Apró visszatekintő a Real-Celta meccsre: egyszerűen óriási, hihetetlen, hogy győzni tudtak, nem gondoltam volna álmomban sem! Nagyon-nagy örömet okoztak nekem, és szerintem itt mindenkinek eme győzelműkkel, ami egyébként nem kis fegyvertény, hiába is nézzük a meccs alakulását! És nem utolsó sorban elsők is a bajnokságban!

Ettől persze még kieshetnek!?...
Egyébként én azért a nagy örömködés közepette kicsit a Real szemszögéből is nézem a dolgot, hogy nehogy elszáljunk ettől az eredménytől, szóval: a Real jó volt, NAGYON JÓ!!! Rubinho nagy játékos, iszonyatosan tehetséges, technikás, gyors, csak gyenge! Baptista bivaly erős, és életveszélyes a játéka, Ronaldo... hát dagi, de azért veszélyes! A többiek sem voltak olyan rosszak, kivéve persze PAVON-t, akin elment a Real meccse!!! Nagyon nem oda való, szerintem nem is lesz kezdő többet!?... Szóval a Real nem rossz, csak iszonyatosan pechesek, és ezen most az egyszer a bíró sem segített nekik, ahogy ez általában lenni szokott!
Úgyhogy örüljünk, de azért ne temesse őket senki, mert ha a szerencse és a bírók is melléjük állnak, akkor nagyon kemények lesznek!!!