Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha hang van és fekete a képernyő akk valszeg vidikártya hibája van vagy szerezz be jobb vidikártyát vagy nézd meg h nem-e melegszik túl,ami valószínűsíthető ha csak túlmelegszik akk hűtőkkel megoldható h hűtsd de lehet h már nemEnrique21 írta:Mikor elkezdődne a meccs,akkor sötét lesz a kép,és csak hang van..
Dobjam a kukába a gémet mert [auto_cenzúra] a gépem,vagy meg lehet buherálni valahogy?
SJW6-UZ3Y-4ND6-84NB-ARLDbarca6 írta:Valaki dobjon egy telepítési kódot a F11-hez lécciNem találok sehol
SJW6-UZ3Y-4ND6-84NB-ARLDbarca6 írta:Valaki dobjon egy telepítési kódot a F11-hez lécciNem találok sehol
mikor elinditod a játékot ott van 3választási lehetőséged 1:játék 2: Játékbeállitások katt a játék beállitásokra és ott a billentyűzet beállitása fülre! és ott tudodEnrique21 írta:Sziasztok!
Lehet,hogy volt már a kérdés,de hogyan tudom a billentyűt átállítani?
Mert ez így nagyon gáz..
Ahova felraktad normálon: Program files->EA sports->FIFA 11->Games->fifasetup->fifaconfig.exe(alkalmazás) A billentyűket pedig még nem tapasztaltam ki h melyik mit csinál mert vagy 1 órája szedtem le és raktam felEnrique21 írta:Sziasztok!
Lehet,hogy volt már a kérdés,de hogyan tudom a billentyűt átállítani?
Mert ez így nagyon gáz..
Azt át tudod állitani a saját fifa 11 aréna szerkesztése és ott be tudod állitani h kivel vidd kapura a labdát az arénába meg hogy mien háttér legyen! Én még az angolba átálitottam Messire az arénát meg a azsiai stilusba sztem nagyon jó!Próbáld ki !messideco írta: *Csak engem idegesít, hogy a menüben, amikor nem csinálok semmit, mindig Kaka jön elé, hogy vigyem kapura a labdát?
jelentem kijavították.Xanthor írta:1-2 hét talán és jön a PES 2011 is, ha nem javítják ki a számomra felettébb idegesítő "szinte nem lehet 11-est kapni (ez vonatkozik a gépre is) hibát elképzelhető, hogy átpártolok a FIFA-ra.
nyugi , pes 2011be még sokkal nehezebb a passzolás amúgy..socio66 írta:pc-re írtam ezt,konzolon nyilván jobb.