Chino írta:Nekem pont ellenkező a véleményem. Nagyon jó megoldásai vannak, a bal oldalon legutóbb kiválóan tolta, ráadásul a távoli lövései sem akármilyenek. Az se egy elhanyagolható szempont, hogy mindkét oldalon bevethető, akár kp-n is. Egy iylen univerzális játékos kellett már.
Én az ő leigazolásánál azt láttam, hogy valami kell, de egy lényegében bal hátvédet vettünk, ahol már volt 3 másik játékos. Amúgy nem játszik rosszul, de nekem nincs semmi extra a játékában. Nem olyan gyors a passzoknál, túl jól ad be (

) és valahogy kicsit idegennek érzem. Persze most érkezett, ezért ez akár még érthető is lehetne, de az azért érződik, ha valaki passzol a stílusba, lásd Maxwell, Alves, Villa, Mascerano. Szóval univerzális, de sehol sem kiemelkedő. Inkább vennék két másikat összesen kétszer ennyiért, hogy legyen két konkrét posztra érkező, akik legalább azon a poszton kiemelkedőt tudnak nyújtani. Ha már ez a tulajdonsága megvan egy játékosnak, akkor érzem azt, hogy extrába jó, ha univerzális is.