetve a fórumozó társakkal is lekezelő voltál.
Ha csak amiatt szóltam volna rád, hogy menj el a fórumról, mert kritizálod Bojant, akkor sok mindenkinek írhatnám, hogy menjen el innen, de nem teszem, mert a megalapozott kritika, megfelelő formában nem zavar, hiszen ez egy nyílt fórum.
És visszatérve, nem a kedvencem Bojan, sőt, nincs is a kedvenceim között, egyszerűen nem tartom igazságosnak, ahogyan beszélsz/írsz róla.
A kedvencem az Iniesta, Xavi, Piqué trióban keresendő. Persze ide sorolhatnám még Messit is, de akkor biztos divatszurkolónak neveznél...
Írhatsz itt bármilyen kritikát, csak kulturáltan tedd, illetve ha kérhetem, ne csak kritikákat írj, mert úgy vettem észre nem csak nekem tűnt fel, hogy csak negatív dolgokat írsz.
Nekem van egy olyan tulajdonságom (nem csak a Barcához és a focihoz kapcsolódóan), hogy akit nagyon kikezdenek, azt egy kicsit megpróbálom védelmezni. Most is ez a helyzet, elismerem, hogy sok kritika érheti Bojant, de aki kritizál az általában a pozitív dolgokról megfeledkezik.
Ha nem két napja (csak jelképesen írtam két napot) fórumoznál itt, akkor tudnád, hogy alig írok a fórumra, különösen a Bojan topikba, nem is emlékszem mikor írtam ide mostanában. Tehát ha nyitott szemmel járnál a fórumon, akkor tudnád, hogy nem vagyok Bojan mániás.
Előbbi üzenetedben is túlteng a lekezelő stílus.
"Kb 30 éve játszom, és foglalkozom gyerekekkel"
Eme irományod alapján nem mai gyermek vagy, szóval 20 éves létemre, hadd ne nekem kelljen téged megnevelnem.
A moderátor uraknak csak annyit üzennék, hogy ezennel lezártam a témát a magam részéről és nem offolok többet, csak ez az üzenet hadd maradjon még meg.
Köszönöm szépen a megértést!
Üdv., bome