Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

ab1daL írta:Még hogy ők makkolnak? Ugyanmár....
A mi hatkupás sorozatunk volt a makk, nem ez.....
http://4.bp.blogspot.com/_Sn0Q1xWrJvk/S ... 0/makk.jpglluisllach89 írta:Az a vicc hogy a gyerek a labdát rúgta el simán, szabi, ÉREZTEM hogy gól lesz, de hogy így.
Nah ez most nagy gól v makkolás, ozsi?

MegérteTamudóban bízok Smile

Ugye-ugye....Barcaman1993 írta:Ebből a keretből csak 1 ember hiányzik.Ibra, vagy akármilyen más normális befejező csatár. Amit Bojan művel most évelején az röhej (még nézni is rosszdaffy írta:0-2...előfordul. ami viszont tragédia: teljesen várható volt,sőt még lesz pár ilyen. a csapatotok szűk. mindenféle kötekedés nélkül mondom,h nevetnem kell azoktól,akik sima bajnokságot és izzadságmentes bl sikert várnak. nincs megfelelő keretetek és nagyon fáradtak,ha sok a meccs,mint pl itt a válogatott. én nem látom oly borúsan azért a helyzetet,mint most sokan közületek,meglehet a bajnokság és a bl-en sem lepődnék meg,de ez a csapat már kevés a 4-5 kupához. egy vereség belefér,de ez-bármennyire is utálom őt-nem pep hibája egyedül. a csapat fáradt és lusta volt,sétálgattak. mintha madrid meccset láttam volna.). Ha Bojan játszik, akkor Villa szélső, ha meg középen van és Pedro szélen, akkor megint a 2-jük közül vki eltűnik. Ha meg Iniesta lenne elől és Masche kezdene talán az lenne a legoptimálisabb, de ki tudja Ini, hogy játszik elől. Egyszer fenomenális máskor meg beszürkül. Kicsit sajnálom, hogy Ibra elment, mert itt a meccseken eléggé pörögtek Villaval.
Egyébként a BL-t is meg a bajnokságot is simán nyerheti mind a Barca mind a Madrid. Nekem jelenleg az a véleményem úgy, mint tavaly, hogy idén megint több erőfeszítésbe kerül majd nyerni a bajnokságban, mint a Bl-ben. Mind2 csapatnak főhet a másik miatt a feje egész évben míg, a BL sztem nagyot esett a színvonalban. Pár éve "szinte" bárki üthetett bárkit, míg most elég papírforma szerű az egész. Kicsit csalódott vagyok emiatt, de remélem idén rámcáfolnak.Azért szívem szerint megnéznék egy Barca-Real BL párharcot majd később
.
Ebből a keretből csak 1 ember hiányzik.Ibra, vagy akármilyen más normális befejező csatár. Amit Bojan művel most évelején az röhej (még nézni is rosszdaffy írta:0-2...előfordul. ami viszont tragédia: teljesen várható volt,sőt még lesz pár ilyen. a csapatotok szűk. mindenféle kötekedés nélkül mondom,h nevetnem kell azoktól,akik sima bajnokságot és izzadságmentes bl sikert várnak. nincs megfelelő keretetek és nagyon fáradtak,ha sok a meccs,mint pl itt a válogatott. én nem látom oly borúsan azért a helyzetet,mint most sokan közületek,meglehet a bajnokság és a bl-en sem lepődnék meg,de ez a csapat már kevés a 4-5 kupához. egy vereség belefér,de ez-bármennyire is utálom őt-nem pep hibája egyedül. a csapat fáradt és lusta volt,sétálgattak. mintha madrid meccset láttam volna.