Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Súgóból:Barcafan9 írta:Mateusz Baścik (74485030) megvettem a játékos piacon és edzőnek akarom... ezt hogy t€h€t€m m€g?
Érdemes, megfelelő vagy jó vezetői képességű játékosból edzőt konvertálni, ha nem ilyen a tiéd szerinte kuka.Ha egy játékosból képzel edzőt, megtartja a vezetői képességét. A játékos tapasztalata meghatározza, hogy mennyire jó edző válhat belőle, illetve minél jobb a tapasztalata, annál olcsóbb a képzése. Tehát egy tapasztalt, magas vezetői képességekkel rendelkező játékos igazi aranybánya számodra! Viszont csak olyan játékost képezhetsz edzővé, aki már egy teljes szezon (16 hét) óta a gárdád tagja.
Az irányítószámra figyelj nagyon oda, s vigyázz, nehogy valamilyen rövidítést írj ...csabooo írta:Mindjárt felrobbanok olyan ideges vagyok![]()
Kb 100x elküldöm a felhasználói adataimat és mindig visszaküld egy mailt hogy nem jó, pedig esküszöm már mindent megpróbáltam és csak tudom hogy melyik utcába lakom [auto_cenzúra]..![]()
Nem tudom hogy miért nem fogadja el, valaki esetleg nem tudja mi lehet a baj mert komolyan már idegesítő...
Lehet cserélni, csak meccs előtt kell megadni mit hogyan mikor meg milyen feltételekkel.forlán10 írta:De én olvastam h valahogy lehet. Egyébk miért kéne beállítani a cseréket, ha nem lehet?Bobberto írta:Sehogy, meccs előtt kell beállítani.forlán10 írta:Meccs közben hogy lehet cserélni?
De én olvastam h valahogy lehet. Egyébk miért kéne beállítani a cseréket, ha nem lehet?Bobberto írta:Sehogy, meccs előtt kell beállítani.forlán10 írta:Meccs közben hogy lehet cserélni?
Késik a kiírás. Várható volt sajnos.faithnomore írta:ti tudjátok nézni a meccseteket? nekem nem engedi, annyit sem ír ki hogy mi a felállás stb., csak hogy a mérkőzés 7. percében járunk
Nem tudom, de remélem, hogy 15:30-ig...fanbarca írta:OKé, amúgy mikor áll vissza a hattrick?
nem tudom, de tudomásom szerint akkor kezdődött a leállás ....csabooo írta:Úgy láttam hogy 11:25 ha jól emlékszem.. ami már rég eltelt
de akkor most csúsznak a bajnokik ?
OKé, amúgy mikor áll vissza a hattrick?MichaaBee írta:Nem baj, csak megjegyeztem.fanbarca írta:1: Forlán, én ilyen játékosokat ingyen sem tudtam eladni
2: Baj, hogy hasonlít?![]()
Nem baj, csak megjegyeztem.fanbarca írta:1: Forlán, én ilyen játékosokat ingyen sem tudtam eladni
2: Baj, hogy hasonlít?
Szerinted ezt megveszi valaki?forlán10 írta:Valaki tudna ajánlani egy közepes szélsőhátvédet 400 alatt?? Most sérült le a legjobbam és egy közepes is jó lenne.
Már nem kell! De itt egy játékos aki az enyém és 200-ért eladó
Forma: csapnivaló, erőnlét: remek
Kedves fickó, aki temperamentumos és sunyi.
Tapasztalata pocsék, és csapnivaló vezetői képessége van.
Tulajdonos: Forlan Team11 (2010-07-15 óta)
TSI: 30
Fizetés: 78 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Védés: 2/20 pocsék
Védekezés: 1/20 katasztrofális
Játékszervezés: 2/20 pocsék
Szélsőjáték: 5/20 középszerű
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 1/20 katasztrofális
Pontrúgás: 5/20 középszerű
2010-07-17 + (Szélsőhátvéd)
Jó lett. Picit hasonlít az enyémre.fanbarca írta:Sziasztok, készítettem egy címert a csapatomnak, valószínűleg nem fogom felhasználni, de azért kiteszem, vélemények?
Ok. Nekem nem írta ki.forlán10 írta:12:25-ig. Ki van írva10Messi4ever írta:Nekem most egyszer jó, egyszer rossz. Valami átigazolási probléma van elvileg.fanbarca írta:Sziasztok, nem tudjátok mikorra indul újra a hattrick, mert leállt?
Igazad van, kösziforlán10 írta:12:25-ig. Ki van írva10Messi4ever írta:Nekem most egyszer jó, egyszer rossz. Valami átigazolási probléma van elvileg.fanbarca írta:Sziasztok, nem tudjátok mikorra indul újra a hattrick, mert leállt?
12:25-ig. Ki van írva10Messi4ever írta:Nekem most egyszer jó, egyszer rossz. Valami átigazolási probléma van elvileg.fanbarca írta:Sziasztok, nem tudjátok mikorra indul újra a hattrick, mert leállt?
Nekem most egyszer jó, egyszer rossz. Valami átigazolási probléma van elvileg.fanbarca írta:Sziasztok, nem tudjátok mikorra indul újra a hattrick, mert leállt?