Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor még ezt az évet mindig bírni fogom:DxD csak 2012 ne legyen "izmosabb"xDBarca_10 írta:Én ezt találtam:bence-barca írta:Valaki tudna linkelni egy MINIMUM! gépigényt '11-hez? Mindenhol néztem és csak ajánlottat írtak ami 2.4 Ghz volt míg nekem csak 2.0 Ghz-em van és a demo azon is ment. Csak attól félek, h a demo alapból kisebben is megy és a full game-el nem fogok tudni játszani
Intel Core2Duo 2,5 GHz processzor
Windows XP, Vista vagy 7
1 GB-RAM (Windows XP) és 2 GB-RAM (Windows Vista és Windows 7)
6,5 GB szabad hely
8800GT vagy Radeon HD3870 kártya vagy ezeknél erősebb
Ez továbbra is az ajánlottBarca_10 írta: Én ezt találtam:
Intel Core2Duo 2,5 GHz processzor
Windows XP, Vista vagy 7
1 GB-RAM (Windows XP) és 2 GB-RAM (Windows Vista és Windows 7)
6,5 GB szabad hely
8800GT vagy Radeon HD3870 kártya vagy ezeknél erősebb
Én ezt találtam:bence-barca írta:Valaki tudna linkelni egy MINIMUM! gépigényt '11-hez? Mindenhol néztem és csak ajánlottat írtak ami 2.4 Ghz volt míg nekem csak 2.0 Ghz-em van és a demo azon is ment. Csak attól félek, h a demo alapból kisebben is megy és a full game-el nem fogok tudni játszani
valaki a fórumon egyszer linkelt egy oldalt, amivel meg lehet nézetni h jó-e a géped hozzá, sztem írd be a segítség kéne topikbabence-barca írta:Valaki tudna linkelni egy MINIMUM! gépigényt '11-hez? Mindenhol néztem és csak ajánlottat írtak ami 2.4 Ghz volt míg nekem csak 2.0 Ghz-em van és a demo azon is ment. Csak attól félek, h a demo alapból kisebben is megy és a full game-el nem fogok tudni játszani
Tessékbarca_bome írta:Itt van, én tegnap innen szedtem le Xbox360-ra és tökéletesen működik!
http://thepiratebay.org/torrent/5832272 ... _360_Demo_
Egyetlen hibája van a torrentnek, erre nagyon figyeljetek, mert ha nem írjátok át, akkor nem fogja vinni a box! (elsőre én is átsiklottam felette és 1 dvd-m bánta!)
A hiba a következő:
A Content mappában van egy sok nullából álló mappa (mármint sok nulla a mappa neve), ám a torrent feltöltője kevés nullát írt be, ezért át kell neveznetek a mappát.
A helyes mappanév a következő: 0000000000000000
Simán Neróvála, vagy akármilyen író programmal adatlemezként kell kiírni.
Egy lehetőleg üres dvd lemezre írjátok ki, vagy esetleg újraírhatóra. Nem kell kétrétegű lemez hozzá, sima 4.5-ös is jó. A lényeg, hogy a Content mappát írjátok rá, tehát a teljes mappaszerkezet ugyanaz legyen, mint amit letöltöttél, csak annyi módosítással, hogy a sok nullás mappa nevét átírod!
Tehát így nézzen ki a lemez:
Content/0000000000000000/45418933/00080000/A93C81106B4039781745BCBFB2226D51AB0E7A9945
Aztán a box majd mixed media disc-ként fogja felismerni, ezért majd a Game Library menüben kell megkeresni a FIFA11-et és onna elindítani!
Én már tegnap megcsináltam ezzel a torrenttel és ha mindent úgy csináltok ahogy írtam, akkor menni fog!
Egy lemezre többféle demót is lehet írni (amennyi csak ráfér), de erre most nem térnék ki, ha esetleg ez is érdekel valakit, akkor majd beírom ide!
Jó játékot hozzá!
Miután leszedtem nekem is ezt írta ki. Ujraindítottam a laptompom közben volt frissítette a windows xp-t. majd ujraindítás után a játék is elindult. szal nem tom nekem helyre jött. próbáld meg.Messithebest írta:Már rájöttem én is,az azt jelenti hogy a videókártyád nem támogatja a Shader Model 3.0-át.... vegyél újat vagy nem fog menni....nekem ez volt is ez volt a bajom a FIFÁval és a PESsel is....ultrasur írta:Letöltöttem a demot (FIFA11) de nem indul az írja ki: E0001 mit tegyek?![]()
Már rájöttem én is,az azt jelenti hogy a videókártyád nem támogatja a Shader Model 3.0-át.... vegyél újat vagy nem fog menni....nekem ez volt is ez volt a bajom a FIFÁval és a PESsel is....ultrasur írta:Letöltöttem a demot (FIFA11) de nem indul az írja ki: E0001 mit tegyek?