Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én a demót PC-n és Xbox360-on is kipróbáltam és teljesen ugyanaz volt benne minden.fcbarcelona10 írta:Nem tudom én ugy hallottam hogy a Pc-sek a 10-nek az átíratát kapják! és csak a konzolosoknak újult meg a Karrier Mód! Vagy legalábbis én így hallottam.
Nem tudom én ugy hallottam hogy a Pc-sek a 10-nek az átíratát kapják! és csak a konzolosoknak újult meg a Karrier Mód! Vagy legalábbis én így hallottam.barca_bome írta:Előbb véletlen Forma-1 topikba írtam, ott leszedték a fejem, úgyhogy átraktam ide!![]()
Üdv! Én már Xbox360-on tolom a magyar FIFA11-et. Mivel ugyanaz lesz a játék PC-n is, mint boxon, ezért megosztok veletek pár tapasztalatot, észrevételt.
Karrier módban először a klubbal kell megegyezni átigazolás előtt, majd ha ők rábólintanak, azután lehet ajánlatot tenni a játékosnak. Jók a hírek benne, főleg, hogy tavalyi csapatképekkel is felturbózták a manager módot.
Ja és ott vannak a csapatban a kölcsönadott játékosok, akiket bármikor vissza lehet hívni a kölcsönjátékból egy kis különbözeti összeg (vagy nem tudom milyen összeg) ellenében.
Ami nem tetszik, hogy pl a Barcával vagyok és a Barca B-ből is pénzért kell igazolnom. Igazán megcsinálhatták volna, hogy 'ingyé' fel lehessen hozni játékosokat a nagy csapatokhoz.
Első szezonomat tolom Barcával, eddig két igazolásom volt:
Vermaelen Arsenalból és Fernando Torres Liverpoolból.
Továbbá Cácerest visszahoztam Sevillából.
Nagyon király játék lett, a játékmenet és az egész szvsz. sokkal jobban tetszik, mint a FIFA10.
PC-seknek mondom, hogy nagyon megéri megvárni a magyar játékot, mert igen jó a játék így!![]()
Bár azt bánom, hogy a magyar fifában nem választható az angol kommentátor, mert amit hajdú b és faragó ricsi levág az azért egy idő után elég idegesítő számomra!
Barcás észrevételeim: Iniestát nagyon jól megcsinálták benne, sokkal jobban hasonlít jelenlegi mivoltához, mind grafikailag, mind irányításilag.
Busquets papa is király lett, márt gólt is lőttem vele.
Ui: A gólörömök eszméletlenek lettek, de még be kell tanulnom melyikkel mit csinálok.![]()
Szvsz. nálam: 9/10 - Csak azért 9, hogy jövőre még jobb legyen!
Egyébként szerintem ami fent lesz PC-s verzió elsőként, abban szerintem már benne lesz a teljes magyar nyelv kommentárral és felirattal együtt, mert xbox36-on is így volt, csak párat kattintgatni kell és ott lesz az a magyar nyelv köztük...
PC-s demóban is úgy volt ha jól emlékszem, igaz ott csak a menü volt magyar, de az xbox36-as demóban is csak az volt magyar, tehát szerintem ugyanúgy lesz a teljes játéknál is!
Nincs. Vagy ha van akkor nagyon eldugták.L.Messi 10 írta:A FIFA10-ben az iroda opcióba volt. a 11-ben nincs olyasmi?davi10 írta:Sziasztok!
A fifa 11 menedzser módját tolom, és érdekelne, hogy van-e benne játékosmegfigyelő és személyzet fejlesztés, mert én eddig nem találtam...
A FIFA10-ben az iroda opcióba volt. a 11-ben nincs olyasmi?davi10 írta:Sziasztok!
A fifa 11 menedzser módját tolom, és érdekelne, hogy van-e benne játékosmegfigyelő és személyzet fejlesztés, mert én eddig nem találtam...
Gondolom akinek elöbb megjött az NFS magyarul, kiszedte a magyar nyelvet, és feltöltötte...sjd írta:Sztem lesz hozzá magyar patch, én az egyik Need for Speeddel voltam így, leszedtem az amcsit még a magyar megjelenés előtt, aztán két nap múlva egy néhány MB-os fájllal magyarrá varázsoltamFernando írta: Európa: okt. 1., itt is 1-2 nap, érdemes várni a magyarra, mert érdekesebbé tették a karrier módot, jó lenne nem elveszni benne.
Sztem lesz hozzá magyar patch, én az egyik Need for Speeddel voltam így, leszedtem az amcsit még a magyar megjelenés előtt, aztán két nap múlva egy néhány MB-os fájllal magyarrá varázsoltamFernando írta: Európa: okt. 1., itt is 1-2 nap, érdemes várni a magyarra, mert érdekesebbé tették a karrier módot, jó lenne nem elveszni benne.
Ha jól emlékszem tavaly keddi napon jött ki, hétfőn már nyomtam vele. Ha valaki elővétellel megveszi 1 nappal elöbb kapja meg, és ha rászánja magát fel is töltiFernando írta:Amerikai, Kanada: szept. 28, valszeg 1-2 nappal előtte föntlesz
Európa: okt. 1., itt is 1-2 nap, érdemes várni a magyarra, mert érdekesebbé tették a karrier módot, jó lenne nem elveszni benne.
A PS3 és az XBOX360 verzió is hivatalosan október 1.-jén jelenik meg. Ehhez képest az XBOX verzió már fent volt péntek éjfél körül,PS3 meg ma.messideco írta:Szerintem még nem lesz megjelenve ma vagy holnap. Elseje az péntek, így szvsz. lehetetlen, hogy korábban felkerüljön. Max csütörtökön...
Hivatalosan október 1.,nem hivatalosan nem tudom. Kedvenc torrent oldalunkon meg megjelent már PS3-ra is.Victor_Valdes írta:Mikor lesz PC-re teljes verzió?
Hosszú idő után az első FIFA amit várok...
csak az elsőMessithebest írta:
csak a legelsővel csináljam vagy mindegyikkel?
csak a legelsővel csináljam vagy mindegyikkel?Victor_Valdes írta:elvileg ha legelső csomagolt fájlba belelépsz, és azt átmásolod egy másik mappába, akkor az egészet át fogja.Messithebest írta:Üdv! meggyűlt a bajom a fifa11 xbox verzió kicsomagolásával. ilyen 001 meg 002 fájlok vannak sorba,egészen 069ig.betallóztam mindet winrarra,de nem engedi 1xerre kicsomagolni,majd winrarból nagy nehezen sikerült és most egyesével csomagolja és azt írja hogy 8 óra van még hátra. Nem tudom hogy miért.....másnak is volt/van ilyen gondja?És ha igen hogy oldotta meg?
Ha mégsem, akkor össze kell illeszteni őket, de elvileg mennie kell.
Bocs ha szaar a fogalmazás. Alig élek.
elvileg ha legelső csomagolt fájlba belelépsz, és azt átmásolod egy másik mappába, akkor az egészet át fogja.Messithebest írta:Üdv! meggyűlt a bajom a fifa11 xbox verzió kicsomagolásával. ilyen 001 meg 002 fájlok vannak sorba,egészen 069ig.betallóztam mindet winrarra,de nem engedi 1xerre kicsomagolni,majd winrarból nagy nehezen sikerült és most egyesével csomagolja és azt írja hogy 8 óra van még hátra. Nem tudom hogy miért.....másnak is volt/van ilyen gondja?És ha igen hogy oldotta meg?
Nem, nem ezt írják alább 1000-en.gericule írta:Xboxra letölhető már a teljes játék?