Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
I love Rubicom !Krojf írta:Rubin Kazany-Barcelona jövő szerdán 18:15-től élőben a Digisport műsorán!!!
K.

Szerintem nem a kezdőcsapaton múlik egy sikeres meccs. Öt helyen változott a kezdő az Hércules ellenihez képest. A többi mind alapember, így nem hiszem, hogy ez jelentené a két meccs közötti különbséget. Keitákkal és Mascheranókkal is lehet nyerni. Egy botlás volt és ennyi.csababarca írta:Amúgy szerintem nem történt tegnap semmi extra dolog,csak annyi,hogy Pep végre a legerősebb kezdőt tette ki a pályára. És mindannyian tudjuk,hogy ez ilyen játékot tud eredményezni. Remélem Pep is látja,hogy főleg otthon,ahová az emberek szórakozni járnak ki,nem szabad ilyen Keitákkal bohóckodni.
Addig játszanak a legjobbak folyamatosan amíg nem sérültek,majd ha baj van, fáradtak,akkor lehet Keitázni,addig felesleges.
Gratulálok a csapatnak,mert nagyon szépen,látványosan játszottak,egyszóval úgy,ahogy csak ők tudnak.
De azért a helyzetkihasználás nem volt klasszis teljesítmény. Most ezen a meccsen belefért,de lesz meccs,ahol könyörtelenül be kell lőni az adódó ziccereket, amik "akadnak".

Na, én 70 felett mondtam, te pedig 45-55-öt. Ki volt közelebb az igazsághoz ?sjd írta:Tényleg!Kalap1988 írta:ÁÁ! A mi meccseinken tuti több. Másokén tudom, hogy ennyi. Alig áll a játék, nincsen sok szabálytalanság és a többi. Folyamatos a passzolgatás Legalábbis tegnap pl biztos 70 perc felett volt ez a szám.![]()
Barcelona: 48 perc, Panathinaikosz 17 perc, azaz 65 perc
Akkor a tavalyi Arsenal elleni Bl odavágó. 1 félidőben már le kellett volna futni 4-0al a derbit,erre a végén még izgulhattunk...Sanama írta:
Tényleg!Kalap1988 írta:ÁÁ! A mi meccseinken tuti több. Másokén tudom, hogy ennyi. Alig áll a játék, nincsen sok szabálytalanság és a többi. Folyamatos a passzolgatás Legalábbis tegnap pl biztos 70 perc felett volt ez a szám.

ÁÁ! A mi meccseinken tuti több. Másokén tudom, hogy ennyi. Alig áll a játék, nincsen sok szabálytalanság és a többi. Folyamatos a passzolgatás Legalábbis tegnap pl biztos 70 perc felett volt ez a szám.sjd írta:általában 45-55 perc a tényleges játékidőKalap1988 írta:Azért valóban komoly ez a statisztika. Ha 90 percet lenne a játékban a labda, amennyit tudjuk, hogy sosincs (azt hiszem 80 körül szokott meccsenként),
Akkor a tavalyi Arsenal elleni Bl odavágó. 1 félidőben már le kellett volna futni 4-0al a derbit,erre a végén még izgulhattunk...kanty írta:Szerintem őket ilyenre nem kell tanitani, ők ezt pontosan tudják. Tegnap megtehették, h ziccereket puskázzanak el és kész. Nem kell ezt ilyen komolyan venni.Sanama írta:.
Egy BL negyed-elődöntőben nem lesz ennyi lehetőség,meg kéne tanulni belőni azt amit be lehet,és nem elszórakozni...
általában 45-55 perc a tényleges játékidőKalap1988 írta:Azért valóban komoly ez a statisztika. Ha 90 percet lenne a játékban a labda, amennyit tudjuk, hogy sosincs (azt hiszem 80 körül szokott meccsenként),
Szerintem őket ilyenre nem kell tanitani, ők ezt pontosan tudják. Tegnap megtehették, h ziccereket puskázzanak el és kész. Nem kell ezt ilyen komolyan venni.Sanama írta:.
Egy BL negyed-elődöntőben nem lesz ennyi lehetőség,meg kéne tanulni belőni azt amit be lehet,és nem elszórakozni...
Épp ez a baj. Miért ne lehetne szidni(vagy mondjam szebben kritizálni) egy csapatot 5-1 után? Talán hibátlan volt a produkció tegnap? Nem. Akkor van helye a kritikának. És nem azt kell csinálni,hogy odáig lenni a csapattól.noname írta:5-1 nél nemszokás leszidni a csapatot. Arról tehetnek ha nem hajtanak, nem tudják kialakítani a helyzeteket, de arról nem h kimaradnak. Kétlem h szándékosan hagyják ki őket. Még szezon eleje van, nincsenek még 100%os formában a játékosok, kevés a meccs a lábukban, emiatt bénáztunk a szokásosnál jobban a válogatott meccs után és ezért maradnak ki a helyzetek.Sanama írta:Azért remélem Pep leszidja a srácokat,mert itt 10-1nek kellett volna lennie,nem 5-1nek.
Más meccseken nem lesz ennyi ziccer,és ha 1x lesz esély,az be kell lőni,nem kihozni helyzetből,mint Pedro tette pl. De említhetnék mást is..
5-1 nél nemszokás leszidni a csapatot. Arról tehetnek ha nem hajtanak, nem tudják kialakítani a helyzeteket, de arról nem h kimaradnak. Kétlem h szándékosan hagyják ki őket. Még szezon eleje van, nincsenek még 100%os formában a játékosok, kevés a meccs a lábukban, emiatt bénáztunk a szokásosnál jobban a válogatott meccs után és ezért maradnak ki a helyzetek.Sanama írta:Azért remélem Pep leszidja a srácokat,mert itt 10-1nek kellett volna lennie,nem 5-1nek.
Más meccseken nem lesz ennyi ziccer,és ha 1x lesz esély,az be kell lőni,nem kihozni helyzetből,mint Pedro tette pl. De említhetnék mást is..
Egy régi angol újságcím jutott erről az eszembe:zsuni írta: tulajdonképpen 11 hordót is a pályára lehetett volna tenni helyettük.