2010.09.21. 19:44:29
Csak nekem tűnik úgy, hogy tavaly ilyenkor sokkal jobban játszott a Madrid. (értsd, nem volt szép játék, még igazán élvezhető sem) Most itt a Messiás és meg lehet nézni. Tény, fognak még jobban játszani, de nem hiszem hogy Mou meg fogja váltani a világot, legalábbis idén nem. Azt hittem azért ennyi meccs után lesz valami fejlődés, de kb. ugyanaz mint az előszezonban. Tudom, tudom időt kell adni, meg össze kell szokni, de kérdem én tavaly még ennél is több volt, pedig akkor az a"hozzá nem értő, tehetségtelen stb. Pellegrini volt az edző".
Ráadásul a meccseket sem magabiztosan nyerik, szinte mindig izgulniuk kell a lefújásig.
Nem fikázni akarom őket, de nem hiszem hogy ezt várták a szurkolók, és én is mást képzeltem (hál'Istennek tévedtem) pedig a világlegbbja, überf@sza, az Egyetlen az edzőjük.
Kiváncsi vagyok mikor lesz igazi fejlődés, a kisebb meccseket így -is ha nehezen is- de behúzzák. A nagyobb csapatok ellen ez kevés lesz.
Ráadásul nem tudom mennyire jó ötlet mindig szinte ugyanazt a kezdőt játszatni a heti 2 meccses sorozatban + majd kupa is.
Na de meglátjuk mit hoz a jövő, de azt hiszem ha így folytatják több bögre marad a polcokon...
Forca Barca!!!!