Bojan Krkic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.10.04. 19:24:19

Tényleg összehasonlítjuk Nolito 20 percét Bojannal?
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
menczel
Entrenador del Barça

2010.10.04. 19:21:41

palesz77 írta: u.i.: R10, L10-es példa... Kész, ezen röhögtem. Dinhoval játszott 1 évet, Messi a világ - lehet valaha volt - legjobb játékosa... Biztos hozzájuk kell hasonlítani. Meg stílusra is totál különbözőek, mit tanulhatott volna? Ha nem szélső, hát nem szélső, istenem... Szintén felhozom a Nistelroy Inzaghi féle példát. Ők se tudnak szélsőt játszani...
Azt mondom, hogy egy fiatal játékos aki a legjobbaktól tanulhat, és minden testi képessége megvan hozzá, hogy jó szélső váljon belőle (ráadásul az edzője is évek óta inkább ott számít rá), nem értem hogy nem tud olyan teljesítményt nyújtani szélen mint egy Nolito.

Hogy biztosan felfogd mit mondok: Ha éveken át tanítják szélsőt játszani, de semmi nem ragad rá, akkor ő a hibás.

Nistelrooy meg Inzaghinál hülyébb példát elképzelni se tudok, hisz azok nem a Barcelonában játszottak (nem 4-3-3ban, ahol hagyományosan cserélik egymást meccsközben a támadók) , ráadásul tipikusan 16 oson belüli csatárok.

Páran itt azért mert nagy reménységnek indult, meg szimpatikus már mindent elnéznek neki. Igenis lehet bírálni őt is és ki lehet mondani, hogy nem Barcelona szint.

Amiket elmondtál, hogy szépen bekanalazza a labdát meg ilyesmi, könyörgöm mondj bármely (nagyobb)csapatot amelyiknek a csatára erre nem képes. Ez nem kivételes dolog, ez a világ legjobb csapatában egy minimum szint.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.10.04. 19:21:24

Vincze Ottó is játszott a Barca B-ben ez mindent elmond annak erejéről....
Szerintem meg az mond el mindent a Barca B erejéről,h manapság a második vonalban fociznak a srácok...

Ha meg nem nagy dolog 900akárhány(nem 100) gólt rúgni utánpótlás korban akkor miért nem képes rá mindenki?

Igazából nem akarok belemenni egy vitába de azt szeretném megjegyezni,h jó volna ha egy kicsit visszább vennél és visszafogottabb jelzőket használnál a hozzászólásaidban!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányász 2010.10.04. 19:21:52-kor.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Ede72
Jugador d'estrella

2010.10.04. 19:13:28

Tavaly év végén pedig nagyon sokszor kihúzta a csapatot a sz.rból, ha akkor nem hozza azt a formát (elsősorban gólokat) Ibra helyére beugorva, akkor talán a bajnoki címnek is annyi lett volna... Ezen kellene itt mindenkinek elgondolkodnia azelőtt, mielőtt véleményt formál a srácról! :roll:[/quote]

melyik meccsre gondolsz egyébként?? sztem nem is rúgott gólt tavaly sem :lol:
Ede72
Jugador d'estrella

2010.10.04. 19:04:33

barca_bome írta:
simonyitibi írta:Nem ide való,és kész,el kell fogadni,volt neki,amikor jobban ment,de ő akkor is egy gyönge,könnyen szerelhető csatár marad,aki többször választja a rossz megoldást,mint a jót!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Még szerencse, hogy nem te mondod meg, hogy ki ide való és ki nem! :evil:

Nem személyeskedni akarok, de azért ne te mondd már meg, hogy ki ide való, s ki nem!

Bojan egy nagyon jó csatár, aki még nagyon fiatal és bármi lehet belőle! 8)

Hosszabb távú bizalmat még sohasem kapott (főleg a Guardiola időszak alatt), idén is többnyire csak perceket kapott, 1-2 meccset végig játszva pedig ne várjuk már el tőle, hogy ontani fogja a gólokat! :oops:

Tavaly év végén pedig nagyon sokszor kihúzta a csapatot a sz.rból, ha akkor nem hozza azt a formát (elsősorban gólokat) Ibra helyére beugorva, akkor talán a bajnoki címnek is annyi lett volna... Ezen kellene itt mindenkinek elgondolkodnia azelőtt, mielőtt véleményt formál a srácról! :roll:
már megbocsássatok, de aki azt írja, hogy Bojan barca szintű játékos, az még életében nem rúgott labdába, vagy vak, vagy idióta...
ez agyerek semmiben (úgy értsétek semmiben!!) nem emelkedik ki egy átlagos középszerű csatár képességeitől
nem gyors, nem tud cselezni egy az egyben, nincs testi ereje, nem tud fejelni, és nem veszélyes kapura..
kérdezem én, akkor mi a francot keres a Barcában??
csak azért mert serdülőben meg ifiben rúgott 100 gólt?? az fényévekre van a felnőtt cspattol..
Vincze Ottó is játszott a Barca B-ben ez mindent elmond annak erejéről....
egyszerűen nem üti meg a csapat szintjét, de az idióta átigazolásaink miatt ezt kell néznünk, remélem már csak télig :oops:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.10.04. 18:30:48

BlauGranaGroc írta:
az én tvmben ezt Thiago csinálta, de lehet én láttam rosszul
Az biza Bojan volt. Hirtelen elbizonytalanodtam, mert meg szoktam ismerni a mozgásáról, de a youtube segített... 5:42-től van, elég szép kontra volt amúgy, talán lesz benne idén fejlődés a távoli lövésekkel egyetemben... De ez már kicsit off, a lényeg hogy Bojan volt. :D

Szer.: Tocy, totál egyetértünk ebben... Énis attól tartok, hogy inkább fog Iniesta szélsőt játszani, mint Bojan csatárt - pedig ez egyiküknek sem az előnyös megoldás ugye...
Tocy
Director del Fútbol

2010.10.04. 18:07:02

Bojan játéka alapban ott bukik meg, hogy Messi a középcsatárunk...ezen valamit át kéne variálni, mert oké, értem én, meg látszik is, h Messi középen gólerősebb meg jobb, de akkor viszont nincs szélsőnk...Bojannak viszont pont hogy középen kéne tolnia. Lehetne Villa-Bojan-Messi, és talán rúgna egy gólt...felszabadulna. De sztem legközelebb ha visszajön Xavi, akkor ismét ül a padra, Iniesta megy fel támadónak...
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2010.10.04. 18:06:54

palesz77 írta: vagy a szögletnél kivágott labdát kb. a háta mögül kanalazza maga elé, hogy aztán egy kis cipelés és egy gyönyörű testcsel után megjátssza a társat így végigvéve a kontrát - amit aztán Alves egy egyszerű passzal elcseszett... -,
az én tvmben ezt Thiago csinálta, de lehet én láttam rosszul
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BlauGranaGroc 2010.10.04. 18:08:43-kor.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.10.04. 17:56:29

simonyitibi írta:Nem ide való,és kész,el kell fogadni,volt neki,amikor jobban ment,de ő akkor is egy gyönge,könnyen szerelhető csatár marad,aki többször választja a rossz megoldást,mint a jót!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Még szerencse, hogy nem te mondod meg, hogy ki ide való és ki nem! :evil:

Nem személyeskedni akarok, de azért ne te mondd már meg, hogy ki ide való, s ki nem!

Bojan egy nagyon jó csatár, aki még nagyon fiatal és bármi lehet belőle! 8)

Hosszabb távú bizalmat még sohasem kapott (főleg a Guardiola időszak alatt), idén is többnyire csak perceket kapott, 1-2 meccset végig játszva pedig ne várjuk már el tőle, hogy ontani fogja a gólokat! :oops:

Tavaly év végén pedig nagyon sokszor kihúzta a csapatot a sz.rból, ha akkor nem hozza azt a formát (elsősorban gólokat) Ibra helyére beugorva, akkor talán a bajnoki címnek is annyi lett volna... Ezen kellene itt mindenkinek elgondolkodnia azelőtt, mielőtt véleményt formál a srácról! :roll:
simonyitibi
Barça B

2010.10.04. 17:50:08

Nem ide való,és kész,el kell fogadni,volt neki,amikor jobban ment,de ő akkor is egy gyönge,könnyen szerelhető csatár marad,aki többször választja a rossz megoldást,mint a jót!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.10.04. 17:40:10

Léfe írta:Itt kevés hajtani és küzdeni.

Küzdeni és hajtani sehol sem kevés! :wink: Amúgy meg megvan emellett a tudása, csak ahogy te is említetted az önbizalommal és a formával vannak gondok. Ez pedig kiküszöbölhető hiba.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Léfe
Entrenador del Barça

2010.10.04. 17:22:13

A vélemény nem szidalmazás. Valószinü egy csucsfutásu Barcában jobb lenne, de nem tudja huzni a csapatot. Néha nagyon béna. Sajnos egyre jobban kilóg innen. Centernek gyenge, szélsőnek lassu, és nem rug gólt. Pedró sem, csak most a Bojan a téma. Valoszinü, hogy minden önbzalma eluszott. Igy nehéz. Itt kevés hajtani és küzdeni.
Fecó
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.10.04. 17:06:52

Sok a pro és kontra, mégis szerintem Bojannak helye van itt, a tegnapi meccs miatt nem őt (NEM CSAK ŐT) lehet hibáztatni, elég jól mozgott, hetek óta ez volt a legjobb teljesítménye .... Ibra távozása után nagyon nagy rajta a teher, egy góllal ez mind leesne válláról, s klasszis teljesítményre lehet képes , Pep bízik benne ....
més que un club
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.10.04. 17:00:00

Bojan mondhatni hogy rossz formában kezdte az idényt. Nem jön össze neki semmi, és nem is látom rajta az elszántságot. Tegnap egyébként Pepnek le kellett volna hoznia! Láthatóan szenvedett a pályán. Nolito-t hamarabb behoztam volna! Egy gól nagyon sokat lendítene Krkicen, és a következő hetekben lesz erre lehetősége. Pedro hetekre kidőlni látszik! :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.10.04. 16:54:21

menczel írta:Ez a "mivel nem center pozton játszott, ezért ne ítéljük el" szöveg ott sántít, hogy ezt a csapatot úgy hívják hogy Barcelona és kutya kötelessége a 9eseknek is tudni a szélen játszani. Éppen eleget lehetett a kis Bojan a legnagyobb szélsők társaságában (R10,L10), hogy megtanulja a játék minden csínját-bínját, ő mégse volt képes fejlődni ennyi év alatt.

Bejött a nevenincs Nolito és úgy megfirkálta a jobbekket hogy az csak nézett.

Ráadásul mikor 9est játszik akkor nem lő (mint tegnap 10 méterről), vagy gyengén lő (16 ról fölé), vagy tiszta gólhelyzetben kilépésnél olyan rosszul vette le a labdát hogy a méter hátrányban lévő belső védők simán beérték.

Szimpatikus, de jelenleg nem Barcelona szint.
Sőt, tudod mit? Valencia ellen rakjuk be Bojant bekknek Piqué mellé, és ha egyszer is elviszik mellette a labdát, akkor zavarjuk el a csapattól! Úristen, ne nevettesd már ki magad.

Szerintem sincs csúcsformában a srác, és még akkor finom voltam, na de ahogyan te fogalmazol, abból nekem a személyes ellenszenv tükröződik, hogy végre van ürügy szidni a linyolait...

Én bízom Bojanban, remélem fog is bizonyítani, mert szerintem utolsó éve a bizonyításra, bár ez elég szomorú, hiszen még szinte gyerek, de a 9-es mez szerintem csak úgy kerülhet le róla, ha elküldik, ellenkező esetben nagy sértődés lesz a dologból... :cry:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.10.04. 16:01:49

menczel írta:Ez a "mivel nem center pozton játszott, ezért ne ítéljük el" szöveg ott sántít, hogy ezt a csapatot úgy hívják hogy Barcelona és kutya kötelessége a 9eseknek is tudni a szélen játszani. Éppen eleget lehetett a kis Bojan a legnagyobb szélsők társaságában (R10,L10), hogy megtanulja a játék minden csínját-bínját, ő mégse volt képes fejlődni ennyi év alatt.

Ráadásul mikor 9est játszik akkor nem lő (mint tegnap 10 méterről), vagy gyengén lő (16 ról fölé), vagy tiszta gólhelyzetben kilépésnél olyan rosszul vette le a labdát hogy a méter hátrányban lévő belső védők simán beérték.

Vagy 16-ról miután megtolja a védő mellett durrant egy hatalmasat- amit a kapus épphogy kitol a hosszúból -, vagy a szögletnél kivágott labdát kb. a háta mögül kanalazza maga elé, hogy aztán egy kis cipelés és egy gyönyörű testcsel után megjátssza a társat így végigvéve a kontrát - amit aztán Alves egy egyszerű passzal elcseszett... -, vagy üresen áll Messi mellett a 16-oson belül, és ő mégis a 3 védő között levő Pedronak pörgeti oda - imádom Messit, nem rajta múlt bőven, de ott ideges voltam rá... Csak pár másik momentum. :wink:

Egyértelmű, hogy fejben nincs ott, mert amiket írtam, azoknál - főleg a kontránál - azért mutatja hogy mi van benne. Csak néha annyira elbénázza a dolgokat szegény, hogy mindenkiben az marad meg, és már lassan divat fikázni a fórumon, és ráfogni a rossz teljesítményt - volt Busi, Ibra, idén asszem ő lesz a célpont. Valóban nem nyújt jó teljesítményt eddig idén. De tegnap már jobb volt valamivel mint előtte. És tavaly év végén milyen gólokat lőtt? Villareal ellen pl... Meg azon röhögtem, hogy semmibe nem kalsszis - futás, cselezés, ilyenek. Ez tény. De helyezkedni KÖZÉPEN mocskosul jól tud, és pl Van Nistelroy, és Inzaghi miben klasszis? Góllövésben, és ennyi. Érzik a kaput. Amikor Bojan fejben rendbe szedi magát - tavaly év vége, első éve -, akkor nagyon termékeny. És az olyan gólokhoz, mint amit a Bilbaonak lőtt tavaly év végén, meg a Sevillának, ahhoz nem kell klasszis teljesítmény - "csak" szimplán kiváló :D . Mégis ilyen a legtöbb gólunk...

Szóval szerintem ha végre valahára sikerülne kitisztítani azt a kobakot, akkor kapnánk egy igazán jó kis csatárt... Csak félek hogy nem fogja tudni. :? Mindegy, én bízok benne, remélem igazolja amit mondtam.

u.i.: R10, L10-es példa... Kész, ezen röhögtem. Dinhoval játszott 1 évet, Messi a világ - lehet valaha volt - legjobb játékosa... Biztos hozzájuk kell hasonlítani. Meg stílusra is totál különbözőek, mit tanulhatott volna? Ha nem szélső, hát nem szélső, istenem... Szintén felhozom a Nistelroy Inzaghi féle példát. Ők se tudnak szélsőt játszani... Mégis mindenki klasszis csatárként gondol rájuk. :wink: Úgyhogy ez a szélső dolog nekem nem jött át, amikor Eto'o került ki anno néha szélre, őis totál súlytalan volt ott...(ha félreértettelek, akkor előre is bocsánatot kérek)
Sanama
Llegenda del Barça

2010.10.04. 15:58:40

Hallod, szerződésében benne van,hogy kötelessége olyan szinten szélsőt nyújtani mint középcsatárt?
Akkor minek vannak posztok? Ennyi erővel mindenki tolja jól mindenhol és csókolom.... :oops: :oops:

Csak 2 példa... Abidal hogy játszik középen? Vagy Eto'o hány gólt lőtt szélről...?
menczel
Entrenador del Barça

2010.10.04. 15:21:26

Ez a "mivel nem center pozton játszott, ezért ne ítéljük el" szöveg ott sántít, hogy ezt a csapatot úgy hívják hogy Barcelona és kutya kötelessége a 9eseknek is tudni a szélen játszani. Éppen eleget lehetett a kis Bojan a legnagyobb szélsők társaságában (R10,L10), hogy megtanulja a játék minden csínját-bínját, ő mégse volt képes fejlődni ennyi év alatt.

barca2010
Jugador d'estrella

2010.10.04. 14:48:23

Lionel85 írta:
barca2010 írta:NEM IDEVALÓ!!!!
Persze, hogy Pep védi, mert ezt is Ő akarta így! Ibrát elküldjük, a kis Bojan meg berobban majd centerbe! Csak egy gond van ezzel, NEM Barca szint!
Nem kell szépíteni a dolgot, kölcsön kell adni a Levanténak és, majd ott játszik. Aztán ha úgy teljesít, akkor majd vissza lehet hozni, vagy nem! Torrest ide Januárban!
Szerintem nem védi. Nem tudom, hogy emlékszel-e rá, de amikor még a B csapat edzője volt Pep, egy ízben a felnőttcsapattól számított volna Bojanra, aki nem ment. Majd a nagycsapat edzője lett Guardiola és ugye nem felejtett, Bojant azzal büntette, hogy nem játszatta. Nem hiszem, hogy most foggal-körömmel ragaszkodik hozzá, egyszerűen csak nincs más csatár, ha nincs Villa.
Emlékszem, de kötve hiszem, hogy Pep a maga kis szórakozására csinálná Bojannal, miközben az állásával játszik, ha nem jönnek az eredmények. Azt meg nem mondta neki senki, hogy ne igazoljon csatárt! Ha csak a vezetés nem mondta, hogy nincs több pénz!!!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
kristop
Entrenador del Barça

2010.10.04. 14:48:03

amellett, hogy iszonyúan formán kívül van, a hibát abban látom, hogy egyszerűen ebben a felállásban nincs helye. ő középcsatárnak jó, de szélről induló támadónak gyenge.. pedig elvileg a kvalitásai meglennének hozzá.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.10.04. 14:35:35

barca2010 írta:NEM IDEVALÓ!!!!
Persze, hogy Pep védi, mert ezt is Ő akarta így! Ibrát elküldjük, a kis Bojan meg berobban majd centerbe! Csak egy gond van ezzel, NEM Barca szint!
Nem kell szépíteni a dolgot, kölcsön kell adni a Levanténak és, majd ott játszik. Aztán ha úgy teljesít, akkor majd vissza lehet hozni, vagy nem! Torrest ide Januárban!
Szerintem nem védi. Nem tudom, hogy emlékszel-e rá, de amikor még a B csapat edzője volt Pep, egy ízben a felnőttcsapattól számított volna Bojanra, aki nem ment. Majd a nagycsapat edzője lett Guardiola és ugye nem felejtett, Bojant azzal büntette, hogy nem játszatta. Nem hiszem, hogy most foggal-körömmel ragaszkodik hozzá, egyszerűen csak nincs más csatár, ha nincs Villa.
Kép
Kép
Kép
barca2010
Jugador d'estrella

2010.10.04. 14:28:52

FtcSikiHun írta:Lehet, hogy kicsit elfogult vagyok vele, DE ennyire ne szidjuk már.
Mi a nagy baj vele?
Sokkal többet hajt, mint a fél csapat. Gólok tekintetében, Pedro sem lőtt még egyet sem, Villa is csak kettőt, pedig ő klasszis. Legalábbis annak nevezik őket. Bojan meg egy 20 éves tehetség, aki próbál kirobbanni, de nem jön össze neki. Tegnap is nagyon jól került helyzetekbe, az már más kérdés, hogy nem tudta belőni őket, de tudtommal az egész csapat kihagyta a ziccereket... Szó szerint megizzad azért a 9esért. Nem azt mondom, hogy, hogy megérdemli a 9est 20 évesen, de mindent megtesz érte. És ugyebár a bajnokságba még nem játszott középen. Tavaly év végén ott játszott és hát...nem mindenki tud kiszorítani egy Ibrát. Pep meg nem tudmo miért nem veszi észre, hogy a Villa-Bojan-Messi 3assal kéne felállni, nem pedig úgy, hogy Bojan szélen.
Vannak hibái a kicsinek, de ahogy tegnap észrevettem, akár elvesztette a labdát, akár más vesztette el, futott érte, harcolt érte, és nem egyszer vissza is szerezte. Az elején pl. volt egy szép begurítása amit Messi elől tudtak épphogy kirúgni. Volt 4-5 hibája, például volt amikor nem tudta lekezelni a labdát, de akkor is ment utána, űzte, hajtotta.
És amikor a végén Alves visszapasszolta Messinek, akkor is azt megelőzően 1-1ben volt egy szép Bojan csel, és utána passzolt Leonak, meg amikor kiszorított szögből még eltudta húzni ügyesen a kapus mellett, és kapufát lőtt.

Nem azt mondom, hogy tökéletes játékos, és ő a szent, de én inkább szidom Pep-et, hogy nem veszi észre a kicsin, hogy szélre nem való, mintsem Bojant, akit csak Pep játszat szélen.
Ez nagyon rendes dolog, hogy így véded, de ne haragudj meg, ez akkor is kevés. Az, hogy hajt, meg, hogy megizzad, ezeknek alapnak kellene lenni. A Magyar válogatott is mindig hajt, meg megizzad, de ezzel nem lehet nyerni. Ez az a szint, ahol mindig a tökéletes közelében kell futballozni, itt nincs idő belejönni a játékba, mert már buktál is minden porondon. Én is szeretem egyébként, mert csinálja a dolgát, csak nem Barca szinten. Tegnapi meccsen biztosan hallottad Te is amikor a riporter mondta, hogy tulajdonképpen a Mallorca, ugyanazt játssza, mint a Barca, csak a Barca a tökéleteshez közel, míg a Mallorca igencsak messze.
Hát ezt látom Bojannal is.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.10.04. 14:14:25

Lehet, hogy kicsit elfogult vagyok vele, DE ennyire ne szidjuk már.
Mi a nagy baj vele?
Sokkal többet hajt, mint a fél csapat. Gólok tekintetében, Pedro sem lőtt még egyet sem, Villa is csak kettőt, pedig ő klasszis. Legalábbis annak nevezik őket. Bojan meg egy 20 éves tehetség, aki próbál kirobbanni, de nem jön össze neki. Tegnap is nagyon jól került helyzetekbe, az már más kérdés, hogy nem tudta belőni őket, de tudtommal az egész csapat kihagyta a ziccereket... Szó szerint megizzad azért a 9esért. Nem azt mondom, hogy, megérdemli a 9est 20 évesen, de mindent megtesz érte. És ugyebár a bajnokságba még nem játszott középen. Tavaly év végén ott játszott és hát...nem mindenki tud kiszorítani egy Ibrát. Pep meg nem tudom miért nem veszi észre, hogy a Villa-Bojan-Messi 3assal kéne felállni, nem pedig úgy, hogy Bojan szélen.
Vannak hibái a kicsinek, de ahogy tegnap észrevettem, akár elvesztette a labdát, akár más vesztette el, futott érte, harcolt érte, és nem egyszer vissza is szerezte. Az elején pl. volt egy szép begurítása amit Messi elől tudtak épphogy kirúgni. Volt 4-5 hibája, például volt amikor nem tudta lekezelni a labdát, de akkor is ment utána, űzte, hajtotta.
És amikor a végén Alves visszapasszolta Messinek, akkor is azt megelőzően 1-1ben volt egy szép Bojan csel, és utána passzolt Leonak, meg amikor kiszorított szögből még eltudta húzni ügyesen a kapus mellett, és kapufát lőtt.

Nem azt mondom, hogy tökéletes játékos, és ő a szent, de én inkább szidom Pep-et, hogy nem veszi észre a kicsin, hogy szélre nem való, mintsem Bojant, akit csak Pep játszat szélen.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2010.10.04. 13:47:56

A srácnak egyáltalán nem a képességeivel van baj. Fejben nincs rendben. Lehet találgatni mi a probléma, de ez is egy olyan dolog amire mi soha nem kapjuk meg a választ.
Mi 2 dolgot tehetünk: akik türelmesek azok bízhatnak a jobb a folytatásban, akik meg már lemondtak róla azok meg reménykedhetnek az eladásában.
A képességeiben én nem kételkedem, viszont fogalmam sincs fog e a Barcaban valaha is a tudásához mérten játszani.
Tippelnem kellene azt mondanám rosszkor volt rossz helyen. Nagy tehetségként, hatalmas elvárásokkal(magával szemben és mások által támasztott is) került fel egy olyan csapathoz ahol: 1. számára nem volt opció első számú játékosnak lenni a saját posztján, 2. nem volt szükség kiugró teljesítményre, mivel a csapat nem szorult rá. Különleges mentalitás kell ahhoz, hogy valaki egy olyan csapatban hozza ki csereként, ifiként magából a maximumot ahol a csapatban olyan játékosok vannak akik megoldanak mindent.
Messi mellett szerintem iszonyat lehet másik támadót játszani, mert ő mindenek felett és egyébként is mindig megoldja.
Abban sem vagyok biztos, hogy bárhol, bárkit is felkészítettek arra ami nálunk a csatárokra vár(iszonyat betömörülő védelmek, min. 2x 4-es védőfal). Sok támadónknak bele fog még törni ebbe a bicskája, szerintem Villa sem lesz képes megoldani.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
Vito
Llegenda del Barça

2010.10.04. 13:03:53

úúh. tegnap is borzasztó volt. azt hiszem Rivaldo írta, hogy semmiben sem kiemelkedő, szerintem rosszabb a helyzet, semmiben sem tudja megütni a Barca átlag szintjét. nem akarom leírni a hibáit, sokan megtették előttem, de azért az ócska kifogás, h 'amíg nem játszik centert, addig ne várjunk sokat tőle'. a Barcaban nincs tipikus center, talán csak fél órára, a maradék időben szinte végig cserélgeti a helyét a hármas. másrészt pedig az is igaz, h akkor sem fogja levenni a labdát, akkor sem tud majd megcsinálni egy cselt, ha center lesz. gyenge.. ahogy gyenge eddig Pedro is a maga módján, tavalyi gólérzékenysége sehol sincs, Iniesta is félkarú óriás Xavi nélkül.
Guardiola pedig kongathatná a vészharangot, mert van miért.
Lezárt