torrentkiller írta:
Az olvasófejről meg annyit, hogy ha nem vandálkodsz vele, akkor semmi baja nem lesz. És ha te 2000 veszel olvasófejet a gépedbe akkor meg is érdemled.
Egy cd olvasó hardware vagy egy dvd olvasóra hardware-re gondoltam!De úgy éreztem ez teljesen egyértelmű!Hidd el tudom, hogy kismilliárd patch lesz, én leírtam az első benyomásaimat a játékhoz, ami az original játékra vonatkozik!
Csak engem meg általában bosszant a PCsek lenézése, a konzolosok és a játékfejlesztők részéről is!
Mert azon kívül még nem hallottam ép érvet miért figyelnek sportjátékokban jobban a fejlesztésre, mint hogy PC-re keveset adnak el!Ami mint írtam, rendben van ez ész érv!
De ezen kívül semmilyen más érv nincsen a konzol mellett!
Én amiket elírtam PC-re vonatkoznak, hibák miért kell bebüffögni, hogy Xboxon mi van!
Leírtam, mit gondolok a játékról több mint tíz év Fifázás után, s PCre vonatkozólag!
Én erre próbáltam rávilágítani!Részemről itt vége, mert látom csak a lenézős vagdalkozás megy részedről!
Vagy gyere nyomjunk egy Civilization 5-öt, jah bocs Xboxod van.....
Szerk: értelmetlen egy vita amit nyomunk, s elhiszem nem kötözködni akartál, de nagyon úgy tűnt!
Engem nem tudsz meggyőzni miért jobb a konzol, én meg nem is akarlak meggyőzni, hogy miért jobb a PC!
Jah és nem kell 2 évente 200+ért gépet venni!Általában egy videókari 2-3 évig tökéletes + processzor lehet cserélni, de abból is ha normálisat veszel, akkor jó ideig tökéletes!Én 40ért vettem 1gigás videókarit 2 hónapja legújabb technológiával és hidd el 2 évig tökéletes!!!!!!!!
Bocs nem akartam én se kötekedni!
Jó játékot neked!