Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És abban biztos vagy hogy érintetlen a zene? Nem volt valami Didzsé akárki féle mix?albicelesteX írta:Egyik sem az!V.V. nagy volt!Nem Váradi nem umbala,hanem Ulala!És ez ilyen tuc tuc zene amire én gondolok!
Talán:albicelesteX írta:Üdv!Mára is hoztam egy feladványt!A rádióban hallottam ma egy számot,ilyen discos számokat nyomattak és hallottam már ezt a számot buliba,nem tudom mennyire friss sztem idei lehet,de lehet nem a lényeg,hogy ilyen lájtos disco zene és a refrén UH-lá-lá-láááá!![]()
Tudom nem sok info,de hátha valaki fel véli ismerni!
http://www.youtube.com/watch?v=-4EnO8Cs ... re=relatedalbicelesteX írta:Üdv!Mára is hoztam egy feladványt!A rádióban hallottam ma egy számot,ilyen discos számokat nyomattak és hallottam már ezt a számot buliba,nem tudom mennyire friss sztem idei lehet,de lehet nem a lényeg,hogy ilyen lájtos disco zene és a refrén UH-lá-lá-láááá!![]()
Tudom nem sok info,de hátha valaki fel véli ismerni!
Mindenki ismeri az eredetit, többször beraktam már én is ide, az egyik kedvencem, és eddig ez a legjobb feldolgozás amit hallottam.messideco írta:A hétvégén linkeltem az eredeti változatát a számnak: Cranberries-Zombie. Nagyon jó szám, szerintem jobb, mint a tiéd
Az mondjuk igaz, hogy úgy adta elő, mint aki szrik az egészbe, de még így is 6 emelettel jobb volt pl. a kis mezei négerlánynál vagy a targoncásnál.(bár őt bírom, de inkább a városi cirkuszba való, mint ide)Perrero írta:jogos.. az, meg h Őt kiejtik...
Hans Zimmer számokat keress youtubon... Ezt is ő szerezte. Még nagyjából hasonló stílusúakat találsz, ha "Immediate Music" és "E.S.Posthumus" számokat keresel. Remélem tudtam segíteni...LM10 írta:http://www.youtube.com/watch?v=yAtLesIvDGE
Srácok ugyan ilyen zene kellene nekem. Ilyen meghitt legyen, és a tempó is ilyesmi. Aki tud pls linkeljen.
A 10 éves kislány helyett bőven befért volna. Nem értem, hogy miért kell ilyen fiatalon jelentkezni, bőven ráérnének 15-16 évesen is. Előző szériában is volt egy fiatal kislány, tőle is elvoltak ájulva, most meg nem is lehet róla hallani.Perrero írta:jogos.. az, meg h Őt kiejtik...
Ezzel egyetértek teljes mértékben ezúttal, mindkettővel. Ez az Andi pl nagyon különleges hanggal rendelkezik, simán felismerném bármikor, de pl a továbbjutók közül jó pár olyan van, amelyiknek ha mondanád a nevét, egyáltalán nem ugrana be a hangja...Perrero írta:jogos.. az, meg h Őt kiejtik...Charlie írta:Nekem meg az a véleményem ezekről a magyar tehetségkutatókról, hogy itt magyar tehetségeket keresünk, szóval nem értem mit keresnek itt kubai meg angol meg mittomén milyen nemzetiségűek. Sok párbaj igazságtalan volt, szavazni se kellett volna, mert előre megmondtam, hogy ez meg az jut tovább, mert ez tetszik a nőknek ez meg olyan kis cukimukipuki izééé... Kis 10éves dzsipszit meg futatni kell, mert olyan tündéri meg olyan aranyosak a térdei homo Friderikusz szerint. Furcsa ez számomra.
C.