barca tomi írta:Bob_Marley: Légyszives belinkelnéd nekem azt a működő patchet, ami a csapatneveket (és esetleg a késői átigazolásokat) változtatja meg?
http://www.pes-patch.com/2010/09/pesedi ... h-0-1.html
Én ezt szedtem le, de nem biztos, hogy jó, ahogy írtad, meg hát nem is egyszerű a telepítése. De ha másikat nem tudsz belinkelni, akkor nekem ugy is jó, ha ennek elmagyarázod a telepítését.
Előre is köszi.
Hát úgy néz ki előre ittam a medve bőrére ahogy mondani szokták, mert ezen kívül nincs más Patch ami javítja a dolgokat, pedig megjelenés után szinte órákkal már szokott lenni, de én nem találtam de biztos, hogy pár nap és a Pes-Edit Team kiad valami frankó kis dolgot!
Na ennek a telepítése nem bonyolult annyira:lol: bár én nem tettem fel!
A leírás alapján:
1;
A kicsomagolt mappák között van egy olyan, hogy
saves, ennek
tartalmát át kell
másolni a My documents/KONAMI/Pro Evolution
Soccer 2011/save mappába
2;
Át kell
másolni a 2 exe fájlt a játék
főkönyvtárába!Azért van 2, mert van 1.0-s illetve 1.01es verzió a játékból!
3;
Importálni kell a
bin file-kat a dt0c.img, dt02.img, dt04.img dt07.img és dt09.img mappából ezt úgy tudod meg tenni, hogy:
Le kell tölteni egy AFS EXPLORER 3.7-es verziójú programot, majd 1; LÉPÉSBEN a dt02.img fájlt nyisd meg vele 2; LÉPÉSBEN a menű sorban AZ ACTION/IMPORT FOLDER parancsra kell kattintani és kiválasztani a kicsomagolt mappák között a dt02.img mappát 2; LÉPÉSBEN megkérdezi, hogy írjon új adatbázist (valami rebuilde kérdés lesz, látatlanban nem tudom) és ott a YESre kell kattintani és a keletkezett dt02.img fájlt elmenteni valahova (célszerű asztalra, hogy ne keveredjen el)
4; LÉPÉSBEN (nincs sok hátra, nyugi)
Miután felülírta az adatbázist a keletkezett fájlt a játék főkönyvtárába kell átmásolni és felülírni a már létező dt02.img fájlt!
ÉS ÍGY TOVÁBB AZ ÖSSZES TÖBBI FÁJLLAL!!!!!!!
Ha minden megvan elindítod a játékot és imádkozol
Azért írtam, hogy akadnak vele problémák, mert elolvasgattam a komenteket, s mivel nincs Bundesliga a játékban, de ez a Pes Edit patch belerakja, s erre panaszkodtak emberek, hogy nem tökéletes!
Amit leírtam, az az oldalon leírtak fordítása, kicsit ez most tényleg bonyi, de pici türelem kell és megcsinálják a kitserveres változatot, meg mint 10-ben csak egy telepítőt végig futtatsz és nem kell Ibrával bohóckodni elől a Barcában

, hanem lehet Mascheranoval hentelni
Röviden ennyi, de valamit még akartam, de elfeljtettem