Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én az ő leigazolásánál azt láttam, hogy valami kell, de egy lényegében bal hátvédet vettünk, ahol már volt 3 másik játékos. Amúgy nem játszik rosszul, de nekem nincs semmi extra a játékában. Nem olyan gyors a passzoknál, túl jól ad be (Chino írta:Nekem pont ellenkező a véleményem. Nagyon jó megoldásai vannak, a bal oldalon legutóbb kiválóan tolta, ráadásul a távoli lövései sem akármilyenek. Az se egy elhanyagolható szempont, hogy mindkét oldalon bevethető, akár kp-n is. Egy iylen univerzális játékos kellett már.
Pedig egy gólpasszt kiosztott azért, meg volt egy egész jó lövése is. Többre nem emlékszem hirtelen, de azér a többiek közül sokan ennyit se mondhatnak el magukról.Charlie írta:Játszott a Kazán ellen? Most látom, hogy végig. Végignéztem a meccset pedig, igaz hang nélkül, mivel nem volt kedvem oroszul hallgatni. Közbe a TV-n néztem a MU meccset. Nem tűnt fel, hogy a pályán van.
C.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Adriano_Correia_Clarogamma10 írta:Nem tudja valaki, hogy milyen nevelés? az EL CLÁSSICO-egyébként szerintem se fog szerepelni. Max 10-15percet.
Igazad van, de én úgy gondolom, hogy csereként lehetne berakni, esetleg. Amúgy nálam is Abi a kezdő.Lionel85 írta:Hiába a jó teljesítmény, nem hiszem, hogy pont egy El Clásicón teszi be Pep. Még érezni a meccshiányt nála. Ha állandósítani tudja azt a formáját, amit mutatott a Panathinaikosz ellen, akkor lehet betenni a nagyobb meccsekre is. Véleményem szerint Abidal a sanszos.
Nem butaság. CR, és Di María, vmint Pedro León sem egy lassú játékos, erősségük hogy iszonyat gyorsak, Adriano a leggyorsabb hátvédünk, talán belehetne próbálni.puyiii06 írta:Rég volt már ilyen jó balhátvédünk!
Szerintem a Clasicón is legyen kezdő
Én úgy tudtam balközéppályás is egyben.szbalint88 írta:alapvetően balhátvéd, mint ahogy azt le is nyilatkozta.Fernando írta:Érthetetlen módon? Szerintem nyomós ok, hogy alaphelyén egy Dani Alves játszik.
alapvetően balhátvéd, mint ahogy azt le is nyilatkozta.Fernando írta:Érthetetlen módon? Szerintem nyomós ok, hogy alaphelyén egy Dani Alves játszik.
Ebben a mai produkciójában benne van Pep is azért rendesen... Az előszezonban látszódott rajta, hogy jó formában, lendületben van, aztán mostanában számomra kicsit érthetetlen módon teljesen hanyagolta. Most meg beteszi a Bilbao ellen idegenbe kezdőnek...hát láthattuk hogy ez a pár hét pihenő nem tett neki jót.P.U.Y.O.L. írta:Igen szerintem is, de valahogy elbizonytalanodott és az 1-1ek se jöttek össze...Fernando írta:Ez most picit gyengébb volt, de lesz és volt is jobb már/még. Nem volt vészesen rossz. Védekezésben jó volt, az előrejáték nem nagyon ment.
Egyébként érdekes, hogy Adriano kapta a labdát és indult vele, míg Maxwell előbb futott föl, majd utána kapta és rendszerint visszapasszolta, szerintem ez tudatos volt Guardiola részéről.
Sajnáltam, hogy nem sikerült neki, de lesz még jobb is!!!
Igen szerintem is, de valahogy elbizonytalanodott és az 1-1ek se jöttek össze...Fernando írta:Ez most picit gyengébb volt, de lesz és volt is jobb már/még. Nem volt vészesen rossz. Védekezésben jó volt, az előrejáték nem nagyon ment.
Egyébként érdekes, hogy Adriano kapta a labdát és indult vele, míg Maxwell előbb futott föl, majd utána kapta és rendszerint visszapasszolta, szerintem ez tudatos volt Guardiola részéről.
Figyelj, Guardiola ha vkit leigazol, az közel sem biztos, h játszani is fog. Lehet vele is az terve, h jövőre megy kölcsönbe...FCBarca88 írta:Az rendben, hogy a szezon elején járunk, de néha jó lenne a pályán is látni..főleg, hogy egy több poszton is bevethető játékosról van szó.