Ezeken a meccseken kellene bizonyitania amikor lehetőséget kap, de eddig kevés amit nyújt.
A tegnapi játékáról meg inkább nem irok semmit...

Guardiola meg jobb és balszélsőt és itt el is érkeztünk a probléma gyökeréhezGuardiola írta:Én egy klasszikus befejezőcsatárt látok Bojanban
Véleményem szerint múlt szezon végén mutatott már csak akkor mindenki inkább Ibra vergődésével volt elfoglalva. De nem csak azért volt jobb a csapat Ibra nélkül mert Ibra annyira gyenge volt, hanem azért is, mert Bojan meg nagyon jó.albicelesteX írta:Igazából évről évre ezt olvasom,hogy "ne írjuk még le",mert nagyon fiatal még.Jogos,mert ez tény,de valamit mutathatna már.Személy szerint jobban örülnék,ha jövőre a kilencesben mondjuk egy Torres lézengene.Bojan nekem nem 9!!!
sjd írta:Alapvetően bennem már a szezon eleje óta érlelődött egy olyan hsz, mint amilyet socio66 is írt.Sanama írta: Bár nem tudom,a mai nap után kevésbé venném elő,mivel az egész csapat tompa volt.
Lehet h ez a tehetség el lett rontva?
Alapvetően bennem már a szezon eleje óta érlelődött egy olyan hsz, mint amilyet socio66 is írt.Sanama írta: Bár nem tudom,a mai nap után kevésbé venném elő,mivel az egész csapat tompa volt.
Én azt nem értem nála,hogy a tavalyi évet nagyszerűen zárta. Már megint mi vette el a kedvét,magabiztosságát?socio66 írta:nagyon idegesített ma a játéka,az első félidőben akárhogy számoltam,egy jó megoldása sem volt,összevissza pattantak el tőle a labdák,rosszul tette vissza a kényszerítőket és nem vállalta fel az 1v1-eket,vagy ha bele is ment,elvették tőle a labdát.
iszonyat súlytalannak látom még mindig,de úgy érzem először fejben kellene magát összerakni.
jó lenne már minimum egy elfogadható teljesítmény a sráctól,mert baromi kevés eddig.
Pont azért, mert mostanában soha sem játszik jól. Ráadásul pont az ilyen meccseken tudna leginkább bizonyítani, amikor senki sem játszik igazán jól. Én mindenesetre bízok benne, hogy egyszer nagy játékos lehet, hiszen nagyon-nagyon fiatal még most is, és már 3 éve a csapatban van.FtcSikiHun írta:Tegnap Valdesen és Piquen kívül mindenki gyenge volt.
De persze, hogy csak Bojant kell megtalálni.
Akkor a fél csapatnak is érik a pad meg a vacsora. Ennyi játékperc után, ráadásul annak tudatában, hogy tavaly hány meccset kapott tényleg temetni kell.SuperMessi írta:Egy nagy nulla volt tegnap is az az igazság. Nagyon nem jó ez így. Érik a vacsora Peppel vagy jópárhét cserepad. Nem tudom mi kéne de elő kéne kaparni azt a formát mielőbb mert eddig ebben a szezonban a kölyök csak hátráltat sajnos.
Ha Bojan gyenge volt, akkor mit mondasz a csapatra? Ők talán jól teljesítettek? Így kell játszani a világ egyik legjobb csapatának? Tegnap nem csak Bojan volt gyenge, hanem úgy am Block az egész csapat. Nem látom, hogy Messi vagy Villa vagy akárki más le lett volna teremtve... Ja mert ők igyekeztek... De gólt mégse tudtak szerezni...SuperMessi írta:Egy nagy nulla volt tegnap is az az igazság. Nagyon nem jó ez így. Érik a vacsora Peppel vagy jópárhét cserepad. Nem tudom mi kéne de elő kéne kaparni azt a formát mielőbb mert eddig ebben a szezonban a kölyök csak hátráltat sajnos.