Én kisebb koromban kizárólag NBA meccseket néztem, mert éltem-haltam a kosárlabdáért (nem is kell szerintem mondanom Jordan volt a kedvenc

Aztán az HBO-n (ha jól emlékszem) elkezdtek Német bajnokikat adni, abból is legtöbbet a München csapatától. Az elején csak az összefoglalókat tudtam megnézni, mert számomra unalmas volt egy 90 perces meccs (mekkorát fordultam azóta

Később bekerült a rendes tv csomagunkba a Sport tv is, és akkor láttam először spanyol bajnokikat, és még akkor sem Barcás voltam hanem Mallorcás (azt sem tudom miért amúgy). Jött a 2000 EB és beleszerettem a Holland csapatba, és személy szerint Kluivert játékába. Azóta is Őt tartom a legnagyobb favoritnak, és reménykedek, hogy egyszer még látom a pályán (de inkább mellette a kispadon - esetleg egyszer a Barca kispadján

Sikerült a Barátnőmmel is megszerettetnem a klubbot (mondjuk a triplázás évében nem volt nehéz dolgom), azóta is nagy Pep, és Messi drukker.
Van még egy pár kedvenc klubbom főleg angolok (Man City - Nekik a mezszínük tetszett meg, no meg A. Cole játéka; valamint a Wolves - Ők pedig a különleges nevük és címerük fogott meg), de egyértelműen a Barca az első örökre