Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Madrid meccs elől elbújt a szekrénybe.zsuni írta: hol bujkált eddig?

a legsemmitmondóbb kifogás ismételten előkerült. hol bujkált eddig?Az, hogy mennyire stabilak majd kiderül normális csapatok ellen.
annyira nem stabilak,aminek a egyetlen oka van: maicon. ramos verhető a szélen,marci szintúgy. maicon érkezésével az egyik szél megoldódott volna és a két belső védő ki tudta volna segíteni a másik oldalt.lui1698 írta:Az, hogy mennyire stabilak majd kiderül normális csapatok ellen.daffy írta:nem azt játssza a real,amit elvártak tőlük a szezon előtt? DE. stabil,védekező csapat,1-0,2-0ás sikerek,bekkelés
Az, hogy mennyire stabilak majd kiderül normális csapatok ellen.daffy írta:nem azt játssza a real,amit elvártak tőlük a szezon előtt? DE. stabil,védekező csapat,1-0,2-0ás sikerek,bekkelés

És ez neked csak idén tűnt fel?szkeptikus06 írta:Az idei reál meccseivel kapcsolatban három dolgot lehet észrevenni.
1. A kihagyott helyzetek nem bosszulják meg magukat
2. A spanyol csapatok csatárai nem tudnak gólt lőni még 100%-os ziccerben sem
3. Nulla támadójátékkal is lehet meccseket nyerni
a pirosat nem ujfalusi belépöjéhez mérik. szép nyujtott láb, ahogy Higu lekönyöklése is gyönyörü volt. a meccs meg nem jó. finoman szólva.lehet elfogult vagyok, de ez az espanyoli belépő nem tűnt olyan csúnyának, mint newvillager-é volt... de ezt majd megítéli más is...

Én is pont azt figyeltem, hogy ez miféle taktika 1 - 0nál, hogy leszed két támadót? Biztos nagyon szép lesz a továbbiakban a meccs... Nem mintha eddig jó lett volna...lui1698 írta:"63.- Kettős csere a hazaiaknál: Di María helyett Arbeloa, Özil helyett Khedira"
Hmm.. Zsozéééééé.
Mekkora taktikus. Mekkora edzőfejedelem. Váááá.
lui1698 írta:"63.- Kettős csere a hazaiaknál: Di María helyett Arbeloa, Özil helyett Khedira"
Hmm.. Zsozéééééé.
Mekkora taktikus. Mekkora edzőfejedelem. Váááá.
A Barca megveszi a bírókat. Egyértelmű...kiállították a liga egyik legjobb védőjét? hogy lehet az? Razz
ha szarkasztikus akarnék lenni, akkor csak annyit kérdeznék: Real+ műringyó mikor jelent tűrhető meccset ?geridoss írta: Tűrhető a meccs?
A Barca megveszi a bírókat. Egyértelmű...kiállították a liga egyik legjobb védőjét? hogy lehet az? Razz

Fecooo írta:kiállították a liga egyik legjobb védőjét? hogy lehet az?
lehet elfogult vagyok, de ez az espanyoli belépő nem tűnt olyan csúnyának, mint newvillager-é volt... de ezt majd megítéli más is...
Horváth Feri is említette az egyik jelenetnél.lui1698 írta:Ami nekem nagyon feltűnt abban a 20 percben amit a mai meccsből láttam (plusz madridistán is ezt olvastam), hogy Mária, Krisztián és Higuain elfelejtettek passzolni.
lui1698 írta: Másik oldalon mindent azzal magyaráznak, hogy a védelem stabil, az a non plus ultra.

nézd, nem értek az edzősködéshez. amit látok az az,hogy többször próbálják a srácok megoldani kicsiben a helyzetet,letámadnak(amikor nem lusta disznók),visszazárnak. nem tudom h mit kéne észrevennem,de 3-4 hét után olyan tetemes változás nincs,max az h a csatárok nem lőnek gólt,de ez nem hiszem h mou hozadékalui1698 írta:És, ha ehhez hozzá vesszük a játék képét akkor csak rosszabb.daffy írta:ez több,mint szánalmas. főleg h a hátvédek lövik a gólokat. higu,benzema és cr eddig a szezonban kuka. h mi változott tavaly óta az nagy kérdés.
Most komolyan. Mourinho milyen új taktikát hozott?
Másik oldalon mindent azzal magyaráznak, hogy a védelem stabil, az a non plus ultra.
És, ha ehhez hozzá vesszük a játék képét akkor csak rosszabb.daffy írta:ez több,mint szánalmas. főleg h a hátvédek lövik a gólokat. higu,benzema és cr eddig a szezonban kuka. h mi változott tavaly óta az nagy kérdés.

ez több,mint szánalmas. főleg h a hátvédek lövik a gólokat. higu,benzema és cr eddig a szezonban kuka. h mi változott tavaly óta az nagy kérdés.lui1698 írta:Madrid eddigi 4 meccsén (1bl+3bajnoki) lőttek 5 kemény gólt.
Ebből egyet kontra végén Carvalho bohóckodott össze, egy volt Kriszi megpattanó szabija, meg volt egy öngól az Ajax ellen.
Szép...