LG írta:A Chelsea kiesése meglepett. Tudom, h nem egy nagy dolog ez a ligakupa, de sztem a Chelsea egy olyan szintű csapat, amely mindegyik sorozatban jól akar szerepelni. Eddig a bajnokságban nagyon komoly, ahogy bekezdtek, és elég sok gólt is lőnek, sok helyzetet dolgoznak ki. A Chelsea Mourinhoval egy stabil, defenzív, eredményes csapat volt, Grant is ezt a vonalat vitte tovább. Scolari próbált velük támadó futballt játszani, de első pár jó meccs után nagyon nagyott bukott velük. Hiddink visszatért a defenziv játékhoz, és neki is bejött. Aztán jött. Ancelotti már tavaly is nyíltabb játékot játszatott a Chelsea-vel, ennek eredményeképpen sok nagyarányú győzelmet arattak, olykor elég szép játékkal, de voltak váratlan bukások is, szóval nem volt annyira stabil a csapat. Én akkor azt mondtam, h ez nem vezet sok jóra, és a BL-ban ki is estek az Inter ellen. De a bajnokságot megnyerték, szóval mondhatjuk, h bejött az olasz taktikája. És idén is eddig nagyon erősnek tűnik a Chelsea...
Így meg ismét olyannak tűnik a Chelsea, mint tavaly. A kicsik ellen félelmetes, szó szerint a földbe döngölik őket, de komoly meccsen nem érzem, hogy tényleg ennyire erősek lennének. Csak kikaptak megint a Citytől. Persze erősek, de a BL-ben egyre kevésébé tartanék tőlük. Persze az eddigi évekhez képest, mert ha választani kell, még mindig pl. egy Lyon-t mondanék.