Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt mondom, hogy egy fiatal játékos aki a legjobbaktól tanulhat, és minden testi képessége megvan hozzá, hogy jó szélső váljon belőle (ráadásul az edzője is évek óta inkább ott számít rá), nem értem hogy nem tud olyan teljesítményt nyújtani szélen mint egy Nolito.palesz77 írta: u.i.: R10, L10-es példa... Kész, ezen röhögtem. Dinhoval játszott 1 évet, Messi a világ - lehet valaha volt - legjobb játékosa... Biztos hozzájuk kell hasonlítani. Meg stílusra is totál különbözőek, mit tanulhatott volna? Ha nem szélső, hát nem szélső, istenem... Szintén felhozom a Nistelroy Inzaghi féle példát. Ők se tudnak szélsőt játszani...
Szerintem meg az mond el mindent a Barca B erejéről,h manapság a második vonalban fociznak a srácok...Vincze Ottó is játszott a Barca B-ben ez mindent elmond annak erejéről....
már megbocsássatok, de aki azt írja, hogy Bojan barca szintű játékos, az még életében nem rúgott labdába, vagy vak, vagy idióta...barca_bome írta:Még szerencse, hogy nem te mondod meg, hogy ki ide való és ki nem!simonyitibi írta:Nem ide való,és kész,el kell fogadni,volt neki,amikor jobban ment,de ő akkor is egy gyönge,könnyen szerelhető csatár marad,aki többször választja a rossz megoldást,mint a jót!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem személyeskedni akarok, de azért ne te mondd már meg, hogy ki ide való, s ki nem!
Bojan egy nagyon jó csatár, aki még nagyon fiatal és bármi lehet belőle!
Hosszabb távú bizalmat még sohasem kapott (főleg a Guardiola időszak alatt), idén is többnyire csak perceket kapott, 1-2 meccset végig játszva pedig ne várjuk már el tőle, hogy ontani fogja a gólokat!
Tavaly év végén pedig nagyon sokszor kihúzta a csapatot a sz.rból, ha akkor nem hozza azt a formát (elsősorban gólokat) Ibra helyére beugorva, akkor talán a bajnoki címnek is annyi lett volna... Ezen kellene itt mindenkinek elgondolkodnia azelőtt, mielőtt véleményt formál a srácról!
Az biza Bojan volt. Hirtelen elbizonytalanodtam, mert meg szoktam ismerni a mozgásáról, de a youtube segített... 5:42-től van, elég szép kontra volt amúgy, talán lesz benne idén fejlődés a távoli lövésekkel egyetemben... De ez már kicsit off, a lényeg hogy Bojan volt.BlauGranaGroc írta:
az én tvmben ezt Thiago csinálta, de lehet én láttam rosszul
az én tvmben ezt Thiago csinálta, de lehet én láttam rosszulpalesz77 írta: vagy a szögletnél kivágott labdát kb. a háta mögül kanalazza maga elé, hogy aztán egy kis cipelés és egy gyönyörű testcsel után megjátssza a társat így végigvéve a kontrát - amit aztán Alves egy egyszerű passzal elcseszett... -,
Még szerencse, hogy nem te mondod meg, hogy ki ide való és ki nem!simonyitibi írta:Nem ide való,és kész,el kell fogadni,volt neki,amikor jobban ment,de ő akkor is egy gyönge,könnyen szerelhető csatár marad,aki többször választja a rossz megoldást,mint a jót!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Léfe írta:Itt kevés hajtani és küzdeni.
Sőt, tudod mit? Valencia ellen rakjuk be Bojant bekknek Piqué mellé, és ha egyszer is elviszik mellette a labdát, akkor zavarjuk el a csapattól! Úristen, ne nevettesd már ki magad.menczel írta:Ez a "mivel nem center pozton játszott, ezért ne ítéljük el" szöveg ott sántít, hogy ezt a csapatot úgy hívják hogy Barcelona és kutya kötelessége a 9eseknek is tudni a szélen játszani. Éppen eleget lehetett a kis Bojan a legnagyobb szélsők társaságában (R10,L10), hogy megtanulja a játék minden csínját-bínját, ő mégse volt képes fejlődni ennyi év alatt.
Bejött a nevenincs Nolito és úgy megfirkálta a jobbekket hogy az csak nézett.
Ráadásul mikor 9est játszik akkor nem lő (mint tegnap 10 méterről), vagy gyengén lő (16 ról fölé), vagy tiszta gólhelyzetben kilépésnél olyan rosszul vette le a labdát hogy a méter hátrányban lévő belső védők simán beérték.
Szimpatikus, de jelenleg nem Barcelona szint.
Vagy 16-ról miután megtolja a védő mellett durrant egy hatalmasat- amit a kapus épphogy kitol a hosszúból -, vagy a szögletnél kivágott labdát kb. a háta mögül kanalazza maga elé, hogy aztán egy kis cipelés és egy gyönyörű testcsel után megjátssza a társat így végigvéve a kontrát - amit aztán Alves egy egyszerű passzal elcseszett... -, vagy üresen áll Messi mellett a 16-oson belül, és ő mégis a 3 védő között levő Pedronak pörgeti oda - imádom Messit, nem rajta múlt bőven, de ott ideges voltam rá... Csak pár másik momentum.menczel írta:Ez a "mivel nem center pozton játszott, ezért ne ítéljük el" szöveg ott sántít, hogy ezt a csapatot úgy hívják hogy Barcelona és kutya kötelessége a 9eseknek is tudni a szélen játszani. Éppen eleget lehetett a kis Bojan a legnagyobb szélsők társaságában (R10,L10), hogy megtanulja a játék minden csínját-bínját, ő mégse volt képes fejlődni ennyi év alatt.
Ráadásul mikor 9est játszik akkor nem lő (mint tegnap 10 méterről), vagy gyengén lő (16 ról fölé), vagy tiszta gólhelyzetben kilépésnél olyan rosszul vette le a labdát hogy a méter hátrányban lévő belső védők simán beérték.
Hallod, szerződésében benne van,hogy kötelessége olyan szinten szélsőt nyújtani mint középcsatárt?menczel írta:Ez a "mivel nem center pozton játszott, ezért ne ítéljük el" szöveg ott sántít, hogy ezt a csapatot úgy hívják hogy Barcelona és kutya kötelessége a 9eseknek is tudni a szélen játszani. Éppen eleget lehetett a kis Bojan a legnagyobb szélsők társaságában (R10,L10), hogy megtanulja a játék minden csínját-bínját, ő mégse volt képes fejlődni ennyi év alatt.
Emlékszem, de kötve hiszem, hogy Pep a maga kis szórakozására csinálná Bojannal, miközben az állásával játszik, ha nem jönnek az eredmények. Azt meg nem mondta neki senki, hogy ne igazoljon csatárt! Ha csak a vezetés nem mondta, hogy nincs több pénz!!!Lionel85 írta:Szerintem nem védi. Nem tudom, hogy emlékszel-e rá, de amikor még a B csapat edzője volt Pep, egy ízben a felnőttcsapattól számított volna Bojanra, aki nem ment. Majd a nagycsapat edzője lett Guardiola és ugye nem felejtett, Bojant azzal büntette, hogy nem játszatta. Nem hiszem, hogy most foggal-körömmel ragaszkodik hozzá, egyszerűen csak nincs más csatár, ha nincs Villa.barca2010 írta:NEM IDEVALÓ!!!!
Persze, hogy Pep védi, mert ezt is Ő akarta így! Ibrát elküldjük, a kis Bojan meg berobban majd centerbe! Csak egy gond van ezzel, NEM Barca szint!
Nem kell szépíteni a dolgot, kölcsön kell adni a Levanténak és, majd ott játszik. Aztán ha úgy teljesít, akkor majd vissza lehet hozni, vagy nem! Torrest ide Januárban!
Szerintem nem védi. Nem tudom, hogy emlékszel-e rá, de amikor még a B csapat edzője volt Pep, egy ízben a felnőttcsapattól számított volna Bojanra, aki nem ment. Majd a nagycsapat edzője lett Guardiola és ugye nem felejtett, Bojant azzal büntette, hogy nem játszatta. Nem hiszem, hogy most foggal-körömmel ragaszkodik hozzá, egyszerűen csak nincs más csatár, ha nincs Villa.barca2010 írta:NEM IDEVALÓ!!!!
Persze, hogy Pep védi, mert ezt is Ő akarta így! Ibrát elküldjük, a kis Bojan meg berobban majd centerbe! Csak egy gond van ezzel, NEM Barca szint!
Nem kell szépíteni a dolgot, kölcsön kell adni a Levanténak és, majd ott játszik. Aztán ha úgy teljesít, akkor majd vissza lehet hozni, vagy nem! Torrest ide Januárban!
Ez nagyon rendes dolog, hogy így véded, de ne haragudj meg, ez akkor is kevés. Az, hogy hajt, meg, hogy megizzad, ezeknek alapnak kellene lenni. A Magyar válogatott is mindig hajt, meg megizzad, de ezzel nem lehet nyerni. Ez az a szint, ahol mindig a tökéletes közelében kell futballozni, itt nincs idő belejönni a játékba, mert már buktál is minden porondon. Én is szeretem egyébként, mert csinálja a dolgát, csak nem Barca szinten. Tegnapi meccsen biztosan hallottad Te is amikor a riporter mondta, hogy tulajdonképpen a Mallorca, ugyanazt játssza, mint a Barca, csak a Barca a tökéleteshez közel, míg a Mallorca igencsak messze.FtcSikiHun írta:Lehet, hogy kicsit elfogult vagyok vele, DE ennyire ne szidjuk már.
Mi a nagy baj vele?
Sokkal többet hajt, mint a fél csapat. Gólok tekintetében, Pedro sem lőtt még egyet sem, Villa is csak kettőt, pedig ő klasszis. Legalábbis annak nevezik őket. Bojan meg egy 20 éves tehetség, aki próbál kirobbanni, de nem jön össze neki. Tegnap is nagyon jól került helyzetekbe, az már más kérdés, hogy nem tudta belőni őket, de tudtommal az egész csapat kihagyta a ziccereket... Szó szerint megizzad azért a 9esért. Nem azt mondom, hogy, hogy megérdemli a 9est 20 évesen, de mindent megtesz érte. És ugyebár a bajnokságba még nem játszott középen. Tavaly év végén ott játszott és hát...nem mindenki tud kiszorítani egy Ibrát. Pep meg nem tudmo miért nem veszi észre, hogy a Villa-Bojan-Messi 3assal kéne felállni, nem pedig úgy, hogy Bojan szélen.
Vannak hibái a kicsinek, de ahogy tegnap észrevettem, akár elvesztette a labdát, akár más vesztette el, futott érte, harcolt érte, és nem egyszer vissza is szerezte. Az elején pl. volt egy szép begurítása amit Messi elől tudtak épphogy kirúgni. Volt 4-5 hibája, például volt amikor nem tudta lekezelni a labdát, de akkor is ment utána, űzte, hajtotta.
És amikor a végén Alves visszapasszolta Messinek, akkor is azt megelőzően 1-1ben volt egy szép Bojan csel, és utána passzolt Leonak, meg amikor kiszorított szögből még eltudta húzni ügyesen a kapus mellett, és kapufát lőtt.
Nem azt mondom, hogy tökéletes játékos, és ő a szent, de én inkább szidom Pep-et, hogy nem veszi észre a kicsin, hogy szélre nem való, mintsem Bojant, akit csak Pep játszat szélen.