Bajnokságban résztvevőknek:
Gergo9 és jómagam lesz a két szervező egyelőre. (lehet hogy majd kisebb nagyobb dolgoknál élünk Ákos ajánlatával,és szólunk neki is)
Az első bajnokság idén úgy fog kinézni,hogy Bl alapúval kezdünk, 4 csoport, majd ugye az egyenes kieséses szakasz. Ha megfelelő a társaság,és zökkenőmentesen haladunk,akkor ennek a végeztével lehet szó egy táblázatos bajnokságról is. (többség erre szavazott volna, én is.) Felmérésnek tökéletes lesz viszont ez a rövidebb bajnokság, mármint a mezőny hozzáállása szempontjából.
A hétvégén megtörténik a sorsolás, az A és B csoporthoz tartozó játékosokat én igazgatom (nyilatkozatok,táblázatok,eredmények) a C és D csoporthoz tartozóakat pedig Gergo9.
Mindenki! köteles az adott meccse után nyilatkozatát és az eredményt elküldeni az illetékesnek (csoporttól függően Gergő,vagy én).
Nem lesznek előre kiválasztott csapatok, az előző bajnokság ezen része változatlan, azaz MINDIG a hazai csapat választhat először csapatot, a vendég csapat értelem szerűen ugyanazt nem választhatja. Válogatottat nem lehet választani!
Minden játékosnak tudnia kell otthon,és idegenben is kapcsolatot létesítenie. Sok érdekességet láttunk már fifákkal kapcsolatban, jelentős különbségek lehetnek ha valaki csak otthon,vagy csak idegenben játszana...
Hamachi programon keresztül történik majd az online párharc, a szoba nevét később közöljük.
http://eurobarcafifa.atw.hu/
ezen a megszokott oldalon lesz majd az új bajnokságnak is a szekciója, (még nincs kész) itt megtalálhatjátok az előző kettő bajnokság részleteit.
További infók:
6perces félidők,
játék nehézsége: világklasszis
kapus nehézsége: világklasszis
játéksebesség: gyors !
sérülések: be
a többi is a megszokott...
Aki most még úgy dönt,hogy ezek tudatában még sem indulna, MOST JELEZZE! Akivel a bajnokság folyamán gondok lesznek (előzőekből tanulva) a további általam/általunk rendezett bajnokságokban nem szerepelhet.
Egyéb részletek a 7vége folyamán...ha valami kérdés lenne,ami nem derült ki ebből a postból, írjátok nyugodtan ide.
szerk: ezt az msn címet pedig mindenkinek aki még nem tette meg, fel kellene vennie:
ebfifa@hotmail.com