Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én avast 5-öst használok, nekem bejött. Amúgy mindenki másra esküszik. Szerintem próbáld meg az avastot.Kluivertinho írta:Hali! Windows 7hez milyen vírusirtót ajánlotok? Könnyen beszerezhető, ingyenes és hatásos kéne. Előre is köszönöm!
Lehet hülyeséget írok, de ilyen cuccok szerintem tonnaszám vannak piacokokn, vásárokon.albicelesteX írta:Üdv!Kellene egy kis segítség!Keresek olyan helyet ahol lehet vásárolni ilyen bizsu dolgokat,konkrétan két dolgot keresek:fakereszt bőr szíjon illetve a neten találtam egy olyat,hogy angyalszárny mellette egy kis kereszt és ez szintén bőr szíjon van.Most akárhogy írom be googleba sehogy nem találom meg azt az oldalt,hogy megrendelhessem...Ez az utóbbi fémből van.
Elvileg ha van olyan szolgáltatás náluk, hogy internetes bank, akkor ott belépve látod a számládat, az egyenleget és a tranzakciókat is. De tényleg csak elvileg. Ha ez mükszik, akkor nem kell kártya.Ronaldinho&Barca írta:Általában neten hozzá lehet férni, lehet utalni meg sokféle funkciót el lehet érni még. De ezt a szolgáltatást általában a bankban kell igényelni.Bányász írta:Valaki aki jártas a banki ügyekben tudna nekem segíteni?
A Deutche Banknál van egy bankszámlám,viszont a számlaszámhoz nincs bakkártyám.Az lenne a kérdésem,h van e valamilyen mód,hogy hozzáférjek ehhez a számlához kártya nélkül itthonról?Az a sejtésem,h nincsen de hátha valaki okosabb nálam...
Google-al egy olyat találtam ha bekapcsolod az automatikus frissítést, akkor az op. rendszer leszedi+frissíti. De ha nem akkor meg ird be hogy SP3 letöltés. Biztos van ami segít.FCBMessi19 írta:Windows Sp2-est lehet frissíteni netről vagy valahonnan Sp3-asra,vagy csak ha újratelepítem az egészet?
lehet frissíteniFCBMessi19 írta:Windows Sp2-est lehet frissíteni netről vagy valahonnan Sp3-asra,vagy csak ha újratelepítem az egészet?
Általában neten hozzá lehet férni, lehet utalni meg sokféle funkciót el lehet érni még. De ezt a szolgáltatást általában a bankban kell igényelni.Bányász írta:Valaki aki jártas a banki ügyekben tudna nekem segíteni?
A Deutche Banknál van egy bankszámlám,viszont a számlaszámhoz nincs bakkártyám.Az lenne a kérdésem,h van e valamilyen mód,hogy hozzáférjek ehhez a számlához kártya nélkül itthonról?Az a sejtésem,h nincsen de hátha valaki okosabb nálam...
http://www.sulinet.hu/tart/fcikk/Kgc/0/14938/1messideco írta:Ööö, lenne egy elég idétlen kérdésem. A rendőrséghez kellene egy kérést írjunk, csak sehogyan sem jut eszembe, milyen formai követelményei vannak...Ha valaki tudja, írja le plíz
FAT fájlrendszerű a merevlemez, ami nem kezel 4 gigánál nagyobb fájlokatRonaldinho&Barca írta:Olyankor mi a gond, hogy ha pendrive-ra vagy külső merevlemezre akarok felmásolni jelen esetben egy iso fájt és a következőt írja ki? xy fáj túl nagy méretű a cél fájlrendszeréhez.. ? 5,62 giga az iso, a külső merevlemezen meg van 460 giga hely..
Mi lehet a gond vele?
Próbáltad már újra telepíteni az egész gépet?Barcaádám írta:Sziasztok!
rossz volt a gépem 1 hétig, ki lett cserélve az alaplap és jó.
viszont ahogy ma bekapcsoltam betölt az asztal becsíkosodik a képernyő, hibaüzenet,újraindul...
de csökkentett módban jó...
mit tegyek?(légyszi ne azt írd hogy rakd fel a windows-t köszi)