ozsimiki írta:hm, tavalyi menetrend lesz,csak ezúttal az EL-ben? csak jöjjenek a gólok is majd,ha ennyit kapunk, igaz ez nem mérvadó annyira,mert emberhátrányban is voltunk.
Hogyne, csatárt szórtak ki. Ha 0-0, azt mondom igen, hiányzott egy támadó. De nem az impotens Kabát hiánya miatt kaptak 5 gólt.
Én nem látom ilyen rózsásan a helyzetet, szerintem abszoltút motiválatlanul léptek pályára a debreceniek, az elején a Harkiv óvatos volt, de miután látták, hogy jóformán labdát sem tudnak itt kezelni, szétkapták őket. Olyan cseleket, passzokat csináltak, amit a Loki soha nem fog megcsinálni.
Tavaly szimpatikusak voltak, Liverpoolban nagyon jól játszottak, itthon volt egy is kamikaze, de legalább akartak. De idén... kint voltam a Litex ellen is, hazai pályán, emberelőnyben képtelen voltak megtartani a labdát. Én nem igazán érzem rajtuk, hogy komolyan vennék. Kabát nyilatkozata is ezt tükrözte. "A Sampdoria, az Eindhoven és az ukrán csapat", nyilatkozott így a meccs előtt.
A barátságos árakról meg annyit, hogy a Harkiv ellen 2500 volt a jegy, de a PSV elleni meccs 6500. Tavaly a 'Pool ellen 5500 volt. Nyilván olcsóbb a b-közép, de oda meg az "üljön", aki vérbeli lokista.