Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.egrabow.com/rm.php?e=WUPlui1698 írta:Srácok létezik olyan program amit ha beállítok x időpontban figyelmezetet?
Mint egy pc-s ébresztőóra.
Am ebben az esetben előbb le kell tiltani majd a tiltást feloldani nekem is volt már ilyen esetem nem is egyszer és mostanában jött elő csak amikor új embert vettem fel csak akk.fcbarca0827 írta:Nem vicc volt.Messidona10 írta:Nem tudom ezt viccnek szántad?Nyilván ez volt az első...
Nem vicc volt.Messidona10 írta:Nem tudom ezt viccnek szántad?Nyilván ez volt az első...
Nem tudom ezt viccnek szántad?fcbarca0827 írta:Oldd fel a letíltást.Messidona10 írta:...
Oldd fel a letíltást.Messidona10 írta:...
Miért nem ezzel kezdted!soadroli írta: Magyar volt, csak állandóan kérdezte hogy nem akarom-e frissíteni... Egy darabig nem ültem itt, visszajövök, full angol az egész és hibás minden.
Fu, hát kár hogy angol, de megpróbálok eligazodni rajta.sjd írta:talán ez segítsoadroli írta:
http://www.utorrent.com/documentation/migrate
(elvileg ez arra van h ha közben újraraktad a géped, akkor vissza tudd tenni a torrentbe a letöltésben lévő állományokat, de ez gyakorlatilag a te esetedre is illik)
Magyar volt, csak állandóan kérdezte hogy nem akarom-e frissíteni... Egy darabig nem ültem itt, visszajövök, full angol az egész és hibás minden.Tim írta:Én első körben telepíteném hozzá a magyar nyelvi csomagot,és máris többet tudnánk.
Én első körben telepíteném hozzá a magyar nyelvi csomagot,és máris többet tudnánk.
Can't open torrent files: -és a neve-sjd írta:Mi a pontos hibaüzenet? Csak odáig látom h "Can't open...."
Alapkérdés ilyenkor, h átnevezted-e azt a mappát ahova a cuccot tölti, v esetleg a cuccokat áthelyezted-e máshova?
Mi a pontos hibaüzenet? Csak odáig látom h "Can't open...."
VV-nek félig van igaza, valszeg a driver lesz, mert azt nem tölti be csökk. módba, próbálj meg arra egy reinstalltBarcaádám írta:akkor nem lenne most semmilyen képernyőm nekem, itt csökkentett módba teljesen jó...Victor_Valdes írta:Hát ha az nem működik, akkor valszeg, a videókártya driverrel vannak problémák, vagy magával a kártyával.
Köszönöm szépen a figyelmeztetést,tényleg nem figyeltem eléggé. De viszont akkor is, nekem ez az Ati x1550-esem már vagy 5-6 éve megvan. Különbenis arra értettem,hogy nagyon régi és mégis minden megy eddig rajta.Fecooo írta:sztem óvatosan a szmájlikkal, ugyanis NAGYON NEM mind1, h egy Ati x1550-ről van szó, vagy egy Intel GMA x3100-ról... ég és föld a kettő, olvasásértés előny...
akkor nem lenne most semmilyen képernyőm nekem, itt csökkentett módba teljesen jó...Victor_Valdes írta:Hát ha az nem működik, akkor valszeg, a videókártya driverrel vannak problémák, vagy magával a kártyával.
Esküszöm a fájlegyesítés, azaz a film két fájl (CD1.avi, CD2.avi) eggyé tétele hasznosabb, azaz fontosabb számomra, mint a filmre égetése a feliratnak.Enrique írta: http://dvdx.hu/index.php?option=com_con ... &Itemid=49