Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ugye-ugye....Barcaman1993 írta:Ebből a keretből csak 1 ember hiányzik.Ibra, vagy akármilyen más normális befejező csatár. Amit Bojan művel most évelején az röhej (még nézni is rosszdaffy írta:0-2...előfordul. ami viszont tragédia: teljesen várható volt,sőt még lesz pár ilyen. a csapatotok szűk. mindenféle kötekedés nélkül mondom,h nevetnem kell azoktól,akik sima bajnokságot és izzadságmentes bl sikert várnak. nincs megfelelő keretetek és nagyon fáradtak,ha sok a meccs,mint pl itt a válogatott. én nem látom oly borúsan azért a helyzetet,mint most sokan közületek,meglehet a bajnokság és a bl-en sem lepődnék meg,de ez a csapat már kevés a 4-5 kupához. egy vereség belefér,de ez-bármennyire is utálom őt-nem pep hibája egyedül. a csapat fáradt és lusta volt,sétálgattak. mintha madrid meccset láttam volna.). Ha Bojan játszik, akkor Villa szélső, ha meg középen van és Pedro szélen, akkor megint a 2-jük közül vki eltűnik. Ha meg Iniesta lenne elől és Masche kezdene talán az lenne a legoptimálisabb, de ki tudja Ini, hogy játszik elől. Egyszer fenomenális máskor meg beszürkül. Kicsit sajnálom, hogy Ibra elment, mert itt a meccseken eléggé pörögtek Villaval.
Egyébként a BL-t is meg a bajnokságot is simán nyerheti mind a Barca mind a Madrid. Nekem jelenleg az a véleményem úgy, mint tavaly, hogy idén megint több erőfeszítésbe kerül majd nyerni a bajnokságban, mint a Bl-ben. Mind2 csapatnak főhet a másik miatt a feje egész évben míg, a BL sztem nagyot esett a színvonalban. Pár éve "szinte" bárki üthetett bárkit, míg most elég papírforma szerű az egész. Kicsit csalódott vagyok emiatt, de remélem idén rámcáfolnak.Azért szívem szerint megnéznék egy Barca-Real BL párharcot majd később
.
Ebből a keretből csak 1 ember hiányzik.Ibra, vagy akármilyen más normális befejező csatár. Amit Bojan művel most évelején az röhej (még nézni is rosszdaffy írta:0-2...előfordul. ami viszont tragédia: teljesen várható volt,sőt még lesz pár ilyen. a csapatotok szűk. mindenféle kötekedés nélkül mondom,h nevetnem kell azoktól,akik sima bajnokságot és izzadságmentes bl sikert várnak. nincs megfelelő keretetek és nagyon fáradtak,ha sok a meccs,mint pl itt a válogatott. én nem látom oly borúsan azért a helyzetet,mint most sokan közületek,meglehet a bajnokság és a bl-en sem lepődnék meg,de ez a csapat már kevés a 4-5 kupához. egy vereség belefér,de ez-bármennyire is utálom őt-nem pep hibája egyedül. a csapat fáradt és lusta volt,sétálgattak. mintha madrid meccset láttam volna.
Jól átgondolt hozzászólás... A madrid meccs előtt írta a José-poént, erre te két nappal később hivatkozol a madrid meccsrezsírosdeszka írta:Akkor nem láttad a tegnapi meccset..."Néha türelmetlenek a szurkolók, pedig a játékosok mindent megpróbálnak, hogy jól játsszanak és szép futballal szolgálják ki a közönséget, de van, amikor ez nem lehetséges" - mondta Ronaldo
Pl. ha Mourinho az edző Twisted Evil
Akkor nem láttad a tegnapi meccset..."Néha türelmetlenek a szurkolók, pedig a játékosok mindent megpróbálnak, hogy jól játsszanak és szép futballal szolgálják ki a közönséget, de van, amikor ez nem lehetséges" - mondta Ronaldo
Pl. ha Mourinho az edző Twisted Evil
Mi van vele? Roppant sokat elárul ez a kommented a meccsről télleg.Kicsit konkrétabban is írhatnál, valaki nem nézi a meccset.Sanama írta:Carvalho
Te most nézem, 6-0 az uppénak.LM10 írta:Nagyon gyenge a Real meccs.....hangos füttyszóval távoztak a csapatok a félidőre....én azt mondom, hogy ha az Osasuna nagyon odatenné magát, még nyerhetnének is. Egy ilyen őrült nap után(UTE meccs, a mi meccsünk) nem lepődök meg semmin
Van.Messa írta:Van ilyen ember köztünk?![]()
Van ilyen ember köztünk?daffy írta:0-2...előfordul. ami viszont tragédia: teljesen várható volt,sőt még lesz pár ilyen. a csapatotok szűk. mindenféle kötekedés nélkül mondom,h nevetnem kell azoktól,akik sima bajnokságot és izzadságmentes bl sikert várnak. nincs megfelelő keretetek és nagyon fáradtak,ha sok a meccs,mint pl itt a válogatott. én nem látom oly borúsan azért a helyzetet,mint most sokan közületek,meglehet a bajnokság és a bl-en sem lepődnék meg,de ez a csapat már kevés a 4-5 kupához. egy vereség belefér,de ez-bármennyire is utálom őt-nem pep hibája egyedül. a csapat fáradt és lusta volt,sétálgattak. mintha madrid meccset láttam volna.