Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
asszonyt nem sikerült még megfertőzni, 4 éves gyerek meg már inkább aludjon este 9-10korAndris írta:Én simán kimennék, bár kivinném a családot is ha már ottvannak. Persze csak ha belefér a keretbe.Egy 90000es stadion meccshangulatban bárkinek hatalmas élmény.
Egyébként holnap hajnalban megy a gépem, amennyiben a nyavalyás spanyol reptéri munkások nem sztrájkolnak tovább.
Én CIB-es mastercarddal vásároltam.Reyes írta:A neten a servicaixa.com milyen magyar (vagy nem spanyol) kibocsátású kártyát fogad el jegyvásárláskor?
Nézd ha engedett vele vásárolni akkor muszáj működnie. Megnéztem a rendszerükben is a kártyaszámommal és él a foglalás. Szerintem ha nem működnének akkor nem engedtek volna venni, mint a hivatalos oldalon.Andris írta:Nem vagyok meggyőződve róla h a caixa automaták működnek külföldi kártyákkal. Biztosak az infoid? Csak azért kérdem nehogy zátonyra fuss vele véletlen.
Ja, tényleg. Ha Messit akarja látni, akkor mindjárt másL.Messi 10 írta:Szerintem azért kérdezte mert úgy szeretne Barca meccsre menni, hogy Messit is lássa. És igy mindjárt más a lány fekvéseBree írta:ez nem volt egy kicsit off?messiacsaszar írta:Szasztok!
Megtudnátok mondani, hogy messi játszhat-e már hétvégén, vagy ha nem akkor mikor! Előre is köszi!
Szerencsére, mert arra megyek ki.Gali írta:Nem, jelen állás szerint legközelebb október 3-án a Mallorca elleni mérkőzésen játszhat (már ami a hazai mecsseket illeti).messiacsaszar írta:Szasztok!
Megtudnátok mondani, hogy messi játszhat-e már hétvégén, vagy ha nem akkor mikor! Előre is köszi!
Szerintem azért kérdezte mert úgy szeretne Barca meccsre menni, hogy Messit is lássa. És igy mindjárt más a lány fekvéseBree írta:ez nem volt egy kicsit off?messiacsaszar írta:Szasztok!
ez nem volt egy kicsit off?messiacsaszar írta:Szasztok!
Nem, jelen állás szerint legközelebb október 3-án a Mallorca elleni mérkőzésen játszhat (már ami a hazai mecsseket illeti).messiacsaszar írta:Szasztok!
Én a "Mes que un club" C betűjében ültem, onnan jobban látni, mint a TVben, viszont ugyanakkor belátni az egész pályátBree írta: Plusz még egy kérdés: mi éri meg jobban, az első sorba venni jegyet, ami jóval drágább, de jól látni, vagy hátulra, ahol kukker kell az élvezetes meccshez? Mert a pl koncerteken szerzett tapasztalataim szerint inkább veszem a drágább jegyet, csak közelről láthassam az embereket.
Hát nekem pont az a lényeg, hogy lássam az embereketRonal.10 írta:Tavaly 5. sorba ültünk.. Messi, Alves, Ibra, Tevez..bla bla.. ott szaladgált elöttünk... de meccsböl nem láttam sokmindent:D:D
Bree írta:
Plusz még egy kérdés: mi éri meg jobban, az első sorba venni jegyet, ami jóval drágább, de jól látni, vagy hátulra, ahol kukker kell az élvezetes meccshez? Mert a pl koncerteken szerzett tapasztalataim szerint inkább veszem a drágább jegyet, csak közelről láthassam az embereket.
Az vagyoksjd írta:Csak ha 14-17 éves lány vagyBree írta: Hacsak valaki nem vállal föl egy tinit a nyakába![]()
Amúgy nyugi, én is apámmal vtam (bár ez inkább financiális megfontolásból történt)
Csak ha 14-17 éves lány vagyBree írta: Hacsak valaki nem vállal föl egy tinit a nyakába
Sztem wizz-zel elég olcsó a repjegy, főleg ha előre lefoglalod, szóval nem hiszem h ott lenne 50kAndris írta:
repülőjegyek foglalás időpontjától, légitársaságtól, szerencsétől, időszaktól függően lehetnek oda vissza 20ezer, vagy 50 ezer is. és a kettő közt bármi.
szállásnál is szerezhetsz biztosan 20 meg 80 euróért is éjszakánként, bár itt tudnak esetleg segíteni a többiek, h ki hol volt mennyibe került.
Meghát a költőpénzed te osztod be, kajára, mezt nyilván veszel egyet ha már kint vagy, megnézel ezt-azt esetleg, belépők. ilyesmi.
tehát eléggé lehetetlen megmondani, nemtom ki lehet hozni 100ezer forintos különbségeket is, biztos vagyok benne.