Bojan Krkic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.10.05. 19:22:37

fcbarca78 írta:és bár igaz h voltak jobb pillanatai, de szerintem azok is a kisebb csapatok ellen
Azért örültél volna, ha a kis Hercules ellen bárkinek is van egy jó pillanata, vagy a Mallorca ellen :wink:
Egyébként én meg még mindig azt tartom, hogy igen is, Barcába való.
Attól, hogy most nem megy neki...6 forduló telt el, annyira hú de klasszis teljesítményt senki sem nyújtott még...tavaly év végén senki nem csesztette a kicsit.

Egyébként Rivaldo11 felvetése érdekes, és szerintem van benne valami. Tényleg nagyon jól tud osztogatni, és passzolni, ami a mi középpályánkra tökéletes lenne, de nem hinném, hogy Pep bármikor is kipróbálná ott.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.10.05. 14:03:36

Bojan-nál még annak idején Gudjohnsen is megfelelőbb csatár volt, pedig ő is alapos melléfogásnak bizonyult. Én továbbra sem értem, mit keres a csapatnál és főleg mi alapján lett 9-es. Nem érzem benne azt a kellő spirituszt, tökösséget, szemfülességet, stb, ami egy igazi klasszis csatár erénye kellene legyen. Alacsony termetű, vékonypénzű srác, akit könnyűszerrel löknel el a védők. Fejelésre teljesen alkalmatlan, egyrészt termetéből is adódóan, de már korábbi éles szitukban is bizonyította, hogy a fejelés nem az erőssége. A cselei teljesen átláthatóak, ráadásul lassan is hajtja őket végre, soha nem láttam még tőle rendes ritmusváltást, amivel komolyabb védőt átjátszhatna. Távoli lövései (pl. Pedróval ellentétben) szinte soha nem érnek kaput. Innentől kezdve pedig gyakorlatilag ki is lőttük azokat a képességeket, amik egy klasszis csatárt jellemeznének. Lehet, hogy pár töltelékcsapat ellen kijött neki a lépés, de az igazi erőpróbákon teljesen észrevehetetlen. És ne jöjjön most senki a fiatal korával, mert ettől falra mászok. A Barca B meccsein már most látok nála 2-3 képzettebb, használhatóbb srácot, és nagyon nem lepődnék meg ha 2-3 éven belül ők valóban húzóemberek lennének a nagycsapatban is. Nem vitatom, hogy Bojan nagy tehetség, talán meg is lennének az adottságai hogy nagy játékos legyen, de fejben képtelen összerakni magát. Már évek óta.
simonyitibi
Barça B

2010.10.05. 13:18:40

Bojan kedves,aranyos,vannak néha jó meccsei,és ennyi,semmi extra,semmi plussz,ami miatt azt mondanám,hogy Ő az ideális megoldás a Barcelona számára!!! Ügyes,de elég könnyen tudják a védők szerelni,test-test elleni küzdelemben alul marad,mert gyönge,nem értem,hogy egyesek miért tartják Barca szintűnek,mert szerintem nem az!! Nem szidom,miért tenném,hisz a csapatom,akinek 18 éve szurkolok ,egyik játékosa,de szerintem nem ő az ideális nekünk!
fcbarca78
Jugador del Barça

2010.10.05. 12:48:18

[/quote]

Nem tudom,új vagy-e a fórumon,de ha hibát követsz el,ott a szerkeszt gomb,azzal kijavíthatod hibáidat dupla hsz nélkül.. :wink: :)
Bocs az OFF-ért,lehet majd törölni.. :D[/quote]

már régóta olvasom a fórumot ( évek óta),de ritkán írok
köszi az infót
chonggy
Capitá del Barça

2010.10.05. 12:30:00

fcbarca78 írta:
fcbarca78 írta:én csak azt tudom mondani ami már 1-2 éve is a véleményem volt. Bojan nem Barca szint, és bár igaz h voltak jobb pillanatai, de szerintem azok is a kisebb csapatok ellen.Biztos jobban emlékeztek rá mint én, de szerintem ha szezononként van 5 jó meccse, az nem a reál vagy a valencia ( esetleg valami komoly BL ellenfél) ellen volt, hanem a kicsik ellen. Sztem menni kellene, mindenkinek jobb lenne.Legfőképp neki, mert nem gondolom h jó lenne neki az elkövetkező 10 meccsét a padon tölteni. Egyébként tudjátok ki jut eszembe róla? Owen. Emlékszem mindenki odavolt érte kb.1 évig, én soha nem értettem, még amikor nagyon ment neki akkor sem, akkor sem láttam benne semmi olyat ami a nagy játékosokban is megvan, szóval sajnos szerintem Bojan is ebben a cipőben jár, de neki még az az 1 jó éve sem volt meg
elkövetkező 10 évére gondoltam
Nem tudom,új vagy-e a fórumon,de ha hibát követsz el,ott a szerkeszt gomb,azzal kijavíthatod hibáidat dupla hsz nélkül.. :wink: :)
Bocs az OFF-ért,lehet majd törölni.. :D
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
fcbarca78
Jugador del Barça

2010.10.05. 12:24:32

fcbarca78 írta:én csak azt tudom mondani ami már 1-2 éve is a véleményem volt. Bojan nem Barca szint, és bár igaz h voltak jobb pillanatai, de szerintem azok is a kisebb csapatok ellen.Biztos jobban emlékeztek rá mint én, de szerintem ha szezononként van 5 jó meccse, az nem a reál vagy a valencia ( esetleg valami komoly BL ellenfél) ellen volt, hanem a kicsik ellen. Sztem menni kellene, mindenkinek jobb lenne.Legfőképp neki, mert nem gondolom h jó lenne neki az elkövetkező 10 meccsét a padon tölteni. Egyébként tudjátok ki jut eszembe róla? Owen. Emlékszem mindenki odavolt érte kb.1 évig, én soha nem értettem, még amikor nagyon ment neki akkor sem, akkor sem láttam benne semmi olyat ami a nagy játékosokban is megvan, szóval sajnos szerintem Bojan is ebben a cipőben jár, de neki még az az 1 jó éve sem volt meg
elkövetkező 10 évére gondoltam
fcbarca78
Jugador del Barça

2010.10.05. 12:23:28

én csak azt tudom mondani ami már 1-2 éve is a véleményem volt. Bojan nem Barca szint, és bár igaz h voltak jobb pillanatai, de szerintem azok is a kisebb csapatok ellen.Biztos jobban emlékeztek rá mint én, de szerintem ha szezononként van 5 jó meccse, az nem a reál vagy a valencia ( esetleg valami komoly BL ellenfél) ellen volt, hanem a kicsik ellen. Sztem menni kellene, mindenkinek jobb lenne.Legfőképp neki, mert nem gondolom h jó lenne neki az elkövetkező 10 meccsét a padon tölteni. Egyébként tudjátok ki jut eszembe róla? Owen. Emlékszem mindenki odavolt érte kb.1 évig, én soha nem értettem, még amikor nagyon ment neki akkor sem, akkor sem láttam benne semmi olyat ami a nagy játékosokban is megvan, szóval sajnos szerintem Bojan is ebben a cipőben jár, de neki még az az 1 jó éve sem volt meg
barca2010
Jugador d'estrella

2010.10.05. 11:45:56

Rivaldo11 írta:Továbbra is csak azt tudom szajkózni, amit eddig. Bojannak nincs annyi extrája, hogy nálunk csatárként befuthasson. Viszont meggyőződésem-és akkor ezt is huszadszor-, hogy egy sorral hátrébb bőven több fantázia és lehetőség lenne a futballjában. Én megpróbálkoznék belőle egy amolyan Iniesta tipusú középpályást faragni, mert eszméletlen milyen zsugákat képes nyomni, és lendületből, a középpályáról érkezve jobban érvényesülhetne. Furán hangzik tudom, de pl. Pirlo is csatárként kezdte az Interben, mégis top középpályás vált belőle... Elöl viszont súlytalan, ez most már egyre inkább kitűnik.
Egyetértek mindenben.Viszont Pirlo kapcsán megjegyezném, hogy egy, nem csatár volt hanem visszavont center, a másik meg, hogy Pirlónak átlag feletti a technikai képessége, és igazi irányító vér csorog az ereiben. Ezzel szemben Bojanról ezeket nem mondhatom el sajnos. Véleményem szerint a középpálya felőrölné. Ő egy igazi középcsatár, csak nem a Barcában. Volt itt már hasonló játékos, Saviola. Addig amíg az élmezőny aljához tartoztunk, addig jó volt Ő is, aztán jött Eto és el is lett adva.
Már egyszer mondtam, hogy nem a Barca fog naggyá tenni egy játékost, hanem a játékosok fogják naggyá tenni a Barcát. Remélem mindenki érti, hogy mire gondolok.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
Charlie
Öreg Harcos

2010.10.05. 10:42:05

Rivaldo11-el mi mást tehetnék, mint egyetérteni. Látjuk, hogy szélen való erőltetése Bojannak nem jó gondolat. Véleményem szerint Bojan legnagyobb gondja ebben a csapatban Messi. Úgy értem, hogy Messit mostanában mindenképp belül favorizáljuk és nagyon is jól működik, szuper egyszerűen. Ezért kiszorul középről Krkic és ő csak ott érzi jól magát. Villa, Krkic, Messi sort megnéznék egyszer. De nem annyira időre, hogy 3 percre behúzódik középre mint általában a rotáció következtében, hanem egy mérkőzésen végig. Középcsatárként vagy tényleg hátrébb egy sorral való szerepeltetése volna jó megoldás.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
albicelesteX
A Vadász

2010.10.05. 09:16:58

Rivaldo11 írta:Továbbra is csak azt tudom szajkózni, amit eddig. Bojannak nincs annyi extrája, hogy nálunk csatárként befuthasson. Viszont meggyőződésem-és akkor ezt is huszadszor-, hogy egy sorral hátrébb bőven több fantázia és lehetőség lenne a futballjában. Én megpróbálkoznék belőle egy amolyan Iniesta tipusú középpályást faragni, mert eszméletlen milyen zsugákat képes nyomni, és lendületből, a középpályáról érkezve jobban érvényesülhetne. Furán hangzik tudom, de pl. Pirlo is csatárként kezdte az Interben, mégis top középpályás vált belőle... Elöl viszont súlytalan, ez most már egyre inkább kitűnik.
Ezt már írtad korábban is,ha jól emlékszem.És nem is lenne hülyeség szerintem se.Kíváncsi lennék rá tényleg.Mennyi esély lehet rá,hogy ott ki próbálja Pep?! :)
Kép
Rumig
Entrenador del Barça

2010.10.04. 23:29:30

Rivaldo11 írta:...egy sorral hátrébb bőven több fantázia és lehetőség lenne a futballjában.
Érdekes felvetés, ráadásul ha valamivel nincs gond, az -meglepő módon- a lövőereje. Ez is érvényesülhetne hátrébbról, bár pontosság sem árt hozzá.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.10.04. 22:17:14

Továbbra is csak azt tudom szajkózni, amit eddig. Bojannak nincs annyi extrája, hogy nálunk csatárként befuthasson. Viszont meggyőződésem-és akkor ezt is huszadszor-, hogy egy sorral hátrébb bőven több fantázia és lehetőség lenne a futballjában. Én megpróbálkoznék belőle egy amolyan Iniesta tipusú középpályást faragni, mert eszméletlen milyen zsugákat képes nyomni, és lendületből, a középpályáról érkezve jobban érvényesülhetne. Furán hangzik tudom, de pl. Pirlo is csatárként kezdte az Interben, mégis top középpályás vált belőle... Elöl viszont súlytalan, ez most már egyre inkább kitűnik.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Hama
Barça C

2010.10.04. 21:45:15

Hú mennyi itt a szekértő! Akik megmondják hogy idevaló-e egy játékos vagy sem.Csak emlékeztetőül mondom hogy az elmúlt szezon végén amikor több klub (európai élcsapatok is) szerették volna leigazolni vagy kölcsönvenni a klub nem engedte, nyilván nem véletlenül.És különben is mi van akkor ha nem lesz belőle világklasszis játékos és mondjuk két éven belül eligazol.Semmi.De ezt előre nem tudhatja senki.
Az eléggé el van tévedve aki azt hiszi hogy minden meccsen gólt rúg majd.
jelwaz
Entrenador del Barça

2010.10.04. 21:32:26

barca_bome írta:Persze kritikát lehet mondani, de a stílus nem mindegy, illetve a fórumozó társakkal is lekezelő voltál.
Bagoly mondja verébnek.
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.10.04. 20:56:56

Ede72 írta:először is bocs de nem megyek..te imádhatod Bojant, (nem irigyellek érte) én nem csipázom, és szerencsére nem vagyok vele egyedül, ha neked kedvenced akkor örülhetsz, mert most hogy a fél csapatot eladták és a másik fele sérült, sajnos elég sokat fogjuk látni a meccseken, de ha te szereted az alibi focit nézd bátran, és szurkolj neki hátha lő végre egy gólt.
Én is azt teszem :D
ja ha nem tetszik a hsz, ne olvasd :wink:
Nem imádom Bojant, de nem szeretem, ha valaki kikezd egy Barca játékost, főleg akkor nem, ha az a játékos saját nevelés.

Persze kritikát lehet mondani, de a stílus nem mindegy, illetve a fórumozó társakkal is lekezelő voltál.

Ha csak amiatt szóltam volna rád, hogy menj el a fórumról, mert kritizálod Bojant, akkor sok mindenkinek írhatnám, hogy menjen el innen, de nem teszem, mert a megalapozott kritika, megfelelő formában nem zavar, hiszen ez egy nyílt fórum.

És visszatérve, nem a kedvencem Bojan, sőt, nincs is a kedvenceim között, egyszerűen nem tartom igazságosnak, ahogyan beszélsz/írsz róla.

A kedvencem az Iniesta, Xavi, Piqué trióban keresendő. Persze ide sorolhatnám még Messit is, de akkor biztos divatszurkolónak neveznél...

Írhatsz itt bármilyen kritikát, csak kulturáltan tedd, illetve ha kérhetem, ne csak kritikákat írj, mert úgy vettem észre nem csak nekem tűnt fel, hogy csak negatív dolgokat írsz.

Nekem van egy olyan tulajdonságom (nem csak a Barcához és a focihoz kapcsolódóan), hogy akit nagyon kikezdenek, azt egy kicsit megpróbálom védelmezni. Most is ez a helyzet, elismerem, hogy sok kritika érheti Bojant, de aki kritizál az általában a pozitív dolgokról megfeledkezik.

Ha nem két napja (csak jelképesen írtam két napot) fórumoznál itt, akkor tudnád, hogy alig írok a fórumra, különösen a Bojan topikba, nem is emlékszem mikor írtam ide mostanában. Tehát ha nyitott szemmel járnál a fórumon, akkor tudnád, hogy nem vagyok Bojan mániás.

Előbbi üzenetedben is túlteng a lekezelő stílus.

"Kb 30 éve játszom, és foglalkozom gyerekekkel"

Eme irományod alapján nem mai gyermek vagy, szóval 20 éves létemre, hadd ne nekem kelljen téged megnevelnem.

A moderátor uraknak csak annyit üzennék, hogy ezennel lezártam a témát a magam részéről és nem offolok többet, csak ez az üzenet hadd maradjon még meg.

Köszönöm szépen a megértést!

Üdv., bome

:wink:
Ede72
Jugador d'estrella

2010.10.04. 19:57:32

Egyébként nem nem játszottam még egy ifif meccsen se ugyh köszönöm,h felvilágosítottál,h hogyan is működik ez.Csak akkor azt nem értem,h miért nem tűnik ki az összes magas vagy gyors gyerek az ifikből?[/quote]

elmondom, bár nem ide tartozik: az a gyerek játszik akinek apukája több pénzt fizet, és nem az amelyik ügyes...röviden ennyi
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.10.04. 19:57:01

Ede72 írta: elnézésedet kérem, igazán nem az volt a szándékom, hogy lekezelő legyek.
Kb 30 éve játszom, és foglalkozom gyerekekkel is és úgy gondolom, el tudom dönteni valakiről kb milyen kvalitású focista.
Én Bojanban sohasem láttam azt amiről itt sokan ódákat zengenek, hogy ő lesz majd a Barca megmentője. Ennyi meccsen amit őneki megdtak ( már ezt sem értem igazán) a nagy számok törvénye alapján mindenkinek lenne egy-két jó meccse Neki is volt, ezt nem vitatom) de az a bajom, hogy az ő fejlődése nem megállt, hanem visszafelé indult.
nincs benne semmi, ami egy kicsit is utalna arra, hogy valaha bebizonyítja mekkora tehetség, de ezzel nem lenne egyedül...
sztem max egy spanyol, vagy olasz középcsapatban tudnám valakinek az ékpárjaként elképzelni, mert sem center, sem szélsőjátékban nem üti meg a szintet, főleg nem kedvenc csapatunk szintjét, ami ugye elvileg a világ legjobb csapata :)
Szerintem is megállt a fejlődésben, aminek az okait itt már többen, többféleképpen leírták. Én most nem kívánom ezt boncolgatni. A tény az, hogy ennyit (nem a mostani botrányos formájára gondolok, hanem úgy általánosságban) 16 évesen is tudott. Mindenesetre én látok benne potenciált, de én is csak remélni tudom, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára P.U.Y.O.L. 2010.10.04. 20:00:22-kor.
Ede72
Jugador d'estrella

2010.10.04. 19:55:12

barca_bome írta:Bocsánat az offért, de ha megkérhetlek Ede72, menjél már el a fórumról... Köszi!

Nagyon visszafogottan fogalmaztam!

Indok: Folyton csak kritizálod Bojant és semmi érdemlegeset nem tudsz írni, csak fosod itt magadból a hülyeséget és már ott tartasz, hogy a Barca B erejét is megkérdőjelezed!

A Barca B a másodosztályban van, ahol sorra hozza az egyre nagyobb meglepetésnek számító győzelmeket, mi kell még ennél több!?

Szóval ha megkérhetlek, menjél át arra az oldalra, amelyik csapatnak valójában szurkolsz, köszi! :evil:

Ui.: Bojan tavaly is tovább lőtt minket BL döntőbe az Inter ellen egy szabályos góllal, csak Touré labdalevételét kezezésnek "látta" a bíró... :wink:
először is bocs de nem megyek..te imádhatod Bojant, (nem irigyellek érte) én nem csipázom, és szerencsére nem vagyok vele egyedül, ha neked kedvenced akkor örülhetsz, mert most hogy a fél csapatot eladták és a másik fele sérült, sajnos elég sokat fogjuk látni a meccseken, de ha te szereted az alibi focit nézd bátran, és szurkolj neki hátha lő végre egy gólt.
Én is azt teszem :D
ja ha nem tetszik a hsz, ne olvasd :wink:
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.10.04. 19:52:13

nocsak egy védelmező angyal...már melyik jelzőmre gondoltál?, arra hogy ügyetlen és nem Barca szintű játékos?? ebbe a 900 gólba gondolom az edzőmeccsek is beleszámítanak
nem tudom voltál e már életedben serdülő, vagy ifi meccsen de ott aki csak egy kicsit is gyorsabb, magasabb vagy többet játszik a többi gyereknél evidens, hogy sok gólt i rúg, ettől felnőtt csapatban még nem biztos, hogy megállja a helyét, mint ahogy Bojan sem...és ha már a hsz-kat olvasgatod láthatod, nem vagyok egyedül a véleményemmel
Confused
Rajatd kívül mindenki értette mire céloztam(lsd P.U.Y.O.L)

Nézd,tőlem nyugodtan mondhatod Bojanra,h ügyetlen.Szíved joga ha így látod.De akkor is kicsit több tisztelettel is megfogalmazhatnád a véleményedet egy olyas valakiről aki gyaníthatóan sokkal többet elért Nálad és itt mindannyiunknál.Ez az egyik része és ez a kisebbik gond.

A nagyobbik gond,h körülbelül száz embert le idiótáztál(köztük engem is) aki nem ért egyet a véleményeddel.Ez már egy kicsit nagyobb probléma és mint láthatod ez nem csak engem zavar.Szóval ismételten megkérlek,h egy kicsit fogd vissza magad.

Egyébként nem nem játszottam még egy ifif meccsen se ugyh köszönöm,h felvilágosítottál,h hogyan is működik ez.Csak akkor azt nem értem,h miért nem tűnik ki az összes magas vagy gyors gyerek az ifikből?
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Ede72
Jugador d'estrella

2010.10.04. 19:51:29

P.U.Y.O.L. írta:
Ede72 írta: nocsak egy védelmező angyal...már melyik jelzőmre gondoltál?, arra hogy ügyetlen és nem Barca szintű játékos?? ebbe a 900 gólba gondolom az edzőmeccsek is beleszámítanak
nem tudom voltál e már életedben serdülő, vagy ifi meccsen de ott aki csak egy kicsit is gyorsabb, magasabb vagy többet játszik a többi gyereknél evidens, hogy sok gólt i rúg, ettől felnőtt csapatban még nem biztos, hogy megállja a helyét, mint ahogy Bojan sem...és ha már a hsz-kat olvasgatod láthatod, nem vagyok egyedül a véleményemmel
:?
Egy szóval se kért arra, hogy változtasd meg a véleményedet, ez egy Fórum, ahol nyilvánvalóan szabadon leírhatja mindenki a saját álláspontját, (bármiről) csak a stílus nem mindegy. (mint ahogy most is igen lekezelő voltál)

Hogy ne legyen teljesen off: én nem fogom védeni Bojant, az idei teljesítménye csapni való. Rosszul játszik, mert kevés lehetőséget kap. Kevés lehetőséget kap, mert rosszul játszik. Ha megint elkezdene gólokat berámolni csereként beállva úgy, mint (a már sokat emlegetett) tavaly év végén, akkor nagyobb bizalmat is kapna és talán kezdőként is javulna a játéka. Persze ez csak feltételezés, de szerintem is fejben vannak nála gondok...
elnézésedet kérem, igazán nem az volt a szándékom, hogy lekezelő legyek.
Kb 30 éve játszom, és foglalkozom gyerekekkel is és úgy gondolom, el tudom dönteni valakiről kb milyen kvalitású focista.
Én Bojanban sohasem láttam azt amiről itt sokan ódákat zengenek, hogy ő lesz majd a Barca megmentője. Ennyi meccsen amit őneki megdtak ( már ezt sem értem igazán) a nagy számok törvénye alapján mindenkinek lenne egy-két jó meccse Neki is volt, ezt nem vitatom) de az a bajom, hogy az ő fejlődése nem megállt, hanem visszafelé indult.
nincs benne semmi, ami egy kicsit is utalna arra, hogy valaha bebizonyítja mekkora tehetség, de ezzel nem lenne egyedül...
sztem max egy spanyol, vagy olasz középcsapatban tudnám valakinek az ékpárjaként elképzelni, mert sem center, sem szélsőjátékban nem üti meg a szintet, főleg nem kedvenc csapatunk szintjét, ami ugye elvileg a világ legjobb csapata :)
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.10.04. 19:44:21

Bocsánat az offért, de ha megkérhetlek Ede72, menjél már el a fórumról... Köszi!

Nagyon visszafogottan fogalmaztam!

Indok: Folyton csak kritizálod Bojant és semmi érdemlegeset nem tudsz írni, csak fosod itt magadból a hülyeséget és már ott tartasz, hogy a Barca B erejét is megkérdőjelezed!

A Barca B a másodosztályban van, ahol sorra hozza az egyre nagyobb meglepetésnek számító győzelmeket, mi kell még ennél több!?

Szóval ha megkérhetlek, menjél át arra az oldalra, amelyik csapatnak valójában szurkolsz, köszi! :evil:

Ui.: Bojan tavaly is tovább lőtt minket BL döntőbe az Inter ellen egy szabályos góllal, csak Touré labdalevételét kezezésnek "látta" a bíró... :wink:
albicelesteX
A Vadász

2010.10.04. 19:41:24

Nem tudom miért feszegetitek ezt a középcsatár dumát,én láttam ott játszani meg is ették tízóraira a védők,nem hiszem,hogy egy Chelsea,Inter védelem ellen vagy akár kisebb csapatok nagyobb védőivel szemben a darálóban sok esélye lenne neki a babérra,viszont szélről a technikájával meg a sebességével tényleg jobban operálhatna,lehet nem annyira hülye ott Pep,de mégsem él vele,se szélen se középen!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára albicelesteX 2010.10.04. 19:54:26-kor.
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.10.04. 19:41:17

Ede72 írta: nocsak egy védelmező angyal...már melyik jelzőmre gondoltál?, arra hogy ügyetlen és nem Barca szintű játékos?? ebbe a 900 gólba gondolom az edzőmeccsek is beleszámítanak
Egy szóval se kért arra, hogy változtasd meg a véleményedet, ez egy Fórum, ahol nyilvánvalóan szabadon leírhatja mindenki a saját álláspontját, (bármiről) csak a stílus nem mindegy. (mint ahogy most is igen lekezelő voltál)

Hogy ne legyen teljesen off: én nem fogom védeni Bojant, az idei teljesítménye csapni való. Rosszul játszik, mert kevés lehetőséget kap. Kevés lehetőséget kap, mert rosszul játszik. Ha megint elkezdene gólokat berámolni csereként beállva úgy, mint (a már sokat emlegetett) tavaly év végén, akkor nagyobb bizalmat is kapna és talán kezdőként is javulna a játéka. Persze ez csak feltételezés, de szerintem is fejben vannak nála gondok...
Ede72
Jugador d'estrella

2010.10.04. 19:33:17

Bányász írta:
Vincze Ottó is játszott a Barca B-ben ez mindent elmond annak erejéről....
Szerintem meg az mond el mindent a Barca B erejéről,h manapság a második vonalban fociznak a srácok...

Ha meg nem nagy dolog 900akárhány(nem 100) gólt rúgni utánpótlás korban akkor miért nem képes rá mindenki?

Igazából nem akarok belemenni egy vitába de azt szeretném megjegyezni,h jó volna ha egy kicsit visszább vennél és visszafogottabb jelzőket használnál a hozzászólásaidban!
nocsak egy védelmező angyal...már melyik jelzőmre gondoltál?, arra hogy ügyetlen és nem Barca szintű játékos?? ebbe a 900 gólba gondolom az edzőmeccsek is beleszámítanak
Tocy
Director del Fútbol

2010.10.04. 19:29:50

Na azért Bojan nem 100 hanem 900 gólt rúgott, Messi rekordjait döntögette. A felnőttcsapatban azonban nem vált be, időszakos fellángolások mellett évek óta arról van szó h idő kell neki de hatalmas tehetség, a jövő 9-ese...hát más nincs, csak az idő, amiből már elég sokat kapott.
Lezárt