Egyéb Sportok
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Grt Lorenzonak! Én bírom a fejét, óriási tehetség,bár már több is annál ugye. Nagyon részletesen nem követem a dolgokat,mint Ti,de azért a történésekkel tisztában vagyok, jobb lett volna ha egy végig egészséges Dokit gyűr le,de így sem csökkenti az érdemeit.
Várom majd a jövő évi izgalmakat, ami a VB elsőséget illeti.
Várom majd a jövő évi izgalmakat, ami a VB elsőséget illeti.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- miihii
- KHAL
Nah,azért van mára sikerélményem is
ROSSI megnyerte a maláj nagydíjat
Mögötte a másik spanom,Dovi végzett,majd a dobogó legalsó fokára Lorenzo léphetett,aki ezzel be is húzta a VB-t.Grat neki hozzá,Vale sérülése miatt teljesen egyértelmű fölényben volt a szezon során,megérdemelte.

ROSSI megnyerte a maláj nagydíjat

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Fernando
- Llegenda del Barça
Elvileg 10-kor kezdődött volna.csdewl írta:Valaki nem tudja, hogy mikor kezdődik a Djokovic-Ferrer döntő?

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
ha jól tudom még 14perccsdewl írta:Valaki nem tudja, hogy mikor kezdődik a Djokovic-Ferrer döntő?
szerk: lehet h nem jól tudom...a bwin szerint már el kellett volna kezdődnie
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2010.10.10. 10:48:44-kor.
Valaki nem tudja, hogy mikor kezdődik a Djokovic-Ferrer döntő?
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
- Mihu
- Director del Fútbol
Azért, mert az idényben sikerült neki összehozni egy 3. helyet, még nem fogok ódákat zengeni róla. Attól, hogy a Hercules megverte a Barcát a Camp Nou-ban 2-0-ra, még nem lesz bajnokesélyes, vagy jobb csapat. Kijött nekik a lépés, mint ahogy Talmának is.socio66 írta:ne süllyedj már le az nso-kommentelők szintjére.
annál az említett esetnél senki nem tudja mi történt pontosan,biztos vagyok benne hogy komolyabb dolgok is voltak,mint amit te írtál,azért ők sem hülyék.
miért kell tényként írni olyan dolgokat,amikről csak találgatsz?
azért ő azon kevesek közé tartozik,aki már letett egyet s mást az asztalra és hinni lehet a szavának,biztos vagyok benne hogy próbálkozik ő mindennel,de most ez van.
a múltkor harmadik lett,nem láttalak hogy elismerően írtál volna róla.
de egyébként ha követed az eseményeket,láthatod,hogy ez egy gyilkos kategória,közel azonos motorok és pilóták versenyeznek,tizedek vannak az első 12 közt most is,egyszerűen lehetetlen mindig a topon lenni itt.
mellékesen Talma hatodik jelenleg a pontversenyben,csak összehasonlításképp pl. Faubel 29.,Di Meglio 20., Pesek 32., Pasini 26..
nem akármilyen nevek ugye.
de hát mostanában nem annyira megy Gábornak,meg kell találni minden adandó alkalommal,más fórumokon is ömlenek a cinikus,lenéző kommentek,még véletlenül sem biztatjuk,támogatjuk,nem..húzzuk le még jobban.
nem tudunk mi megbecsülni senkit és semmit,a Mol is kiszállt és inkább a szutyok Videotont támogatja,bravó.
Talma egy nagyon jó versenyző. Világbajnok lett egy spanyol csapatnál, ahol rajta kívül volt még egy spanyol is, és azt az illetőt pont a saját hazájában verte meg, megnyerve a vb címet. Ez sokmindent elmond. Nagy karriert futhatott volna be, hogy ha nem vergődik a szabadsága miatt.
Azt mondod hogy voltak ott más dolgok is. Oké, lehet hogy voltak. De a menedzsere azt mondta, hogy ezt sérelmezték, hogy meg akarták mondani Gábornak hogy mikor kell nyilatkoznia, stb. Ezen kívül lehet hogy volt még más is, de ez, mint szerződésbontás indoka...hát nekem elég elfogadhatatlan. Emiatt feldobni az egész kapcsolatot komolytalan dolog. A menedzsere amúgy is egy nagyképű, arrogáns fickó. Azt hitte hogy na majd most Ő jól odab.sz Martineznek...meg lehet nézni hogy ki járt rosszabbul...
Én szeretem Talmát. Nagyon szimpatikus srác, de egy baj van vele: a menedzsere szava szent. Túl nagy befolyással van rá. Mint mondtam, ha akkor Talma azt mondta volna neki hogy kuss, most én mondom meg hogy mi lesz, akkor nem itt tartana.

ne süllyedj már le az nso-kommentelők szintjére.
annál az említett esetnél senki nem tudja mi történt pontosan,biztos vagyok benne hogy komolyabb dolgok is voltak,mint amit te írtál,azért ők sem hülyék.
azért ő azon kevesek közé tartozik,aki már letett egyet s mást az asztalra és hinni lehet a szavának,biztos vagyok benne hogy próbálkozik ő mindennel,de most ez van.
de egyébként ha követed az eseményeket,láthatod,hogy ez egy gyilkos kategória,közel azonos motorok és pilóták versenyeznek,tizedek vannak az első 12 közt most is,egyszerűen lehetetlen mindig a topon lenni itt.
mellékesen Talma hatodik jelenleg a pontversenyben,csak összehasonlításképp pl. Faubel 29.,Di Meglio 20., Pesek 32., Pasini 26..
de hát mostanában nem annyira megy Gábornak,meg kell találni minden adandó alkalommal,más fórumokon is ömlenek a cinikus,lenéző kommentek,még véletlenül sem biztatjuk,támogatjuk,nem..húzzuk le még jobban.
nem tudunk mi megbecsülni senkit és semmit,a Mol is kiszállt és inkább a szutyok Videotont támogatja,bravó.
- Mihu
- Director del Fútbol
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/mo ... on-2048073
Nekem egy kicsit már elegem van a folyamatos kifogásokból.
"Sajnos a gumi, amit kaptunk, gyári hibás volt, ezt állapították meg a Dunlop mérnökei, és ez nagyon sokat számított"
Igen, nagyon sokat számított. Mert ha nincs a gyári hibás gumi, akkor nem 15. hanem mondjuk 10-11. lett volna. Hát ez aztán az eredmény...Talmácsinak el kellene fogadni, hogy elb.szta az egész pályafutását. Volt alatta egy top motor, top csapatnál volt élő szerződése, de Ő vergődött. Valami olyasmi rémlik, hogy Neki, és a menedzserének az volt a baja, hogy a csapat meg akarta nekik mondani, hogy Talmának mikor kell nyilatkozni, mikor kell ide meg oda menni. És emiatt felbontották a szerződést. Példa nélküli ez a tett. Még ha jól emlékszem, akkor Martinez személyesen próbált egyeztetni velük, hogy ne kelljen elválniuk egymástól. De a gyökér menedzsere akkor is kötötte az ebet a karóhoz. Sajnos Stefano túl nagy befolyással van Talmácsira. Könyörgöm ez a profi motorsport világa. Itt nem az van amit Te akarsz. Itt vannak kötelezettségek, amiknek eleget kell tenni. Rossi is biztos szívesen jár el különféle fogadásokra meg rendezvényekre...de muszáj Neki, mert vannak szponzorációs kötelezettségei. Ha akkor nincs Stefano, és Talma egy kicsit keményebb és azt mondja neki, hogy nem érdekel mit mondasz, én vagyok a versenyző, az én pályafutásom a tét, befogod a szádat, akkor most nem tartana itt...Lehet hogy már világbajnok lenne a 250-ben, és most a MotoGp-ben menne egy jó csapatnál. Ehelyett azt választották, hogy eldobnak mindent, és kialakítanak egy nem túl jó képet magukról, a szakmában. Mert ugyan melyik komoly csapatnál van szükség egy olyan versenyzőre, aki megmondja a főnöknek hogy Ő márpedig nem csinálja azt amit mondanak neki...egyiknél sem...
Hát akkor most szívja a pélót, megérdemli...csak nekem már egy kicsit elegem van abból, hogy minden időmérő és futam után jönnek azzal, hogy a motorral ez volt a baj, a beállításokkal ez, a gumik sajnos nem úgy működtek ahogy gondolták, rossz gumit raktak fel, jobban koptak, gyári hibásak voltak, stb....Ott volt a segge alatt egy top motor, top technika, nem élt vele...egye meg amit főzött...
Nekem egy kicsit már elegem van a folyamatos kifogásokból.
"Sajnos a gumi, amit kaptunk, gyári hibás volt, ezt állapították meg a Dunlop mérnökei, és ez nagyon sokat számított"
Igen, nagyon sokat számított. Mert ha nincs a gyári hibás gumi, akkor nem 15. hanem mondjuk 10-11. lett volna. Hát ez aztán az eredmény...Talmácsinak el kellene fogadni, hogy elb.szta az egész pályafutását. Volt alatta egy top motor, top csapatnál volt élő szerződése, de Ő vergődött. Valami olyasmi rémlik, hogy Neki, és a menedzserének az volt a baja, hogy a csapat meg akarta nekik mondani, hogy Talmának mikor kell nyilatkozni, mikor kell ide meg oda menni. És emiatt felbontották a szerződést. Példa nélküli ez a tett. Még ha jól emlékszem, akkor Martinez személyesen próbált egyeztetni velük, hogy ne kelljen elválniuk egymástól. De a gyökér menedzsere akkor is kötötte az ebet a karóhoz. Sajnos Stefano túl nagy befolyással van Talmácsira. Könyörgöm ez a profi motorsport világa. Itt nem az van amit Te akarsz. Itt vannak kötelezettségek, amiknek eleget kell tenni. Rossi is biztos szívesen jár el különféle fogadásokra meg rendezvényekre...de muszáj Neki, mert vannak szponzorációs kötelezettségei. Ha akkor nincs Stefano, és Talma egy kicsit keményebb és azt mondja neki, hogy nem érdekel mit mondasz, én vagyok a versenyző, az én pályafutásom a tét, befogod a szádat, akkor most nem tartana itt...Lehet hogy már világbajnok lenne a 250-ben, és most a MotoGp-ben menne egy jó csapatnál. Ehelyett azt választották, hogy eldobnak mindent, és kialakítanak egy nem túl jó képet magukról, a szakmában. Mert ugyan melyik komoly csapatnál van szükség egy olyan versenyzőre, aki megmondja a főnöknek hogy Ő márpedig nem csinálja azt amit mondanak neki...egyiknél sem...
Hát akkor most szívja a pélót, megérdemli...csak nekem már egy kicsit elegem van abból, hogy minden időmérő és futam után jönnek azzal, hogy a motorral ez volt a baj, a beállításokkal ez, a gumik sajnos nem úgy működtek ahogy gondolták, rossz gumit raktak fel, jobban koptak, gyári hibásak voltak, stb....Ott volt a segge alatt egy top motor, top technika, nem élt vele...egye meg amit főzött...

S.Agüero írta:Viasat3.ALEXDP írta:Sziasztok!
Most játszik a Kiel a Barcelonával a ffi kézi bl-ben.
Nincs valakinek ötlete hol lehetne nézni?
THX

Azért köszi!:-)
Sziasztok!
THX
THX
- miihii
- KHAL
Te jóisten,mit meccseltek Rossiék Lorenzoval
Óriásit küzdöttek a csapattársak,kőkemény összecsapás volt.Igen meleg pillanatok voltak a végén,de Vale visszaverte a kollegát,így felléphetett a dobogóra.
Stoner
DOVI
ROSSI
Talma pedig 21. lett végül

Óriásit küzdöttek a csapattársak,kőkemény összecsapás volt.Igen meleg pillanatok voltak a végén,de Vale visszaverte a kollegát,így felléphetett a dobogóra.
Stoner
DOVI
ROSSI
Talma pedig 21. lett végül

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Nah, Talma 28., innen szép nyerni. 
Szegény Pedrosát sajnálom, tényleg nagyon szerencsétlen... Talán majd jövőre.
Loebnek lassan összejön a 7., Kimi meg már másodszor törte ma össze...
Sajnos Turán Frigyesék is kiestek.

Szegény Pedrosát sajnálom, tényleg nagyon szerencsétlen... Talán majd jövőre.
Loebnek lassan összejön a 7., Kimi meg már másodszor törte ma össze...
Sajnos Turán Frigyesék is kiestek.
„Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít."
-
- aka Game90
HatalmasP.U.Y.O.L. írta:Ken Block...talán ebbe a topikba illik bele leginkább.

Viasat3-on Veszprém - Hamburg, egyelőre 3-2, Vujin 3/3.
Félidő 15-13, Vujin 8 gólos.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Ken Block...talán ebbe a topikba illik bele leginkább.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Felettébb érdekes dologról ír a nemzeti...
Contador szervezetében tiltott szert találtak a Tour alatt.Egészen kicsi mennyiségről van szó.Valami 400x kevesebb mint amennyiért bünti járna vagy mi.De ez mindenképpen kellemetlen megint.Mind Contadornak mind magának a Tournak.Kíváncsian várom minden esetre a fejleményeket.
A cikk
Contador szervezetében tiltott szert találtak a Tour alatt.Egészen kicsi mennyiségről van szó.Valami 400x kevesebb mint amennyiért bünti járna vagy mi.De ez mindenképpen kellemetlen megint.Mind Contadornak mind magának a Tournak.Kíváncsian várom minden esetre a fejleményeket.
A cikk

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Martin Gould vezetett ellene óriási előnnyel, azért emlékszem,mert akkor írtam,hogy ez a Gould elképesztő,h mit játszik, úgy tolta mint Ronnie szokta, elképesztő lökéseket művelt. Aztán elfáradt,vagy megremegett,és Robertson meg magára talált.kanty írta: Robertson pedig finoman szólva is élete formájában van. Már nem tudom pontosan, h ki ellen, de a VB-n elég nagy hátrányból megforditott egy meccset és azóta verhetetlen.
igaz Gould azóta is jól lök, brutális lökéseket tud,csak hosszú távon gyenge,ezért nem ér el sikereket.
más: Hendry tényleg nagy játékos, volt. Most már jó ideje nem képes kiemelkedőre, de az tény,h Steve Davissel karöltve a Snooker legendái,ahogy Roonie is az,és az lesz.

Szerintem nem fog neki sikerülni, felette is eljárt már az idő. Minden idők legsikeresebb snúker játékosa aki ez mellett egy úriember is.P.U.Y.O.L. írta:
Én kitartok a jó öreg Hendry mellett. Remélem azért még sikerül egy rangos tornát megnyernie...
Nálam is Ronnie a nr.1 Elképesztő fazon és ezt nem csak pozitiv értelemben értem. Ha fejben erőssebb lenne akkor nem 3-szoros világbajnok lenne, hanem minimum 6-7-szeres. Tehetség szempontjából nincs párja.
Robertson pedig finoman szólva is élete formájában van. Már nem tudom pontosan, h ki ellen, de a VB-n elég nagy hátrányból megforditott egy meccset és azóta verhetetlen.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nálam is egyértelmű O'Sulliven a kedvenc. Hatalmas az a csóka.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- albicelesteX
- A Vadász
Na igen!Mégis úgy gondolom inkább a pénz dominál.Jones nagy kedvenc máig!Egyik kedvenc K.O.-m tőle: http://www.youtube.com/watch?v=3HP9Ai9c ... re=relatedkanty írta:Mora még nem olyan idős, de nem is klasszis, mint Shane. Mosley-nál nyilván a pénz is szerepet játszott és egyszerűen nekik ez az életük és nem érzik azt, h már túl vannak a csúcson. Lásd Roy Jones Jr.albicelesteX írta: Nem is igazán értettem mi szükség volt erre,nyilván a pénz.Sajna már ők sem a régiek,eljárt felettük az idő.

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Én kitartok a jó öreg Hendry mellett. Remélem azért még sikerül egy rangos tornát megnyernie...ozsimiki írta:kis Snooker,
a Glasgow-i World Openen Rooney O'Sullivan meglökte 10.hivatalos 147-ét is.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
kis Snooker,
most láttam felvételről, beteg egy ember
(nem hiába a kedvencem) 1piros és 1 fekete után megkérdezte a vezetőbírót,hogy mennyi jár a 147ért
:D:D és utána meglökte
ez kész. tundi kell,hogy 15 piros van az asztalon,és csak akkor lehet maximális breaket lökni,ha a 15piros után mindig feketét rak el az illető. majd utána természetesen a többi színest is ha elfogytak a pirosak.
utolsó fekete előtt kezet fogott az ellenfelével,és a bíró mondta,h fejezze már be azért a breaket
kicsit fura tag,de ezért is imádják sokan.
Gondolom megsértődött,h ezúttal nem díjazzák külön a maximális breaket
Sajnos azonban a döntőben veszített megérdemelten Robertson ellen:
http://www.sportversenyek.hu/sporthirek ... san/47381/
most láttam felvételről, beteg egy ember

utolsó fekete előtt kezet fogott az ellenfelével,és a bíró mondta,h fejezze már be azért a breaket

Gondolom megsértődött,h ezúttal nem díjazzák külön a maximális breaket

Sajnos azonban a döntőben veszített megérdemelten Robertson ellen:
http://www.sportversenyek.hu/sporthirek ... san/47381/

Mora még nem olyan idős, de nem is klasszis, mint Shane. Mosley-nál nyilván a pénz is szerepet játszott és egyszerűen nekik ez az életük és nem érzik azt, h már túl vannak a csúcson. Lásd Roy Jones Jr.albicelesteX írta: Nem is igazán értettem mi szükség volt erre,nyilván a pénz.Sajna már ők sem a régiek,eljárt felettük az idő.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- albicelesteX
- A Vadász
Nem is igazán értettem mi szükség volt erre,nyilván a pénz.Sajna már ők sem a régiek,eljárt felettük az idő.kanty írta:A Mosley-Mora meccs eléggé gyenge volt. Úgy látszik, h Shane felett is eljárt az idő. A döntetlen szerintem igazságos.

Ejha, e elég pöpec volt, ez a futam.
Dani szépen visszajött a második helyre, de sajna a végére elfogyott kicsit a tempo, talán a gumi miatt, vagy nemtom.
Viszont Hayden mekkora előzést tolt te jó isten
Világbajnokhoz méltó teljesítmény volt.
Dani szépen visszajött a második helyre, de sajna a végére elfogyott kicsit a tempo, talán a gumi miatt, vagy nemtom.
Viszont Hayden mekkora előzést tolt te jó isten

Világbajnokhoz méltó teljesítmény volt.