csababarca írta:-BlancoMark- írta:Srácok, egy kicsit nem érzitek nevetségesnek, hogy négy tétmeccs után látványos játékot vártok?
Én azt mondom, hogy először legyen egy szilárd biztos alap, amire a későbbiekben lehet építeni.
Persze a fociről mindenkinek lehet véleménye, csak...
Aki nem szereti kimondottan Mourinhot,de a realt,mint klubbot imádja,az tisztában van vele,hogy amíg Mou az edző,addig itt a védekezés lesz a fő. inkább nyer 1-0ra,minden kockázat nélkül,mint kockáztatva 4-1re. Ő ilyen,ehhez ért. Lesznek bővebb győzelmek,sokgólosak,nem ezt vitatom. Csak hülyeség látványos foci játszatását várni a portugáltól,mert ahhoz nem ért.
ha megengeded nem közvetlenül a hsz-re reagálnék. én a klubot szeretem,de a játékosok felfogását nem. mouval nincs bajom. a védekező stílust is lenyelném,tudván h cr,

,benzema,kaka színezni tudja a játékot. amit nem tudok megemészteni az a klub körüli légkör. megfojtja a játékosokat és "lúzerek" lesznek. cr mentalitása tetszett az előző idényben,de az idei önző stílus nem jön be. a csatárok elfelejtettek focizni,az egész csapat önzőzik. nem tetszik az a hatás,amit a játékosokra gyakorol a közeg. amíg ez nem változik,addig nem lesz itt 2 CSAPATos liga,marad 1. madridban jelenleg 11 játékos szaladgál,míg nálatok 11 focizik. ezt lehet realos szemüveggel nézni és akkor mondom azt,amit általában(idő kell,stb),ez az optimista daffy,a realista az az előző. a baj az,h belül bízom abban,h eljött az állandóság ideje és elindult valami,amihez kell 10-15hónap akár. tudom h ellentmondtam magamnak,de ezek az érzések kavarognak bennem