Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én se voltam túl nyugodt...ozsimiki írta:Hú, kicsit megnyugodtam, tegnap hihetetlenül ideges voltam emiatt.
Reméljük nem esik sokat a formája sem,és hamarosan ismét varázsol.
Hajrá Messi

Ebből bizony nagyon könnyen lehetett volna egy egész szezonos pihi Messi-nek.

Pedig a "keménységére" szükség van a középpályán, főleg angol csapatok ellen fog ez inkább kijönni. Az tény, hogy még nem épült be, és az is látszik, hogy Pep sem találta még meg a helyét.[/quote]Ilúvatar írta: Mégis mit vársz tőle? Nem a finomságáról híres ez a kaszagép... Mindig is ellene voltam hogy idejöjjön...
Ua. csak kicsit nagyobban katt.
Pedig a "keménységére" szükség van a középpályán, főleg angol csapatok ellen fog ez inkább kijönni. Az tény, hogy még nem épült be, és az is látszik, hogy Pep sem találta még meg a helyét.Ilúvatar írta: Mégis mit vársz tőle? Nem a finomságáról híres ez a kaszagép... Mindig is ellene voltam hogy idejöjjön...

Olyan...:pmm007 írta:Remélem Messi olyan mint sonGoku, hogy mikor sérült és gyógyul egyre erősebb és gyorsabb lesz
Saját véleményem, Pepnek semmilyen formában nincs köze ehhez, de a helyzetek elszórakozásának igen. Ha előbb lezárjuk, ez nem történik meg, már 3:1-nél is más lett volna a szitu, pláne, ha az a három esetleg négy! Messi, nagyobb különbségnél nem ment volna bele egy ilyen helyzetbe, annak ellenére, hogy Nála ez egy mérkőzésen belül "párszor" előfordul és szinte mindig jól jön ki belőle. Szerencsétlen dolog, gyógyulást Neki!miihii írta:...menczel írta:...
Lájkoljuk ezerrelgergo9 írta:fészbukon már van egy "Fuck You ''Tomas Ujfalusi'' csoport is , tessék lájkolni azonnal

mission accomplishedgergo9 írta:fészbukon már van egy "Fuck You ''Tomas Ujfalusi'' csoport is , tessék lájkolni azonnal