Előbb véletlen Forma-1 topikba írtam, ott leszedték a fejem, úgyhogy átraktam ide!
Üdv! Én már Xbox360-on tolom a magyar FIFA11-et. Mivel ugyanaz lesz a játék PC-n is, mint boxon, ezért megosztok veletek pár tapasztalatot, észrevételt.
Karrier módban először a klubbal kell megegyezni átigazolás előtt, majd ha ők rábólintanak, azután lehet ajánlatot tenni a játékosnak. Jók a hírek benne, főleg, hogy tavalyi csapatképekkel is felturbózták a manager módot.
Ja és ott vannak a csapatban a kölcsönadott játékosok, akiket bármikor vissza lehet hívni a kölcsönjátékból egy kis különbözeti összeg (vagy nem tudom milyen összeg) ellenében.
Ami nem tetszik, hogy pl a Barcával vagyok és a Barca B-ből is pénzért kell igazolnom. Igazán megcsinálhatták volna, hogy 'ingyé' fel lehessen hozni játékosokat a nagy csapatokhoz.
Első szezonomat tolom Barcával, eddig két igazolásom volt:
Vermaelen Arsenalból és Fernando Torres Liverpoolból.
Továbbá Cácerest visszahoztam Sevillából.
Nagyon király játék lett, a játékmenet és az egész szvsz. sokkal jobban tetszik, mint a FIFA10.
PC-seknek mondom, hogy nagyon megéri megvárni a magyar játékot, mert igen jó a játék így!
Bár azt bánom, hogy a magyar fifában nem választható az angol kommentátor, mert amit hajdú b és faragó ricsi levág az azért egy idő után elég idegesítő számomra!
Barcás észrevételeim: Iniestát nagyon jól megcsinálták benne, sokkal jobban hasonlít jelenlegi mivoltához, mind grafikailag, mind irányításilag.
Busquets papa is király lett, márt gólt is lőttem vele.
Ui: A gólörömök eszméletlenek lettek, de még be kell tanulnom melyikkel mit csinálok.
Szvsz. nálam: 9/10 - Csak azért 9, hogy jövőre még jobb legyen!
Egyébként szerintem ami fent lesz PC-s verzió elsőként, abban szerintem már benne lesz a teljes magyar nyelv kommentárral és felirattal együtt, mert xbox36-on is így volt, csak párat kattintgatni kell és ott lesz az a magyar nyelv köztük...
PC-s demóban is úgy volt ha jól emlékszem, igaz ott csak a menü volt magyar, de az xbox36-as demóban is csak az volt magyar, tehát szerintem ugyanúgy lesz a teljes játéknál is!