Bojan Krkic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
kanty
Llegenda del Barça

2010.09.23. 15:56:08

Szerintem fejben vannak a legfőbb gondok nála. Amit nyújt édes kevés ahhoz képest, h mekkora tehetséges. Egyszerűen túl görcsös, olyan érzésem van, h nagyon akar bizonyitani de semmi sem úgy alakul ahogy ő szeretné.

Ezeken a meccseken kellene bizonyitania amikor lehetőséget kap, de eddig kevés amit nyújt.
A tegnapi játékáról meg inkább nem irok semmit...
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
sjd
Llegenda del Barça

2010.09.23. 08:19:15

Guardiola írta:Én egy klasszikus befejezőcsatárt látok Bojanban
Guardiola meg jobb és balszélsőt és itt el is érkeztünk a probléma gyökeréhez
De egy Inzaghi-féle gólgyáros még lehet belőle, és nagyon remélem h így lesz
Guardiola
Capitá del Barça

2010.09.23. 07:57:10

albicelesteX írta:Igazából évről évre ezt olvasom,hogy "ne írjuk még le",mert nagyon fiatal még.Jogos,mert ez tény,de valamit mutathatna már.Személy szerint jobban örülnék,ha jövőre a kilencesben mondjuk egy Torres lézengene.Bojan nekem nem 9!!!
Véleményem szerint múlt szezon végén mutatott már csak akkor mindenki inkább Ibra vergődésével volt elfoglalva. De nem csak azért volt jobb a csapat Ibra nélkül mert Ibra annyira gyenge volt, hanem azért is, mert Bojan meg nagyon jó.
Én egy klasszikus befejezőcsatárt látok Bojanban persze nincs garancia rá, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeimet de a lehetősége meglesz felnőni a Nagyokhoz és bízom benne, hogy kihasználja majd ezt, a várhatóan több játéklehetőséget.
albicelesteX
A Vadász

2010.09.23. 07:30:02

Igazából évről évre ezt olvasom,hogy "ne írjuk még le",mert nagyon fiatal még.Jogos,mert ez tény,de valamit mutathatna már.Személy szerint jobban örülnék,ha jövőre a kilencesben mondjuk egy Torres lézengene.Bojan nekem nem 9!!!
Kép
Guardiola
Capitá del Barça

2010.09.23. 07:21:30

Szerintem meg nem kell még leírni Bojant. Három mérkőzés járt le a múlt szezon végén viszont jó volt és nemrég töltötte a 20. évét szóval nagyon fiatal még, ennyi idősen pl. Pedro még nem volt a "nagyok" között. Én bízom benne, hogy jó formába lendül mint múlt szezon végén.

Valaki írta, hogy semmiben sem kimagasló, gyors de nem kimagaslóan tud cselezni de azért nem is egy cselgép,, ezekkel teljesen egyetértek... Viszont egy csatárnál van egy nagyon fontos mérce ezeken kívül a labda nélküli mozgás, helyeszkedés és ebben a múlt szezonban kimagasló volt.
Ede72
Jugador d'estrella

2010.09.23. 07:04:45

sjd írta:
Sanama írta: Bár nem tudom,a mai nap után kevésbé venném elő,mivel az egész csapat tompa volt.
Alapvetően bennem már a szezon eleje óta érlelődött egy olyan hsz, mint amilyet socio66 is írt.
Lehet h ez a tehetség el lett rontva?

már 4. éve nézzük és bízunk benne, hogy lesz belőle valami..be kell látni, hogy kár a további szenvedésért, bojan messze nemarca szintű játékos, és soha nem is lesz...nagyon remélem, hogy télen végre eladjuk és veszünk helyette végre valami jó befejező csatárt
sjd
Llegenda del Barça

2010.09.22. 22:23:16

Sanama írta: Bár nem tudom,a mai nap után kevésbé venném elő,mivel az egész csapat tompa volt.
Alapvetően bennem már a szezon eleje óta érlelődött egy olyan hsz, mint amilyet socio66 is írt.
Lehet h ez a tehetség el lett rontva?
Sanama
Llegenda del Barça

2010.09.22. 22:12:40

socio66 írta:nagyon idegesített ma a játéka,az első félidőben akárhogy számoltam,egy jó megoldása sem volt,összevissza pattantak el tőle a labdák,rosszul tette vissza a kényszerítőket és nem vállalta fel az 1v1-eket,vagy ha bele is ment,elvették tőle a labdát.
iszonyat súlytalannak látom még mindig,de úgy érzem először fejben kellene magát összerakni.
jó lenne már minimum egy elfogadható teljesítmény a sráctól,mert baromi kevés eddig.
Én azt nem értem nála,hogy a tavalyi évet nagyszerűen zárta. Már megint mi vette el a kedvét,magabiztosságát?
Egyszerűen nem értem.

Ami engem nagyon bosszant,hogy ma is nem keveset játszott jobb-oldalon,ott viszont haszontalan.

Bár nem tudom,a mai nap után kevésbé venném elő,mivel az egész csapat tompa volt.
Andris
Adminisztrátor

2010.09.22. 22:07:36

Azért elkeserítő hogy a srác mennyire nem állja meg a helyét. Lehet hogy a csapat rontotta el egyébként, főként az önbizalmát, de akkor is, a fizikuma még mindig semmit nem fejlődött, és ez már csak az ő hibája, vagy genetikai problémája.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
socio66

2010.09.22. 21:48:15

nagyon idegesített ma a játéka,az első félidőben akárhogy számoltam,egy jó megoldása sem volt,összevissza pattantak el tőle a labdák,rosszul tette vissza a kényszerítőket és nem vállalta fel az 1v1-eket,vagy ha bele is ment,elvették tőle a labdát.
iszonyat súlytalannak látom még mindig,de úgy érzem először fejben kellene magát összerakni.
jó lenne már minimum egy elfogadható teljesítmény a sráctól,mert baromi kevés eddig.
Capon
Llegenda del Barça

2010.09.17. 13:04:27

Vagy éppen Raúl akiről ugyan ezt mondták ugye.
Egyébként egyet értek Rivaldo11 kollégával ebben a kérdésben (már elég régóta) csakúgy mint az utolsó 2 mondatával amit magam is régóta hangoztatok.
Remélem idén sok lehetőséghez fog jutni és megtudja mutatni nekünk, hogy milyen istenadata tehetség.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
barca99
Llegenda del Barça

2010.09.17. 12:44:09

RvN, Inzaghi, így hirtelen, akik igazából se nem gyorsak, se nem cseleznek jól, "csak" érzik a kaput. És 20 évesen talán nem voltak előrébb.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.09.17. 12:29:12

Nem akarok károgni Bojannal kapcsolatban, de...
Nekem az a fő problémám, hogy ha valakit ekkora tehetségnek tartanak/tartottak, mint őt, akkor a játék VALAMELY ELEMÉBEN nagyon jónak kellene lennie.
Na most, Bojan se nem szélvészgyors (gyors, de nem kirívóan), se nem egy cselgép ( tud cselezni persze, de átlagosan). Nem lendületes annyira, hogy ezzel felhívja magára a figyelmet.
Érzi a kaput, és jól olvassa a játékot. Ez igaz. De ezt még nagyon nagyon sok fiatal csatárról el lehet mondani.
Azaz: Nálam nincsenek Bojannak átlagon felüli képességei egyetlen játékelemben sem...
Persze ettől még fejlődhet, és fog is. De úgy gondolom, már bőven látszódnia kellene egy későbbi világklasszisnak-ha benne lenne...
Szerk: Illetve egy dolog azért feltűnt: Képes hatalmas, amolyan "Inis, és Xavis" passzokra. Tán hátrébb kellene lépnie...
Rivaldo-A Legnagyobb.
messideco
Presidente del Barça

2010.09.17. 10:36:32

Még mindig szkeptikus vagyok Bojannal szemben. Sokszor játszik jól, fontos gólokat szerezve,de máskor hiányzik az erő és a fantázia a játékából. Esetleg akkor tudna világklasszissá válni, ha állandó lehetőséget kapna [b]középcsatárként[/b], mert szerintem arra posztra a legalkalmasabb. De ez csak akkor valósulhat meg, ha Villát kiszorítaná. De ez jelen pillanatban lehetetlen...
Kép
"And my heart will leave you never."
Léfe
Entrenador del Barça

2010.09.17. 10:14:06

Bizom benne, de nem hiszem, hogy nagy sztár lesz még. Soha nem tudni, de az Ő korában Maradona, Messi, Ronaldino / csak Barcásokat emlitek /
jóval elörébb tartottak. Fizikailag talán nem gyenge, elnézem Villát Ő sem tul massziv, mégis jó.
Fecó
MatyiG
Adminisztrátor

2010.09.15. 18:57:50

Nagy passzt adott tegnap Messi-nek az assistja előtt.

Jól mozgott, jól játszott és gördülékenyebb volt már a játéka. :)
Csak így tovább Kicsi! :wink:
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.09.15. 18:15:48

Mindenesetre tegnap végre elég jól játszott, tulajdonképpen Pedro góljánál gólpasszt adott, így tovább, hajrá !!!
més que un club
noname
Llegenda del Barça

2010.09.15. 08:53:10

Elég jól mozgott amikor bejött, bár tény h a meccs végén a Pana játékosainak már annyira elment a kedve h akár Valdes is helyzetbe került volna ha akar.
Jó lenne őt kipróbálni kezdőként vmilyen gyengébb csapat ellen középcsatárként. Ugyanis szélsőként úgy h csak 20perceket kap, nem leszünk okosabbak.
A Fifa egy szégyen
Varga
Capitá del Barça

2010.09.12. 22:58:35

FtcSikiHun írta:Tegnap Valdesen és Piquen kívül mindenki gyenge volt.
De persze, hogy csak Bojant kell megtalálni. :roll:
Pont azért, mert mostanában soha sem játszik jól. Ráadásul pont az ilyen meccseken tudna leginkább bizonyítani, amikor senki sem játszik igazán jól. Én mindenesetre bízok benne, hogy egyszer nagy játékos lehet, hiszen nagyon-nagyon fiatal még most is, és már 3 éve a csapatban van.
Kép
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.09.12. 22:33:41

Páran félreértettétek amit írtam pedig szerintem elég világosan fogalmaztam. Én Bojan-t nagyon szeretem és azt gondolom hogy már többször megmutatta hogy mekkora playa lehet belőle és a türelme is példaértékű. De a 10/11-es formája sajnos kritikán aluli, nem nem egy meccs alapján ítéltem hanem vagy 8 legalább ha jól számolom ennyi meccs volt eddig a szezonban(3m előszezon+2m szkupa+1m milan+2m bajnokság). Azokkal is egyetértek akik szerint Pep is hibás h szélen játszatja erre írtam h nem tudom pontosan mi lenne a legjobb megoldás de ez így nagyon nem jó. És igen Messi és Villa is nagyon gyenge volt tegnap, de a kölök sajnos az egész idényben eddig és nem kicsit(Igen emlékszem a tavaszra de abból idén nem lehet megélni).
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.09.12. 13:44:55

Tegnap Valdesen és Piquen kívül mindenki gyenge volt.
De persze, hogy csak Bojant kell megtalálni. :roll:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Sanama
Llegenda del Barça

2010.09.12. 13:41:00

Bojannak volt 2 helyzete legalább tegnap.
Egyiket sarokkal nem tudta bepofozni,húúú télleg 0 volt a gyerek. :)
Chino
Llegenda del Barça

2010.09.12. 13:27:17

SuperMessi írta:Egy nagy nulla volt tegnap is az az igazság. Nagyon nem jó ez így. Érik a vacsora Peppel vagy jópárhét cserepad. Nem tudom mi kéne de elő kéne kaparni azt a formát mielőbb mert eddig ebben a szezonban a kölyök csak hátráltat sajnos.
Akkor a fél csapatnak is érik a pad meg a vacsora. Ennyi játékperc után, ráadásul annak tudatában, hogy tavaly hány meccset kapott tényleg temetni kell.
Villa mennyivel csinált többet középen mint ő. Hát nem sokkal.
Azért azt sem kellene elfelejteni, hogy ilyen fiatalon tett már le valamit a Barca-ban, ami nem kis teljesítmény.
Piquét is ki lehetett volna hajítani az első szezonja alapján, de egy top3-as védő lett.
Iniesta vagy Xavi milyen volt ennyi idősen? Szóval ennyi idő alapján ne írjuk már le. Lehet, hogy tényleg nem válik be, de ezt nem most kellene eldönteni.
Forca Barca!!!!
Puyol05
Entrenador del Barça

2010.09.12. 12:55:02

SuperMessi írta:Egy nagy nulla volt tegnap is az az igazság. Nagyon nem jó ez így. Érik a vacsora Peppel vagy jópárhét cserepad. Nem tudom mi kéne de elő kéne kaparni azt a formát mielőbb mert eddig ebben a szezonban a kölyök csak hátráltat sajnos.
Ha Bojan gyenge volt, akkor mit mondasz a csapatra? Ők talán jól teljesítettek? Így kell játszani a világ egyik legjobb csapatának? Tegnap nem csak Bojan volt gyenge, hanem úgy am Block az egész csapat. Nem látom, hogy Messi vagy Villa vagy akárki más le lett volna teremtve... Ja mert ők igyekeztek... De gólt mégse tudtak szerezni...

Nem kéne egy-egy rossz meccs után fikázni az embert, hanem bizalom és játéklehetőség kell neki, hogy tudjon bizonyítani.

Amikor tavaly év végén rúgdosta a gólokat, akkor senki nem szólt rá egy rossz szót sem... vajon miért? :roll:
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.09.12. 12:42:45

annyira bírom azokat, akik csak azt látják, h Bojan gyenge.. és miért gyenge? erre általában az a válasz a válasz, h "gyenge, nem Barca-szint" :roll:

érdekes, h pont azok szidják Bojant (ÁLTALÁBAN!), akik védik Pep döntéseit... miért nem lehet belátni, h Bojan nem szélső, pláne nem jobbszélső! a mostani idény előtt EGY PERCET SE játszott ott, erre folyamatosan ott erőlteti őt a mester, mondván majd biztos beválik... Abidal helyzete ugyanez, ott is csak az marad meg az emberekben, h rosszul játszik...

arra próbálok célozni, h összetettebb problémák vannak itt, mintsem, h XY gyenge....
Lezárt