Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha nekem írtad,akkor én 1 szót nem ejtettem a formáról. A beadásairól beszéltem...Sztem Dani Alves mostanában nagyon jó formában van, nem értem azt, aki ellenkezőleg gondolja. Confused
Sztem Dani Alves mostanában nagyon jó formában van, nem értem azt, aki ellenkezőleg gondolja.Sanama írta:Akkor miért ad be folyton? Vagyis próbál meg beadni?Rivaldo11 írta:Engem nem tud izgatni, hogy a beadásai fele a lelátón köt ki ( amúgy is...ki nem szrja le a beadásokat??? Mintha az lenne a döntő faktor a játékunkban...röhej.). Még így is messze Ő adja a legtöbb gólpasszt a szélsőhátvédek közül, így a leghatékonyabbnak is tekinthető.. Az pedig, ahogyan állandó sakkban tartja az ellenfelek bal oldalát, gyakorlatilag aranyat ér. Mikaos véleményével értek egyet, Pep talán legjobb igazolása volt Dani.
Sajnos azt kell értékelni,amit mutat. És ebben eddig 0. Abban igazad van,hogy még így is aktív.
De ha nem megy nem kell erőltetni,és menne tovább a játék...
Nem is kicsi góljával...Lionel85 írta:Alvés góljával vezet Brazília Irán ellen.
Akkor miért ad be folyton? Vagyis próbál meg beadni?Rivaldo11 írta:Engem nem tud izgatni, hogy a beadásai fele a lelátón köt ki ( amúgy is...ki nem szrja le a beadásokat??? Mintha az lenne a döntő faktor a játékunkban...röhej.). Még így is messze Ő adja a legtöbb gólpasszt a szélsőhátvédek közül, így a leghatékonyabbnak is tekinthető.. Az pedig, ahogyan állandó sakkban tartja az ellenfelek bal oldalát, gyakorlatilag aranyat ér. Mikaos véleményével értek egyet, Pep talán legjobb igazolása volt Dani.
A Barcánál egy jó ideje már nem a beadás a lényeg.haze71 írta:Nekem már az az érzésem, hogy direkt hagyják szabadon fel-le rohangálni, mert úgyis elhal a beadásaival a támadás...Mikaos írta: Nos, a beadásai? - egy jó ideje már rosszak, ez tény.
Viszont a jobb szélt (és ezáltal az ellenfél bal oldalát) teljesen uralja, és azon az oldalon szinte csak ő létezik![]()
Nekem már az az érzésem, hogy direkt hagyják szabadon fel-le rohangálni, mert úgyis elhal a beadásaival a támadás...Mikaos írta: Nos, a beadásai? - egy jó ideje már rosszak, ez tény.
Viszont a jobb szélt (és ezáltal az ellenfél bal oldalát) teljesen uralja, és azon az oldalon szinte csak ő létezik![]()
Lendület az van, csak ész nincs hozzá...Mikaos írta: Alves a lehető legjobb szélsőhátvéd a Barcába, és Pep egyik legjobb igazolása volt, óriásit lendített a támadójátékunkon.
Hát igen, az nekem kimaradtAndris írta:Felteszem a nap képe a ludas.Mihu írta:Honnan vetted hogy abban focizik?Laci7 írta:Mióta focizik Dani, Adidas cipőben?![]()
Felteszem a nap képe a ludas.Mihu írta:Honnan vetted hogy abban focizik?Laci7 írta:Mióta focizik Dani, Adidas cipőben?![]()
Ha jól emlékszem szeptember 5.én vette 15:00 óra körül Barcelonába azt a cipőt, amiben tegnap játszott.Laci7 írta:Mióta focizik Dani, Adidas cipőben?![]()