Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Milyen Hleb akkor már inkább OleguerMessiFan írta:Én is így vagyok vele. Nem értem mit eszik rajta Pep. Sokkal jobb lenne Thiago VAGY HLEBSanama írta:MOndjuk 1 Keita-Pedro cserét szívesen elnéznék.
És akkor végre lenne középpályán mozgás,esetleg
hát ez egyértelműBree írta:Na milyen a meccs Messi nelkul? Szerintem biztos nem olyab jo, mintha itt lenne.

lehet hogy vannak rossz passzai de legalább küzd,hajtMessiFan írta:Én is így vagyok vele. Nem értem mit eszik rajta Pep. Sokkal jobb lenne Thiago VAGY HLEBSanama írta:MOndjuk 1 Keita-Pedro cserét szívesen elnéznék.
Én is így vagyok vele. Nem értem mit eszik rajta Pep. Sokkal jobb lenne Thiago VAGY HLEBSanama írta:MOndjuk 1 Keita-Pedro cserét szívesen elnéznék.
ott a pontFtcSikiHun írta:Te mégsem jutottál el a Barcába, sőt...Ede72 írta: és mondjuk van 30 én fociban eltöltött időszakom, amiből tisztán látszik hogy kinek hol a helye..Bojannak nem a Barcában és kész...4. éve nézem a szerencsétlenkedését...![]()
Pep szerintem jobb edző mint te, ő biztos jobban tudja, de neked aztán lehet beszélni.
Attól, hogy valaki lő egy-két fontos gólt, az még nem jelenti azt, hogy sorozatosan elfogadható teljesítményt nyújt. Példaként ott van Torghelle vagy akár tavalyról Ibrahimovic, vagy a riválistól Raul.Initom írta:ha nincs akkor vszeg tavaly nincs bajnoki cím. Rohadt fontos gólokat lőtt,és most mert egy meccsen nem megy neki elhordod a ... oda.
és mert más kezdte neked folytatni kell? -.Ede72 írta: és mondjuk van 30 én fociban eltöltött időszakom, amiből tisztán látszik hogy kinek hol a helye..Bojannak nem a Barcában és kész...4. éve nézem a szerencsétlenkedését...
Te mégsem jutottál el a Barcába, sőt...Ede72 írta: és mondjuk van 30 én fociban eltöltött időszakom, amiből tisztán látszik hogy kinek hol a helye..Bojannak nem a Barcában és kész...4. éve nézem a szerencsétlenkedését...

szánalmas ... összetehetnéd a kezed hogy van egy bojanunk ...ha nincs akkor vszeg tavaly nincs bajnoki cím. Rohadt fontos gólokat lőtt,és most mert egy meccsen nem megy neki elhordod a ... oda.Ede72 írta:na ez egy alkalom, van még ilyen más is?? mondom ez a mit ő csinál csatárjáték véven, ez a Barcába kevés...a Sportingba talán elég lenne de ide nem nagyon..de majd meglátod, amikor a szünet után már ki sem fog jönni...Mihu írta:Hallom ahogy tavaly a Sevilla elleni meccsen azt kiabálod Bojan gólja után hogy MINEK RÚGTAD BEEEEEEEE?!?!?!?! TEEEEEEE SENKIHÁZI, CSATÁROK SZÉGYENE TEEEEEEEEEEE!!!! LE KELL CSERÉLNI AZONNAL!!!!!Ede72 írta:Bojan nem a kapu felé futott hanem a szögletzászló felé..szörnyű ez a gyerek!! és ez a Barca 9 számú játékosa..szégyen

nem én kezdtem az idiótázást...Initom írta:ilyen stílussal nagyon nem vagy kívánatos személy!Ede72 írta:te bírka, gondolom fociban csak max gombfociban jeleskedtél mi??Fecooo írta: az a szégyen, amikor vki kizárólag arra használja az Eurobarcát, h fikázhasson egy számára nem szimpatikus játékost... idióta
ON: sajnos ma se az igazi, de még nem mondok le róla!
mondjál már egy dolgot ebben a Bojan gyerekben amiért lehetne őt szeretni ..shrekkkfej
mindenki nevébe mondom vegyél vissza az arcodból.
ez nem kocsma hanem fórum.
és ha nem szeretsz egy játékost nem bízol pepben akkor meg nem is vagy igazi barcás.
biztos perdo pihen,villának kell a gól,azért van ő középen.
vagy játszon a félig sérült jeffren?? gondolkodj mielőtt írsz.
Teljesen jó így.
Pep jobban tudja mint te vagy én vagy itt akárki.
On: jó a játék,már csak a gól hiányzik,egy kis szerencsével már 1 vagy 2 null lehetne
Voltak neki bőven életmentő góljai, mióta játszik.Ede72 írta:na ez egy alkalom, van még ilyen más is?? mondom ez a mit ő csinál csatárjáték véven, ez a Barcába kevés...a Sportingba talán elég lenne de ide nem nagyon..de majd meglátod, amikor a szünet után már ki sem fog jönni...Mihu írta:Hallom ahogy tavaly a Sevilla elleni meccsen azt kiabálod Bojan gólja után hogy MINEK RÚGTAD BEEEEEEEE?!?!?!?! TEEEEEEE SENKIHÁZI, CSATÁROK SZÉGYENE TEEEEEEEEEEE!!!! LE KELL CSERÉLNI AZONNAL!!!!!Ede72 írta:Bojan nem a kapu felé futott hanem a szögletzászló felé..szörnyű ez a gyerek!! és ez a Barca 9 számú játékosa..szégyen