Eric Abidal

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.11.30. 10:01:48

már egy ideje próbáltam pedzegetni itt, de a mi Ericünk szép csöndben a világ legjobb balbekkjévé lépett elő ;)
miért gondolom így?
1. a Pep-team gálakezdőjének kihagyhatatlan tagja!
2. nézzünk szét a világban a balbekkek között, max Evra lehetne vetélytárs a címért folytatott harcban, de elég megnézni egy MU és mondjuk a tegnapi Barca meccset és látjuk a két játékos közti különbséget...

már a tavalyi évben is fantasztikus meccseket hozott le, pechjére sokszor volt sérült, viszont idén a kezdeti khv-posztos gyengélkedéseit leszámítva kitűnő volt eddig! ha a Villareal elleni meccsből indulunk ki, akkor még az se kizárt, h khv-ként is nyugodtan számíthatunk rá a szezon hajrájában(persze a fontos meccseken, ha lehet Puyol és Piqué legyen ott, Abidal meg baloson így pörfikt ;) ), ez pedig iszonyatosan fontos lehet!

Hajrá Eric!
Enjoy
Capitá del Barça

2010.11.30. 09:53:51

barcafan0911 írta:
Enjoy írta:Ide még nem jöttek gratulációk? :shock:

Nagyszerűen játszott Abidal!
Brutálisan jó felfutásai voltak, aranyat ér az ember. (Ő is ) :D
Még szép hogy gratulálni kell ennek az embernek! :P Szerintem már senki előtt nem kérdés a világ előtt hogy Marcelo csak a cipőjét pucolhatja! :twisted:
Marcelo sem rossz playa nemzetközi viszonylatban, de azért mi játékosaink legalább 1 szinttel mindenki fölött járnak.

Abidal játékát is öröm volt nézni.
De sorolhatnám az összes játékos nevét..

Csak zavart picit, hogy ez az ember kevesebb gratulációt kap, pedig idén nagyon jól játszik. Így tovább Abidal! :wink:
Kép
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.11.30. 09:34:01

Enjoy írta:Ide még nem jöttek gratulációk? :shock:

Még szép hogy gratulálni kell ennek az embernek! :P Szerintem már senki előtt nem kérdés a világ előtt hogy Marcelo csak a cipőjét pucolhatja! :twisted:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Enjoy
Capitá del Barça

2010.11.30. 09:28:07

noname írta:Mekkora az a kép a galériában ahol mutatja Ronaldonak az ötöst! :twisted:
:D Nagy arc :D
Annyira bírom a fekát :)

Megérdemelne egy gólt!
Kép
noname
Llegenda del Barça

2010.11.30. 09:23:27

Mekkora az a kép a galériában ahol mutatja Ronaldonak az ötöst! :twisted:
A Fifa egy szégyen
Enjoy
Capitá del Barça

2010.11.30. 09:18:15

Ide még nem jöttek gratulációk? :shock:

Kép
messideco
Presidente del Barça

2010.11.21. 12:00:08

Ezt eddig nem tudtak Abidalról, de azért lehetett volna sejteni. A kezeit milyen furán rakta :D
Kép
"And my heart will leave you never."
Deus
Boixos Nois

2010.11.21. 10:08:45

KépKép
gergo9
Director del Fútbol

2010.11.14. 01:27:22

barca500 írta:Nem akarok elfogult lenni, de szerintem egyik legjobb meccsét játszotta ma a Barcában.
Klasszis teljesímény középhátvédként is, még szerencse hogy Pepnek ekkora b*rom ötletei vannak hogy Abidal-t olykor betolja középre. :)
barca500
Barça B

2010.11.14. 01:22:27

Nem akarok elfogult lenni, de szerintem egyik legjobb meccsét játszotta ma a Barcában.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.10.08. 12:30:49

Hát nem egy gólzsák, azt biztos, de remélem, ha egyszer elsül a lába, az fontos gól lesz. Belletti sem ontotta a gólokat nálunk anno, de ő is jókor villant 8)
9Dave
Capitá del Barça

2010.10.07. 20:04:22

albicelesteX írta:
Lionel85 írta:Én azért mertem már két meccs után kiemelni Abidalt, mivel van egy nagyon jó helyettese, aki szintén érdemel lehetőséget a kezdőcsapatban. Szurkolni én is szurkolok neki, de talán jobbat is tenne egy kis pihenő a számára. Maxwell sem a padot melengetni jött ide, bátran tudom ajánlani Guardiola számára a brazilt. :) Ha egyedül Abidal lenne a balhátvéd, akkor megérteném, hogy mindig ő játszana, még a hibákat is jobban elnézném, mert tudnám, hogy nincs alternatívája. De a valóságban most van. És ezt ki kéne használni.

Hajrá Abidal!
Szerintem a nyár egyik biztos távozója! :D Nem mondom hogy rátenném a tököm,de 90%-ig biztos vagyok benne,hogy Ő menni fog!
Jó, hogy nem teszed rá, mer tuti nem megy el. :twisted:
Kép
"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
messideco
Presidente del Barça

2010.10.07. 19:35:40

Kép
"And my heart will leave you never."
albicelesteX
A Vadász

2010.09.26. 17:11:46

Lionel85 írta:Én azért mertem már két meccs után kiemelni Abidalt, mivel van egy nagyon jó helyettese, aki szintén érdemel lehetőséget a kezdőcsapatban. Szurkolni én is szurkolok neki, de talán jobbat is tenne egy kis pihenő a számára. Maxwell sem a padot melengetni jött ide, bátran tudom ajánlani Guardiola számára a brazilt. :) Ha egyedül Abidal lenne a balhátvéd, akkor megérteném, hogy mindig ő játszana, még a hibákat is jobban elnézném, mert tudnám, hogy nincs alternatívája. De a valóságban most van. És ezt ki kéne használni.

Hajrá Abidal!
Szerintem a nyár egyik biztos távozója! :D Nem mondom hogy rátenném a tököm,de 90%-ig biztos vagyok benne,hogy Ő menni fog!
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2010.09.26. 17:08:34

Olvasom a cikkben, hogy miért nem volt velünk az elmúlt napokban, vagyis annyit tudtam, hogy a nagyapja gyengélkedése miatt nincs, de ezek szerint komolyabb dolog, elvesztette a nagypapát. :cry: :? Nem olvassa a fórumot (pedig megtehetné :D) de innen szeretnék neki részvétet nyilvánítani! :(
ab1daL
Director del Fútbol

2010.09.24. 20:36:01

Abi visszatért a mai nap folyamán Barcelonába, és már edzett is, igaz csak egyedül. Az utazó keretben nem kapott helyett, így max a Rubin ellen lehet majd a csapatban.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.09.16. 10:55:26

Nem szoktam károgni. Csak fórumozni...

Azzal tisztában vagyok, hogy fog szerepet kapni Maxwell, és abban is, hogy hosszú a szezon. Csak azt pendítettem meg, hogy most jöhet a brazil, mert számomra most Abidal nem meggyőző.
Kép
Kép
Kép
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.09.16. 10:51:20

Hajrá Abidal!
Ha jól tudom az idén talán először (de max másodszor) szerepel balhátvédként. Nem kell fölöslegesen károgni, Maxwell-nek is jutott és jut is még elég szerep a szezonban. Sok meccs van még hátra, kevesen is vannak a srácok, biztos vagyok benne, hogy senki alatt nem fog túlzottan megmelegedni a kispad.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.09.16. 10:25:10

Én azért mertem már két meccs után kiemelni Abidalt, mivel van egy nagyon jó helyettese, aki szintén érdemel lehetőséget a kezdőcsapatban. Szurkolni én is szurkolok neki, de talán jobbat is tenne egy kis pihenő a számára. Maxwell sem a padot melengetni jött ide, bátran tudom ajánlani Guardiola számára a brazilt. :) Ha egyedül Abidal lenne a balhátvéd, akkor megérteném, hogy mindig ő játszana, még a hibákat is jobban elnézném, mert tudnám, hogy nincs alternatívája. De a valóságban most van. És ezt ki kéne használni.

Hajrá Abidal!
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2010.09.15. 13:42:02

Sztem sem lehet igazán lehordani, de a (nemcsak) a tegnapi meccsen a csapat leggyengébb pontja volt. Sajnos megkopott a gyorsasága így az indulósebessége kb mint egy terhes anyatetűé. Ez többször is bizonyította mindkét meccsen és nem tudja helyezkedéssel kompenzálni mint Puyol. Maxwell vagy akár Adriano szvsz jobb megoldás lenne oda már a támadások segítése miatt is.

nem akarok csak rosszat írni róla, de ő már nem az a játékos aki a tavalyi szezonban elkápráztatott minket. A tegnapi gólt én nem írnám kizárólag az ő számlájára, Valdes is kiléphetett volna de lehetne még "bűnösöket" keresni.ű
Mind1, ez már történelem, szerencsére nem lett belőle gond.

Azért én még 2 meccs után nem írnám le, bízok benne, hogy visszatér a tavalyi formája és belerázódik a játékba. Még nagyon a szezon elején vagyunk, 3-4 meccs múlva kapunk olyan tiszta képet, hogy ítélkezhessünk felette. Addig is szurkoljunk neki, viszont olykor elnézegetném inkább Maxwellt ott.
Forca Barca!!!!
Capon
Llegenda del Barça

2010.09.15. 13:34:01

Hát sajnos szerintem is ő a leggyengébb láncszem a gépezetben jelen pillanatban. Mondjuk elbír a csapat egy-egy rosszabbul szereplő játékost meccsről meccsre, de azért jó ha az a játékos nem a védelemben játszik.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2010.09.15. 11:40:53

A gólról szerintem sem tehetett (nagyon), ilyen gól egy szezonban egyszer esik.

Viszont szerintem látványosan a leggyengébb embere a csapatnak, védekezésben mindenki megveri, támadásban semmire nem jó, ha pedig középen helyezkedik, valahogy úgy remeg a gyomrom, mint egykoron Oleguer preSAS barátunknál.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.09.15. 11:10:25

Tényleg bárki besz.pta volna ezt a helyzetet. Többször is megnéztem, és egy dolog, hogy Abidal kb egy méterrel közelebb volt a kapuhoz, mint Govou, de legalább egy vagy két méterrel az oldalvonalhoz közelebb is, a labda pedig befelé ment. Azaz ez az 1 méter előny ezzel el is veszett, Govou helyzeti előnyben volt, ő lehet, hogy számított a labdára (erre Abidal nem számíthatott), ezért helyezkedett beljebb, így Abidal elé be tudott vágni. Maxwell ugyanígy megette volna. Ide legalább Dani Alves gyorsasága kellett volna, viszont őt meg elnyomta volna testtel Govou. Mondjuk Maicon talán kivédekezi :D
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.09.15. 10:45:00

Lionel85 írta:
herlius írta:Szerintem a gólról abszolút nem tehetett, a Pana remekül végrehajtotta ezt a begyakorolt figurát. Váratlan volt a sarkazás, látszott, hogy az egész védelmünket megfogta. Abidal eleve kedvezőtlenebb pozícióból indult, mint Govou, ilyen esetben szvsz kevés védő futotta volna le a támadót. Ilyen szituk korábban is adódtak, ez benne van a Barca játékában, csak sokszor ilyenkor jönnek a Valdes bravúrok. Most nem jött.
http://www.youtube.com/watch?v=iMQBNZ3Vlkw

Amikor még a félpálya környékén járt a labda, Abidal még előrébb volt, mint Govou! Így szerintem nem beszélhetünk Abidal esetében kedvezőtlenebb pozícióról, egyszerűen rosszul helyezkedett és rosszul mérte fel a társa helyzetét, valamint a labda ívét. Ez sajnos az ő gólja és számomra semmi mentesítő tényező nincs. Persze lehet, hogy utána jól játszott, amit én szintén nem ismerek el, de legyen így oké. Viszont két meccsen egymásután hibázni már nem megengedhető szerintem, ráadásul nem kényszerűségből játszatja őt az edző, mert van minőségi cseréje Maxwell személyében.
Te így látod, én viszont nem. Govou lendületből jött Abidal háta mögül, tehát nem beszélhetünk Abidal kedvezőbb helyzetéről. Tény, hogy nem a legszerencsésebben helyezkedett, de ugyanez a társairól is elmondható, a Pana pedig tökéletesen hajtotta végre a figurát. Az esetek 99%-ában ez a kapuskirúgás nem jutott volna el Govou-ig. A sarkazás viszont nagyon váratlan és hajszálpontos volt. Erre szvsz nagyon nehéz készülni. Meggyőződésem, hogy Maxwell is ugyanígy beszopta volna ezt a helyzetet, láttunk már hasonlót tőle is bőven a tavalyi szezonban.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.09.15. 10:26:28

herlius írta:Szerintem a gólról abszolút nem tehetett, a Pana remekül végrehajtotta ezt a begyakorolt figurát. Váratlan volt a sarkazás, látszott, hogy az egész védelmünket megfogta. Abidal eleve kedvezőtlenebb pozícióból indult, mint Govou, ilyen esetben szvsz kevés védő futotta volna le a támadót. Ilyen szituk korábban is adódtak, ez benne van a Barca játékában, csak sokszor ilyenkor jönnek a Valdes bravúrok. Most nem jött.
http://www.youtube.com/watch?v=iMQBNZ3Vlkw

Amikor még a félpálya környékén járt a labda, Abidal még előrébb volt, mint Govou! Így szerintem nem beszélhetünk Abidal esetében kedvezőtlenebb pozícióról, egyszerűen rosszul helyezkedett és rosszul mérte fel a társa helyzetét, valamint a labda ívét. Ez sajnos az ő gólja és számomra semmi mentesítő tényező nincs. Persze lehet, hogy utána jól játszott, amit én szintén nem ismerek el, de legyen így oké. Viszont két meccsen egymásután hibázni már nem megengedhető szerintem, ráadásul nem kényszerűségből játszatja őt az edző, mert van minőségi cseréje Maxwell személyében.
Kép
Kép
Kép
Lezárt